DuCh76 Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Witam, Mam pytanko do wszystkich, zamierzam kupić sobie laptopka, lecz nurtuje mnie jedna rzecz, mianowicie nie mogę znaleźć żadnej w miarę rozsądnej propozycji cenowej (ok 7000pln) z ekranem 12 calowym oraz jakąś dobrą grafiką. Chodzi o to aby był to raczej mobilny sprzęt i jak jeszcze by miał wyjście dvi to już by było git! Wszystko co do tej pory przeglądałem, to albo ma intela 915 albo kosztuje 12.000. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Acer 3004 ? Właśnie sie na niego czaje bo malutki i przenośny.. :-) I przedwszystkim dostępny na rynku, w Wwie na ostrobramskiej w MM do obejrzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuCh76 Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Po pierwsze ww ma grafikę na intelu 915, więc odpada, a po drugie to jakaś reklama? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 a co złego jest w i915 w laptopie ? po co ci 12" i x700 ? :) reklama ? tak. jestem wlascicielem tego MM i naganiam klientów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 napiszę tutaj, bo temat powiązany jest z malutkimi, laptopikami. 10,6", leciutki, precyzyjnie wykonany.. urzekł mnie odkąd dziś go zobaczyłem w vobisie. Fujitsu LifeBook P7010 Czy jest tu jakiś użytkownik tego cacuszka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xslimakx Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 (edytowane) rozumiem ze zauroczyl cie przed tym jak zobaczyles tabliczke z cena?? :lol: niech by on byl i pozlacany to ja 9k lub 10k za laptopa (dwie wersje widze w cenniku karenu) nie dam :? a po dwoch, trzech latach jego wartosc rynkowa spadnie do 3k nie dziekuje raz popelnilem blad drugi nie zamierzam... Edytowane 13 Sierpnia 2005 przez xslimakx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...