Skocz do zawartości
Krutki

Dziwny i niespotykany problem.HELP

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć mam problem przy starcie kompa. Mam AXP1800 płyte gigabyte GA7DXR+ 128 DDR. Komp ściągał mi filmiki całą noc o rano troche się zacinał więc zresetowałem go.Na początku wszystko było normalnie widział dyski cd-romy , pojawiło się verifing DMI pool data a pod nim napis LI i komp się wiesza. Nie wiem co robić i nie wiem o co chodzi nic nie instalowałem i nie grzebałem w biosie.Pomóżcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć mam problem przy starcie kompa. Mam AXP1800 płyte gigabyte GA7DXR+ 128 DDR. Komp ściągał mi filmiki całą noc o rano troche się zacinał więc zresetowałem go.Na początku wszystko było normalnie widział dyski cd-romy , pojawiło się verifing DMI pool data a pod nim napis LI i komp się wiesza. Nie wiem co robić i nie wiem o co chodzi nic nie instalowałem i nie grzebałem w biosie.Pomóżcie

Zresetuj BIOS zworką, albo ustaw w BIOS'ie opcję "Force Update ESCD".

Daj znać czy pomogło :)

Pozdrawiam,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może jakiś Virus przebrzydły Ci się zaszczepił. :(

Ja mam teraz na dysku " i-worm.nimda" Dowiedziałem się o nim jak do braciaka wysyłałem maila i WP mi wykryło i skasowało list. Narazie nic mi się dziwnego nie dzieje. Wiecie może coś na temat tego skurczybyka?

Pozdrawiam

Punek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Urwane LI wskazuje na to, ze instalowales linuxa i cos pokopsales z partycjami. Odpal kompa z dosowej dyskietki startowej i wpisz: fdisk /mbr. Twoj komputer powinien wrocic do normy... ty tez :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...