weronica Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Czesc mam big problem otóż moj komputer sam się wyłącza. Nie wiem dlaczego ale gdy go włącze to po ok. pieciu minutach sie wyłącza :evil: nie wiem czy to wina plyty czy zasialacza ( mam Codegena 300 W) z kablami na pewno jest wszystko ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 A masz w biosie ustawioną jakąś temperaturę bezpieczeństwa ( bo po jej osiągnięciu komp może zachowywać się jak Twój) ?? Jaka temperatura w ogóle na procku ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OBcY Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 musisz potestowac rozne konfiguracje z roznymi czesciami i zasilaczem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Jeszcze chiałabym dodać, że ostatnio miałam kompa cały czas włączonego (licze United) nie wiem czy to ma jakis zwiazek z tym wylączaniem?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Moja temperatura na procku to 34 stopniewiec to raczej chyba nie to. Myslicie ze to moze byc plyta? Jak tak to kiszka ba ona ma dopiero 2 miechy POZDRO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 IMHO płytka chyba nie. Bardziej bym obstawiał zasilacz codeshita. BTW - avatarek widze klimatyczny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OBcY Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 zostawienie wlaczonego kompa nie ma zwiazku, mozliwe ze to mobo no albo jakies polaczenie lub zasilka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Jak mowilam podlaczenia nepewno sa ok. Nic Mi Nie Pozostaje tylko testowac co jest zepsute (mam nadzieje ze nie plyta) Dzieki Za Wszystkie Odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Jak to milo wiedziec,ze plec piekna sie kompami interesuje;) a tak poza tym to cos mi sie zdaje ze zasilka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...