Elbios Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Wybaczcie że nie używałem szukajki ale ledwo potrafie odczytac tekst przez te paski. Poza tym każdy scroll o linijkę w dół zajmuje dwie sekundy. Wczoraj wszystko było git, grałem do nocy w battlefielda2. Dzisiaj odpalam kompa i zonk. W biosie pojawiaja sie poziome paski/linie (białe i kolorowe), to samo w windowsie. Wyalczylem kompa, wyjalem i wlozylem jeszcze raz karte, przedmuchalem wszystko, docisnalem wtyczki, przelozylem wtyczke na drugi slot dvi, uzylem drugiego adaptera dvi->vga. Przez jakis czas bylo dobrze, odpalilem battlefielda2 i to samo. Zmiana sterownikow na wczesniejsze nie pomogła. W ekran=zaawansowane nie ma info dotyczacych karty, jakby jej nie wykrywał. Próbowałem użyć "dodaj sprzęt", wyswietla się, że "nie można uruchomić tego urządzenia".Nic nie było kręcone, nic nie zmienialem, chlodzenie domyslne, wentylator sie kręci. Wszystko powinno być w porządku. Reszta kompa sprawna. Sprzęt jak w podpisie. Proszę o szybką odpowiedź, nie daje mi to żyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Sprawdź na innym kompie, ale najprawdopodobniej coś się karcie stało.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Cholera...co sie mogło stać? :-| Z dnia na dzień takie coś... Oglądałem kartę z wszystkich stron i wszystko w porządku....zobaczę jeszcze raz. Raczej nei sprawdzę tego na innym kompie bo nikt z kumpli nie ma pci-express :? Może w jakimś serwisie... Jeszcze jakieś pomysły? 1700zł za nią dałem, teraz kosztuje niewiele mniej ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Jeśli masz gwarę to chyba musisz oddać. Nie ma kurzu na karcie (np na pamiątkach?). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 JEHEJJJJJ naprawiłem! :D :D :D Nie wierzylem ze cos moglo stac sie karcie bo nie bylo sladow spalenia ani niczego takiego. Mialem podpięty adapter zasilania pci-express <--2x molex, zdaje sie ze jeden z pinow sie wygial albo cos, po prostu przestal dzialac. Karta dostawala tylko 75 W ze slotu pci-x stąd te artefakty. Nie pomyslalem wczesniej ze karta moze dzialac nie dostajac pelnej mocy. Na szczescie od tagana wychodzi bezposrednio wtyczka zasilania pci-x (tylko jest dosc sztywna i musialem sie niezle nameczyc zeby ja podpiac do karty), podlaczylem ja i dziala ! teraz karta dostaje full mocy Można zamknąć temat, dzięki za help. Wybaczcie że od razu założyłem temat ale naprawde chcialem skoczyć z okna jak pomyslalem ze mogla uszkodzic mi sie karta za 1700zl :wink: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...