dax Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 (edytowane) http://www.thebestcasescenario.com/forum/s...45&page=1&pp=20 - czegoś takiego w życiu nie widziałem! (radze przetrwać przez cały WorkLog) Facet jest po prostu nienormalny! (przy tym w cholere dziany) W życiu bym nie wpadł na tyle pomysłów do takiej maluczkiej obudowy! :blink: No po prostu zatkało mnie totalnie, jestem bez słów. (hm... nawet nie wiedziałem, że matowa czarna pleksa tak fajnie wygląda) popraw temat postu fipa Edytowane 8 Stycznia 2006 przez fipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 O.o bez kitu...widać, że facet ma talent. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 maniak :] najbardziej rozwalaja mnie fotki ze spoge bobem :]]] ciekaw jestem efektu koncowego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 O.o bez kitu...widać, że facet ma talent. 1584081[/snapback] + pieniadze i troche narzedzi. Niemniej wychodzi mu rewelacyjnie. Zadnych kompromisow to co zaplanuje to zrobi. Podoba mi sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 :shock: Masakra, dobry koleś ... fajny motorek ... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dax Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Bezkompromisowość jest chyba w tym wszystkich najwazniejsza - facet to co sobie wyobrazi - znajdzie sposób jak to zrobić - i to zrobi :) No ale widać, że warsztacik ma niezły. Z początkowych zdjęć myślałem, że to jakiś taki facet po 40, maluczki w okularkach, potem jak zobaczyłem nowa Yamahe to momentalnie zmieniłem zdanie o.O Oglądając jego mod naszło mnie na dorabianie różnych rzeczy do mojego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
big Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Bez kompromisowość u tego Gościa to 1 i najważniejsza cecha. Wyszło mu to cudownie, ale jak poprzednicy pisali, koleś ma niezły warsztacik, i kasy na to :-) I tak jak dax tez po oglądnięciu tego wzięło mnie na ulepszanie mojego moda :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 He, ogląda się to jak foto story ;) Może to jest taki nowy program "Monster PC" :lol: Obudowa bardzo nice ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Kuuurcze, masakra. Wygląda to naprawdę ekstra. Troche mnie przytłacza ilość zdjęć i te 11 stron ale jak juz obejrzałem to nie mogłem uwierzyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Nie jeden z naszych na forum z taką gotówką ;] i zapleczem by to samo zrobił lub lepiej ;].... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 ja bym liana juz nie modowal, ale jemu wychodzi to dobrze ;] w jego sigu macie link do bardziej rozbudowanego i bardziej aktualnego opisu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recall1982 Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 A dokladniej to chodzi o ten link: http://www.gruntville.com/phpBB2/viewtopic...9d3e036bd1a2459 Swietne forum, duzo fajnych modow mozna tam zobaczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Fajnie fajnie, ale czy ten gosc nie przesadzil troche z gruboscia węży? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 jak nei przesadzil?? weze to najprawdopodobniej 9/12 z tego co widzialem na fotkach, bo rozmiaru nie czytalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość add_ek Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Narobił się-fakt. Ja takich "krówek" nie lubię. Jakbyście znaleźli mody jakichś desktopów lub "kostek" (barebonów), to ja chętnie lampnę! Gódnajt. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Kasy poszło dużo ale ja widziałem lepsze... Tzn bardiej mi się podobały. Ale i tak najciekawsza jest ta Yamaha R6 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Yama ciekawa, ale nie zmodowana... ;/ ;] A co do typa to ma duzy talent, pewnie w pracy dostaje godziwe wynagrodzenie, bo widac, ze jest fachowcem w swojej dziedzinie. Ale buda jak dla mnie za duza, gustuje w nieco mniejszych i 'all inside'. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dax Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Co do tych węży - cholernie mi się podobają, są takie masywne i widać, że wytrzymałe, sam chyba takie zastosuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 weze to nic innego jak tygon ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 piękna buda będzie bardzo mi się podoba :) ale ta pleksa i węże to wporst wypas, wogle facet sporo roboty przy niej ma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 aj gadacie ze koles ma kase... on poprostu zyje w stanach a nie w polsce :lol: trzeba tez powiedziec ze ma talent do takich rzeczy;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 aj gadacie ze koles ma kase... on poprostu zyje w stanach a nie w polsce :lol: 1586262[/snapback] dokładnie... a mnie rozwalił filmik z wiatrakami http://images.gruntville.com/casegallery/a...S_Tech_Fans.wmv :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 to jest najlepsze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Fajne sa również te wstawki Ma poczucie humoru :D Prawdę mówiąc to można mu tylko zazdrościć żony, która musi być cholenie cierpliwa i wyrozumiała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymekCK Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Dobrze kmini :D ale te wentylatory co on montuje pasują do tego kompa jak pięść do oka xD gdybydał jakies porządne to rozumiem a tu koleś daje najzwyklejsze czarne wiatraki xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Dobrze kmini ale te wentylatory co on montuje pasują do tego kompa jak pięść do oka xD gdybydał jakies porządne to rozumiem a tu koleś daje najzwyklejsze czarne wiatraki xD Idz dziecko do domu. Ubierac choinke w kolorowe, swiecace, gwizdzace i mowiace "I love you" wentyle... buahaha LoL n/c A o modzie powiem tylko tyle ze to juz nie jest buda, to juz dzielo sztuki, prawie rzezba. I jest piekna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymekCK Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 No widze zajefajnie klleś robi :D a co sie sapiesz poprostu gadam że do takeigo moga takie zwyklę wentylatory nie pasują :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordek Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 kiedy na tym forum ktos pokaze cos tak pieknego, i tak pieknie wykonanego...koles zna sie na rzeczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Wielkie to , nie za ładne , a pozatym wazne co w srodku . Dla mnie to obudowa moze byc z kartonu:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ig00rek Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 No widze zajefajnie klleś robi :D a co sie sapiesz poprostu gadam że do takeigo moga takie zwyklę wentylatory nie pasują :/ A mi sie wydaje ,że to są jakies papsty albo coś w tym stylu (doczytac sie firmy niemogę) i koło zwykłych wentyli to pewnie nigdy nawet nie stały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...