Skocz do zawartości
Freddie Chopin

Mam Dosyc Kroccy 12mm ; /

Rekomendowane odpowiedzi

Na krocce zawsze zaklada sie weze o MNEIJSZEJ sr wewnetrznej! Na 12tki powinienes naciagnac waz o srednicy wewn 9, 10 MAX 11.

U mnie na NK12 mam naciagnietego eheima 9/12/ Trzyma sie tak ze musialbym rozcinac waz aby go sciagnac z kroccow. Toretycznie nawet cybanty sa niepotrzebne ale dalem je i tak dla pewnosci.

Za mocno scisniete cybanty maja slonnosc do przecinania weza! Polecalbym sciagniecie starego weza z kroccow, skrocenie go o 2 cm i podlozenie pod nowe cybanty podkladek z kawalka rozcietego wzdłuż weza.

Edytowane przez Orion_THG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u kumpla na nagrzewnice fi15 (zewnetrzna) naciagniete CELLFASTy 10/13 - fakt ze trafily sie bardziej miekkie niz zwykle ,ale wlazly ,tylko troche smiesznie wygladaja :D

Moje wyrazy podziwu, ja mam cellfasty 10 i musze powiedziec ze nie łatwo sie je naciąga na króćce o srednicy 12. Kurcze jak on to zrobił ze naciągnął na 15?? :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TOMAHAWK_

to jeszcze 99997 podpisow i moze cos z tego wyjdzie

Miazga82

dwie pary kombinerek ,wrzatek ,srubokrety i duzo samozaparcia

teraz sam nie moge w to uwierzyc (a przeciez sam naciagalem jeden waz) ,bo ostatnio fi 12.5x2 naciagalem na fi17 i myslalem ze wymiekne ,ale jakos sie udalo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... wszystkie cybanty sa takie same, weze sa takie same, wszystkie sa mniejwiecej tak samo zacisniete a jednak leje sie spod dwoch

...

1585042[/snapback]

może wąż Ci się odkształcił (bez skojarzeń mi tu)

może wada cybianta

może kruciec wadliwy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi