KAPI Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 (edytowane) Mam takie coś: GA-7N400 Pro2 Athlon XP 2500+ Barton 2x512 TwinMos RADEON 9600XT 128MB SB Live 200 GB SATA 40 GB DVD-RW, CD-RW Więc chcę zasilaz kupić ale nie mam ielonego pojęcia co, moge przeznaczyć +-250 zł ( z lekkimi wahaniami ). Nie planuje kompa rozbudowywać, chyba że lekko procka podkręcić i tyle. No i chciał bym mieć dobry zasilacz. Dzięki. Troche czytałem różne fora i kupił bym chyba Tagana TG380-U01, zostać przy tym (kosztuje w pcprojekcie 260 zł) czy coś innego tańszego lub innego w podobnej cenie by ktoś polecił? Edytowane 7 Sierpnia 2005 przez KAPI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_J Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 (edytowane) Myślę że Tagan to dobry wybór. Solidny zasilacz. Jedyne co to po zakupie tego Tagana radziłbym zamontować dodatkowy wentylator w obudowie wydmuciach!ący powietrze (jakiś wolnoobrotowy), bo w Taganach wentyle się wolno kręcą (wolno wydmuciach!ą powietrze z obudowy) i choć zasilaczowi nie przeszkadza duże ciepło (ma duże radiatory więc jemu to "wisi" :)) to również w obudowie robi się trochę ciepło a to już niezdrowe :) A jak nie Tagan to polecam jakiegoś Enermaxa Przemek Edytowane 7 Sierpnia 2005 przez Przemek_J Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...