Orion_THG Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 (edytowane) Na krocce zawsze zaklada sie weze o MNEIJSZEJ sr wewnetrznej! Na 12tki powinienes naciagnac waz o srednicy wewn 9, 10 MAX 11. U mnie na NK12 mam naciagnietego eheima 9/12/ Trzyma sie tak ze musialbym rozcinac waz aby go sciagnac z kroccow. Toretycznie nawet cybanty sa niepotrzebne ale dalem je i tak dla pewnosci. Za mocno scisniete cybanty maja slonnosc do przecinania weza! Polecalbym sciagniecie starego weza z kroccow, skrocenie go o 2 cm i podlozenie pod nowe cybanty podkladek z kawalka rozcietego wzdłuż weza. Edytowane 11 Sierpnia 2005 przez Orion_THG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 u kumpla na nagrzewnice fi15 (zewnetrzna) naciagniete CELLFASTy 10/13 - fakt ze trafily sie bardziej miekkie niz zwykle ,ale wlazly ,tylko troche smiesznie wygladaja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 (edytowane) ja bym powołał komisje do spraw wc i wycieków Edytowane 11 Sierpnia 2005 przez TOMAHAWK_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 u kumpla na nagrzewnice fi15 (zewnetrzna) naciagniete CELLFASTy 10/13 - fakt ze trafily sie bardziej miekkie niz zwykle ,ale wlazly ,tylko troche smiesznie wygladaja :D Moje wyrazy podziwu, ja mam cellfasty 10 i musze powiedziec ze nie łatwo sie je naciąga na króćce o srednicy 12. Kurcze jak on to zrobił ze naciągnął na 15?? :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 ja bym powołał komisje do spraw wc i wycieków 1589574[/snapback] Zdecydowanie popieram wniosek :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 TOMAHAWK_ to jeszcze 99997 podpisow i moze cos z tego wyjdzie Miazga82 dwie pary kombinerek ,wrzatek ,srubokrety i duzo samozaparcia teraz sam nie moge w to uwierzyc (a przeciez sam naciagalem jeden waz) ,bo ostatnio fi 12.5x2 naciagalem na fi17 i myslalem ze wymiekne ,ale jakos sie udalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 ja miałem 1.5 roku bez rzadnego cybanta wąż 12mm na kroścu i nic mi nie ciekło... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 TOMAHAWK_ to jeszcze 99997 podpisow i moze cos z tego wyjdzie ... pikuś, zrobimy naszą tweak'ową komisje śledczą, świadkowie będą torturowani, a winny będzie musiał używać CPC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 pikuś, zrobimy naszą tweak'ową komisje śledczą, świadkowie będą torturowani, a winny będzie musiał używać CPC 1590093[/snapback] i koniecznie pompka CO do tych węży :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 (edytowane) bloczek by się rozpadł, nie mówiąc o więżach, chociaż nie, bloczek by się rozpadł przed włączniem pompeczki Edytowane 11 Sierpnia 2005 przez TOMAHAWK_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 (edytowane) o ile by nie uciekł[; a tak serio, to do tematu powiem ze nie rozumie jak cośmogło cieknąć, ktoś musial coś źłe zrobić :blink: nie ma to tamto ;) Edytowane 11 Sierpnia 2005 przez hinco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 ... wszystkie cybanty sa takie same, weze sa takie same, wszystkie sa mniejwiecej tak samo zacisniete a jednak leje sie spod dwoch ... 1585042[/snapback] może wąż Ci się odkształcił (bez skojarzeń mi tu) może wada cybianta może kruciec wadliwy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddie Chopin Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 no coz - tego nie wiedza nawet najstarsi indianie - na wszelkie problemy pomaga za to silikon ; ] AVE!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...