dadziuk Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Witam! Ostatnio postanowiłem rozejrzeć sie na jakims dyskiem twardym. Moja płyta główna nie jest za nowa (ENEMIC 8TCX2+) i na pewno nie obsługuje duzych dysków. :sad: Moją uwagę zwróciły dyski z konfiguracją zworkową na 33GB. :smile: Mam więc pytanie czy dysk 120GB bedzie miał tylko 33GB :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 A od kiedy płyty na KT266A nie obsługują takich dysków? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Ja już myslałem że bede musiał bawić sie w aktualizacje biosu! :lol: Dzieki za tak dobre wiadmomości! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 W ostatecznosci mozna kontroler ide dokupic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...