Gość razorex Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 W grze w której moja karta powinna być o niebo lepsza od GF5900XT nie widac znaczącej różnicy między nimi( na takim samym sprzęcie) :mur: Czy ten procek aż w takim stopniu spowalnia tą karte, czy moze z nią samą jest coś nie tak??? Może poda mi ktoś przypuszczalną liczbe na ile % ona działa na moim sprzęcie Athlon XP 2000+ Thoroughbred-B Epox 8K9AI Sparkla GF 6600GT 768MB Ramu Może podkręcenie tego procka by cos dało. Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Ja mam athlona 1,2Ghz 1GB Ramu i potrafie z 6200@6600 grac w wiekszosc gierek w max detalach z FSAA i AF. Przeinstaluj system, zmien stery sprobuj rozwiazac problem programowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość razorex Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 To nie jest wina sterów. Tą grą jest DOOM3 przynajmniej w niej powinna byc widoczna różnica pomiędzy GF5900XT. Moje pytanie brzmi czy aż na tyle procek zawala sprawę że nie ma różnicy. Mi Doom 3 działa płynnie na 1280x1024 detale na Wyokie i AA na x4 na x8 już troszke szarpie więc jest identycznie jak u kolegi na tym samym konfigu tylko GF5900XT :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Bo fx to dobra grafa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 (edytowane) moze podkręć proca ?? mój znajomy tez ma 2000+ T-B | szyne ustawił(tzn ja mu tak zrobiłem bo gość jest ciemna masa :) ) na 200(ddr400) x 10 /1.75v ... chodzi znakomicie na takim sobie chłodzeniu (dzięki temu ze T-B wydziela mniej ciepła). z 2000 Mhz 10x200 - 2200 11x200 powinno wydusic Edytowane 8 Sierpnia 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość razorex Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Jasne że wydusi bo próbowałem tylko jest jeden problem że moja płyta główna obsługuje FSB333 :sad: Ale uważacie że to tylko i wyłącznie wina procka??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...