Lukiqq Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Siema, jesli komus sie nudzi i szuka odskoczni od Tweaka, zawsze moze zajrzec na moje forum, dopiero zaczalem sie z tym bawic wiec male problemy i niedociaglosci napewno beda. Kategorie sa podzielone w sposob podobny do tweaka wiec problemow z nawigacja raczej nie bedzie. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 :blink: prowokacja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukiqq Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Co Twoim zdaniem jest tutaj prowokacja? Zalozylem sobie forum nie? Dzial w ktorym zamiescilem o nim wzmianke nazywa sie PREZENTACJE, z tego wnioskuje, ze moge tu zamiescic nawet zdjecie swojego ryja po operacji plastycznej. Wlasnie dlatego Tweak.pl moze sie komus nudzic, bo jest na nim wielu, ktorym nic nie pasuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Tylko że, jeżeli ktoś mialby zrobić sobie z twojego forum "odskocznie" od tweak'a to twoje forum z pewnością musiałoby posiadać użytkowników z wiedzą informatyczną na bardzo wysokim poziomie, bądź musiała by tam panować miła atmosfera. Natomiast co prezentuje twoje forum ? - styl subBlack nie każdemu sie może podobać - standardowe logo stylu - aż 1 użytkownik ( ach to przecież Ty ) - i wiele innych odpychających potencjalnych użytkowników rzeczy Tak więc nie unoś sie synuś.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukiqq Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 - styl subBlack nie każdemu sie może podobać Mozna go zmienic.... - standardowe logo stylu "...dopiero zaczalem sie z tym bawic wiec male problemy i niedociaglosci napewno beda" - umiesz czytac? - aż 1 użytkownik ( ach to przecież Ty ) Ja pierdziele, no rzeczywiscie! To chyba dlatego liczylem na wasze zainteresowanie, by bylo nas wiecej? - i wiele innych odpychających potencjalnych użytkowników rzeczy Tak ja wiem....tweak takich rzeczy nie ma....moze popatrz tez na czas, ile istnieje tweak a ile moje forum...? - Tak więc nie unoś sie synuś.... Nie jestem Twoim synkiem....do tego Ci jeszcze duzo brakuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 (edytowane) Ja pierdziele, no rzeczywiscie! To chyba dlatego liczylem na wasze zainteresowanie, by bylo nas wiecej? 1585297[/snapback] hah i tu sie synuś przejechałeś... liczyłeś na zainteresowanie ? TYM ? Forum stworzonym przez serwis fora.pl gdzie ty ograniczyłeś sie jedynie do stworzenia działów ? HAH ! Wolne żarty ! Jak sam powiedziałeś dopiero zaczynasz... Wiecz ucz sie ale zrób coś SAM. Bo dział prezentacje jest od pochwalenia sie własną robotą ! Edytowane 8 Sierpnia 2005 przez GuC!o^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 (edytowane) [ot]smieszy mnie Gucio, jak mowisz do kogos 'synus' :] . Az tak 'stary' to nie jestes [; [/ot] Edytowane 9 Sierpnia 2005 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 postępu jednak na " twoim" forum jednak nie widać, ciągle tylko administrator tam jest... nie widzę sensu w zakładaniu takich for, które i tak nie mają szans stać się popularnymi... ps.Gucio to dobry wujek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 tweak r0x, a na tym forum wątpie czy będzie 50 userów, z czego 30 piszących chociaż post dziennie <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Ej no chlopaki nie obrazajcie go... on chce nam zaprezentować możliwości phpbb2 oraz darmowego hostingu na fora.pl ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[PEDRO] Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 zakończyć 1598313[/snapback] :lol: Ładny banerek, ale za nic nie pasuje do tematyki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Moze motyw z jakiejs gierki, albo coś związane z komputerami ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...