Hamm3r Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 (edytowane) gralem w far cry'a na najnowszych driverach i po chwili zrobił sie freez i taki błąd wyskoczył http://img227.imageshack.us/img227/1661/ati1nm.jpg wie ktos moze co trzeba zrobic ? ten blad tylko jak gram we far cry wystepuje rozmiar pamieci fizycznej dostarczanej dla AGP mam 128 mb Edytowane 8 Sierpnia 2005 przez Hamm3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalle1 Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 :/ tylko w far cry? Mi takie coś sie zrobiło w San Andreas:P też mam najnowsze drivery :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 (edytowane) gdybyscie poszukali czegos o vpu recovery...eeeh w wielkim skrocie - karta nie daje odpowiedzi wg. sterownika przez co zamykane sa aplikacje. moze to byc wina driverow, podkrecenia, czy tez slabej jakosci chlodzenia karty. oczywiscie zaraz ktos napisze genialne stwierdzenie "ja to mam wylaczone i wszystko dziala". mozna tak postapic ale dzieki tej akcji prawdopodobienstwo uszkodzenia karty rosnie... Edytowane 8 Sierpnia 2005 przez Orgiusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalle1 Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Moim zdaniem to wina driverów :P poczekam na jeszcze nowsze, może będzie lepiej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 ja bym przetestowal czy na omegach lub NGO jest to samo ale jak lubisz czekać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamm3r Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 ... poczekam na nowe drivery ,bo ten bład tylko dwa razy sie zdarzyl i tylko w far cry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalle1 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Nie wiem czy to przypadek, ale ja ten problem też dwa razy miałem :blink: Haker nam sie do kompów włamał :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dustone Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 miałem to samo -odpalcie aqaqmark3 i przy wyjściu z wąwozu jest też zacięcie(przy innych sterach 0)-na 100% w moim przypadku to były stery-nowe omegi -po wgraniu starszych wszystko chodzi ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...