Skocz do zawartości
QbaS

Drukarka Laserowa Do 300 Zl

Rekomendowane odpowiedzi

witam wszstkich mam zamiar kupis sobie jakas uzywana laserowke chcial bym wydac na nia 200-300zl

drukowac bede glownie tekst ewentualnie jakies sciagi czcionka 5 :)

chodzi mi o to aby koszt drukowania byl w miare niski i zeby jakosc tekstu byla zadawalajasc nawet na sciagach

z gory dzieki za odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja miałem kiedyś do czynienia z tą drukarką, gdzieś z 5 lat temu. Z tego co pamiętam można było wydrukować ze 3000stron tekstu na 1 tonerze. Z 5 lat temu kosztował ze 300zł, teraz sa chyba po 80zł :lol: Tylko lepiej sie upewnij :D Jakość druku normalna nie było sie czego czepić. Tylko to jest już stary model i nie wiadomo na co sie trafi :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszystko sie zgadza. toner rzeczywiscie kupilem za jakies 80-90zl (oryginalny, choc na allegro) jkosc wydruku swietna. jedyny problem jaki wystepuje z ta drukarka to felerny separator kartek, poszukaj na allegro tych drukarek to bedzie tam o tym napisane (wiekszosc z nich jest juz pozbawiona tej wady, a jesli nie to mozna to zrobic samemu) co do ceny wydruku to jeszcze nie wiem bo ciagle jade na pierwszym tonerze (narazie ponad 1000 stron w ciagu paru miesiecy) ale napewno jest taniej niz w przypadku atramentowek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam wszstkich mam zamiar kupis sobie jakas uzywana laserowke chcial bym wydac na nia 200-300zl

drukowac bede glownie tekst ewentualnie jakies sciagi czcionka 5 :)

chodzi mi o to aby koszt drukowania byl w miare niski i zeby jakosc tekstu byla zadawalajasc nawet na sciagach

z gory dzieki za odpowiedzi

1583620[/snapback]

moge Ci polecić drukarke laserjet 4N - posiadam ja , jest przetestowana z nowym tonerem - mam konto na allegro deep3 mozesz mnie sprawdzić z nowym tonerem ta drukarke sieciową zaoferuję Ci za 260 pln

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi