Yardie Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Ja nie mogę założyć Neo, ponieważ nie mogę podłączyć lini analogowej (telefonu :) ). Mieszkam we wsi :cry: , wszyscy wookoło maja patefon, niestety gdy złożyłem zamówienie okazało się że nie ma wolengo miejsca na kablu czy siakoś tak, i jedynie co mogę mieć to radiówkę...ale do tego nie mozną dorzucić NEO...F#$&ing TPSA.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Wykradaj sąsiadowi rachunki i ponaglenia aż mu odetną telefon :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaruś :) Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 ROTFL Odpadłem xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucas234 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 @IamWasel a sasiad bedzie mial pcm na lini i z neostradki wielkie g... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yardie Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Złożyłem w poniedziałek znowu poadanie o telefonik, wezwano mnie do telepunktu, tam znowu ta sama śpierwka. Ja - ze łzami w oczach- grzecznie i namiętnie spytalem się Pani Marty (ze stoiska :) ) : "Błagam, niech mi Pani powie, tak z doświadczenia, ile mogę czekać i dlaczego tak długo". Po kilku sekundach i jeszcze większej ilości westchnień dostałem odpowiedź z której wynikało, że patefonik podłączą mi dopiero wtedy gdy: a) w mojej miejscowości nagle pewna grupa osób (min 15) zechce mieć NEo)...BOSHEE !!!!..... u mnie mieszka około 80 osób, dwóch z nich ma kompa (w tym ja :) ), druga osoba posiada legandarne Atari (może być cięzko z netem na tym sprzęcie :D ) tak więc chyba pozostaje tylko sklonowanie siebie. lub B) powstanie FIRMA (oczywiście odpowiednio duża...taki pikuś jak np. Microsoft czy General Motors odpada...) w okolicy (pewnie nie dalej niż rzut kamieniem od mojej kubusiowej chatki)...więc - jeszcze raz - BOSHEE !!! U mnie nawet sklep spożywczy splajtował, a był jedyny na obszarze 16 km kwadratowych ! Mam prośbę: niech ktoś z Was, kto żyje w normalnym kraju mnie adoptuje !!!! Potrafię robić wiele ciekawych rzeczy (w podpisie link :) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf1974 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Napisałeś naprawdę przezawabny post gratulacje!!!, co za popczucie humoru, tak trzymać , ale najlepsza to była ta kubusiowa chatka :D :D A tak powaznie to nie ty jeden masz kłopoty z tepsą, wczoraj pojechałem do telepunktu oddalonego o 30 km od mojego miejsca zamieszkania, chciałem dokonać migracji z 128 na 256 , ale oprogramiowanie siadło , tak więc wróciłem z niczym. Obok stał gość któremu tepsa zakłada już neostradę miesiąc , czerwony jak burak i na granicy zawału. Co oni wyprawiają z nami to normalnie mózg się lasuje. Pozdrowienia i nieustawaj w walce , chociaż z tego co piszesz nie wygląda to różowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Najwyraźniej infrastruktura tepsy jest róznie rozwinięta w różnych miejscach (co zrozumiałe) Ja umowę na 60 dniowy test Neo512 podpisałem w ten poniedziałek ok. 19.00. We wtorek (dzień później) ok. 19.00 była już aktywowana. Tyle że mieszkam pod W-wą Yardie Masz pecha, że mieszkasz na takim odludziu, tepsie nie opłaca się inwestować w takie miejsca. Jaka korzyść, że wpieprzą ileś kasy w infrastrukturę żeby do netu przez Neo podłączyć jedną osobę? Sad but true :? AFAIK odległość między abonentem a centralą nie może być większa niż 6 km żeby Neo działało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...