Misyo Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 (edytowane) Witam Może się to wydac strasznie głupie.. ale za cholere nie moge ustawić obrazu na TV. Karta to radeon. Stery OMEGA. Na TV mam tylko pulpit wirtualny,... czyli jak juz wyjade myszką z monitora to pokazuję się na TV... Nie wiem jak ustawić aby to co na montorze bylo na TV... A już wogole rewelacją byłoby gdyby na tv leciał film a ja bym mógł pracować na kompie... teraz moge przerzucić okno playera na TV ale nie uzyskam FULL SCRENA... Pozdro I co nikt nie jest mi w stanie pomóc? Edytowane 21 Sierpnia 2005 przez Misyo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 (edytowane) http://www.benchmark.pl/artykuly/porady/ja...V/strona-1.html i już ;] No niby już.. jest prawie idealnie... ja siedze na kompie.. żona ogląda film na tv... tylko kurde napisy.... Nie ma napisów na TV tych z bestplayera tylko są na monitorze.... Jak to zrobić? Edytowane 8 Sierpnia 2005 przez Misyo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 ??? Przez 2 tygodnie nikt sie nie znalazł kto byłby mi w stanie pomóc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 poszukaj wiele osób męczy się z tv out.poz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...