Krutki Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Cześć mam problem przy starcie kompa. Mam AXP1800 płyte gigabyte GA7DXR+ 128 DDR. Komp ściągał mi filmiki całą noc o rano troche się zacinał więc zresetowałem go.Na początku wszystko było normalnie widział dyski cd-romy , pojawiło się verifing DMI pool data a pod nim napis LI i komp się wiesza. Nie wiem co robić i nie wiem o co chodzi nic nie instalowałem i nie grzebałem w biosie.Pomóżcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Cześć mam problem przy starcie kompa. Mam AXP1800 płyte gigabyte GA7DXR+ 128 DDR. Komp ściągał mi filmiki całą noc o rano troche się zacinał więc zresetowałem go.Na początku wszystko było normalnie widział dyski cd-romy , pojawiło się verifing DMI pool data a pod nim napis LI i komp się wiesza. Nie wiem co robić i nie wiem o co chodzi nic nie instalowałem i nie grzebałem w biosie.Pomóżcie Zresetuj BIOS zworką, albo ustaw w BIOS'ie opcję "Force Update ESCD". Daj znać czy pomogło :) Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krutki Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Bios zresetowałem i nic dalej to samo, a tej opcji to u mnie niema, wgrałem też zapasowy bios ale niepomogło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 a czy czasem nie instalowales Linuxa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Może jakiś Virus przebrzydły Ci się zaszczepił. :( Ja mam teraz na dysku " i-worm.nimda" Dowiedziałem się o nim jak do braciaka wysyłałem maila i WP mi wykryło i skasowało list. Narazie nic mi się dziwnego nie dzieje. Wiecie może coś na temat tego skurczybyka? Pozdrawiam Punek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 A moze tak zasiłka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Urwane LI wskazuje na to, ze instalowales linuxa i cos pokopsales z partycjami. Odpal kompa z dosowej dyskietki startowej i wpisz: fdisk /mbr. Twoj komputer powinien wrocic do normy... ty tez :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krutki Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Dzięki za pomoc tylko to wpisałem i komp od razu działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...