Skocz do zawartości
kuki1989

Wyniki Msi Nx6200 128mb 128bit

Rekomendowane odpowiedzi

moze i niezła, ale biorac pod uwage to ze msi nie moduje sie tak jak winfast TD poniewaz jest na nowym mostku, bardziej za cene tego msi opłaca sie kupic radeona 9700 Pro 256 bit szyna 8x1 potok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5111pkt 03

@455/710mhz

wynik strasznie mały ale to przez to ze system przeżył kilkanaście grafik(od tnt2, radka, gf2mx, kilku 6600 i teraz 6200), na dniach zrobie reinstall, i wtedy powalcze bo taktowania na stockowym chłodzeniu istnie kosmiczne :D

PS-> moze by tak zrobić mały ranking niemodowanych 6200 :>?

Edytowane przez grzesiu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie na zazie na taktowaniu 450/650 5000pkt, w 2003 ale tak samo mam zrypany system(sterowniki nvidia mam nagrane na ati :D) i sie wszystko sypie. nawet nie moge odświezania ekranu ustawić wiekszego niż 60hz:) ale tą karte można podkręcić do 500/700 a w drodze jest już chłodzenie :D

Edytowane przez Manex

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie łudź sie na wiecej to tylko 4x1 potok, po reinstalacji systemu moze zyskasz max 200pkt

1587593[/snapback]

No w sumie bardzo mozliwe ze dużo nie zyskam, ale taktowania karta ładne wyciągneła :) zresztą mi lepsza grafa nie potrzebna do grania w RBR czy w inne gierki :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi