Skocz do zawartości
Gość razorex

Gf6600gt I Athlonxp 2000+

Rekomendowane odpowiedzi

W grze w której moja karta powinna być o niebo lepsza od GF5900XT nie widac znaczącej różnicy między nimi( na takim samym sprzęcie) :mur: Czy ten procek aż w takim stopniu spowalnia tą karte, czy moze z nią samą jest coś nie tak??? Może poda mi ktoś przypuszczalną liczbe na ile % ona działa na moim sprzęcie

Athlon XP 2000+ Thoroughbred-B

Epox 8K9AI

Sparkla GF 6600GT

768MB Ramu

Może podkręcenie tego procka by cos dało. Prosze o pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie jest wina sterów. Tą grą jest DOOM3 przynajmniej w niej powinna byc widoczna różnica pomiędzy GF5900XT. Moje pytanie brzmi czy aż na tyle procek zawala sprawę że nie ma różnicy. Mi Doom 3 działa płynnie na 1280x1024 detale na Wyokie i AA na x4 na x8 już troszke szarpie więc jest identycznie jak u kolegi na tym samym konfigu tylko GF5900XT :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze podkręć proca ?? mój znajomy tez ma 2000+ T-B | szyne ustawił(tzn ja mu tak zrobiłem bo gość jest ciemna masa :) ) na 200(ddr400) x 10 /1.75v ... chodzi znakomicie na takim sobie chłodzeniu (dzięki temu ze T-B wydziela mniej ciepła).

z 2000 Mhz 10x200 - 2200 11x200 powinno wydusic

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne że wydusi bo próbowałem tylko jest jeden problem że moja płyta główna obsługuje FSB333 :sad: Ale uważacie że to tylko i wyłącznie wina procka???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi