pisarz Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Ostatnio mi w łape wpadło troche kasy i teraz tak mysle zeby sobie do PC1 cos dokupic. I tak rozmyslam zeby sprzedac moją DFI oraz procka i zakupic cos na s939 oraz jakiegos procka pod to. Zaznaczam ze płyta ma byc pod AGP, gdyz mam GF6800GT, a na dodatek WOGOLE nie gram w gry. Wiec nie bede takiej grafiki sprzedawał zeby cos na PCI-E kupic bo nie mam tyle kasy zeby kupic taka sama na PCI-E a mysle ze wydajnosc i tak by byla taka sama. Generalnie chodzi mi o to, zeby poprostu miec 64 bity, nic wiecej, wydajnosc spada na drugi plan. Prosiłbym o wycene mojej płyty i procka (Płyte mam DFI Lan Party NF2 Ultra B - ma rok, jest na gwarancji, a procek to Athlon 2700+ FSB 333 BOX batch 15 @ 250FSB, 1,75V), o oraz polecenie jakiejs dobrej płytki do OC oraz dobrego procka, znaczy dobrego do OC i w miare taniego, nie jakiegos tam Athlona 4000+. z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 sokoro nie grasz wogole to po co ci gf6800gt? :lol: :wacko: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wincento101 Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 (edytowane) No widze że nie jestem pierwszy. No cóz Płytki to dobre do OC są takie: MSI k8n neo 2 platiunm EPOX 9nad3+/9nad3j DFI nF3 ultra-d Ta ostatnia jest dobra do OC ale ostatnio sa z nia przechery ogólnie od początku były. Jeden kolo zmienił nawet na epox'a bo niemiał siły bo mu HTT3 niedziałało. Ogólnie jakies tam problemy z 1T są itp. Epox jest fajny bo ma łatwego moda Vmem :) A reszta zależy od ciebie :) A procek dobry to Venice 3000 z 17 i 21 tygodnia. A najlepszy selekt chyba nie musze tłumaczyć :) P.S Poco zakładałes odrębny temat?? Nierada było poczytac o procku i mobo :| Edytowane 7 Sierpnia 2005 przez wincento101 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Jka nie grasz to sprzedaj ta grafike, kup przyszlosciowa plyte główna z PCI-E i kup najtanszego GFa 6600LE ponizej 300zł. Jak Ci zostanie nadmiar gotówki z karty graficznej to kup wiecej pamieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 to jakiego ty masz tego AthlonaXP ,bo nie podales z jakim mnoznikiem te fsb250 na 1.75v ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...