hardy99 Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Otóz mam problem ze swoim monitorem. Wszystko chodziło cacy az do teraz. Wczoraj załuważyłem dziwny problem. Jak go właczam to wyraznie słychac jak pracuje. Jest to takie ciche buczenie, wczesniej tego nie było bo często był właczany w nocy kiedy jest cichutko, wiec bym to wychwycił. Nie przeszkadza mi to w pracy z kompem, ale nie wiem czy to nie jest cos groznego. Monitor mam jeszcze na gwarancji do stycznia. Moge go oddac do serwisu ale nie wiem czy ma to sens. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Mój też tak miał i wszystkie LG F700 jakie widziałem, a było ich kilka. Mi też to właściwe nie przeszkadzało, do czasu wymiany kompa na nowy wyciszony. Wtedy monitor okazał się głośniejszy od kompa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardy99 Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 To mi nie przeszkadza choc szczerze to monitor teraz jest głośniejszy od kompa. Mam tylko pytanie czy to cos niebezpiecznego czy nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 btw. czy wszystkie F700B znieksztalcaja obraz w pierwszym 0,5 cm od gory? kumpel mowi ze ma tak samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IchBinIdiot Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Nie wszystkie, ale to często występująca usterka (nawet w nowych). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 (edytowane) no wlasnie mowa o nowkach. zaobserwowalem tez czasem "poruszanie" sie belki tytuowej okna w tym obszarze. Edytowane 12 Sierpnia 2005 przez Raul Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...