danieldz Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Witam potrzebuje pomocy w wyborze AP -potrzebny jest tylko dla 1 usera-dla mnie, otoz chce sie dolaczyc do isteniejacej sieci lan-bo przeprowadzam sie do drugiego domu ktory jest tylko albo az oddalony o ok 200m od obecnego miejsca zamieszkania i chcialbym sie polacyzc radiowo-mam juz antene yagi, kabel i karte radio-szukam teraz tylko odpowiedniego ap ktory by bezproblemowo chodzil. Jezeli macie jakies sugesite, bardzo prosil bym o podpowiedzi jaki dokaldnie ap -wskazane linki na allegro lub sklepow internetowych-proszeo o odpowiedzi bo zostalo mi tylko 2 dni posiadania neta! Aha -AP do 200zł (niestety wiecej nie posiadam pieniedzy). Mam jeszcze pytanie czy u klienta (u mnie) posiadajac antene yagi i przy ap zwykla malutka antene bedzie chodzilo to na odleglosci 200m -czy do AP kupic jakas antene inna? Odleglosc w linii prostej oscylowac bedzie w granicach 150-200m -antena i ap beda sie widzialy. Z gory dziekuje za odpowiedz-Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...