QbaS Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 witam wszstkich mam zamiar kupis sobie jakas uzywana laserowke chcial bym wydac na nia 200-300zl drukowac bede glownie tekst ewentualnie jakies sciagi czcionka 5 :) chodzi mi o to aby koszt drukowania byl w miare niski i zeby jakosc tekstu byla zadawalajasc nawet na sciagach z gory dzieki za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 ja do takich domowych zastosowan w powodzeniem uzywam hp laserjet 1100, kupiona okazyjnie na allegro za 300zl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 a ktos inny ma jeszcze jakies inne propozycje a odnosnie tego HP ta jaki jest mniej wiecej koszt wydruku strony i jaka jest jakosc druku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuco22 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Ja miałem kiedyś do czynienia z tą drukarką, gdzieś z 5 lat temu. Z tego co pamiętam można było wydrukować ze 3000stron tekstu na 1 tonerze. Z 5 lat temu kosztował ze 300zł, teraz sa chyba po 80zł :lol: Tylko lepiej sie upewnij :D Jakość druku normalna nie było sie czego czepić. Tylko to jest już stary model i nie wiadomo na co sie trafi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 wszystko sie zgadza. toner rzeczywiscie kupilem za jakies 80-90zl (oryginalny, choc na allegro) jkosc wydruku swietna. jedyny problem jaki wystepuje z ta drukarka to felerny separator kartek, poszukaj na allegro tych drukarek to bedzie tam o tym napisane (wiekszosc z nich jest juz pozbawiona tej wady, a jesli nie to mozna to zrobic samemu) co do ceny wydruku to jeszcze nie wiem bo ciagle jade na pierwszym tonerze (narazie ponad 1000 stron w ciagu paru miesiecy) ale napewno jest taniej niz w przypadku atramentowek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 a co sdzicie o drukarkach HP LaserJet 5 tylko obok tej "5" sa jakies literki wie moze ktos co one oznaczaja slyszalem ze najlepsza jest LaserJet 5 bez zadnej literki spodkal sie moze ktos z ta drukarka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DEEP3 Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 witam wszstkich mam zamiar kupis sobie jakas uzywana laserowke chcial bym wydac na nia 200-300zl drukowac bede glownie tekst ewentualnie jakies sciagi czcionka 5 :) chodzi mi o to aby koszt drukowania byl w miare niski i zeby jakosc tekstu byla zadawalajasc nawet na sciagach z gory dzieki za odpowiedzi 1583620[/snapback] moge Ci polecić drukarke laserjet 4N - posiadam ja , jest przetestowana z nowym tonerem - mam konto na allegro deep3 mozesz mnie sprawdzić z nowym tonerem ta drukarke sieciową zaoferuję Ci za 260 pln Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...