SzymonX-web Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Witam zamierzam sobie kupic karte pamięci do ps2 tylko te orginalne sony są troche drogawe. Jakie typy kart pamięci pasują do ps2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 (edytowane) 8 MiB na pewno beda dzialac, 16 i 32 MiB zdaje sie nie dzialaja bez wlasnego oprogramowania/przerobki (ale pewnosci nie mam). Aha, i polecam wizyte na Allegro - oryginalne memorki Sony po ok. 70 zl ;) EDIT: nawet linka do kategorii podam, taki dobry jestem :P http://www.allegro.pl/showcat.php?id=6022&order=t&view=gtext Edytowane 7 Sierpnia 2005 przez costi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 kupuj tylko oryginalna z wlasnego doswiadczenia wiem ze nie oplaca sie inwestowac w jakies inne wynalazki ktore gubia sejwy lub je uszkadzaja:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...