Hakunamatata Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 (edytowane) Witam! Mój komputer od jakiegoś czasu ma dziwną przypadłość :blink: Otóż resetuje mi się...sam z siebie... Np. jak włączam grę, albo jak przeskakuję między GG a innymi programami etc. :blink: Tak się zastanawiam, czego to może być wina...? Może grafiki? [Mam kartę graficzną - Radeon 9200.] EDIT: W sumie racja - nikt tu nie musi być wróżką. Więcej szczegółów? Hmm... Proszę bardzo. Otóż komputer jest nowy (ma ok. 2 miesięcy), a więc nie było nic podkręcane. Jeśli o konfiguracje chodzi, to nie znam się na tym, więc nic nie napiszę w tej kwestii (chyba, że ktoś mnie uświadomi, jak owe rzeczy sprawdzić) :( Problemy zaczęły mi się z czasem. Zaczęłam instalować więcej programów, kilka gier no i zaczął się restartować. Nie wiem, co jeszcze mogę napisać :unsure: Edytowane 8 Sierpnia 2005 przez Hakunamatata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zaraz co niektórzy cię zjada haha. Kolejnym razem dokładniej opisuj swoją przypadłość. Podawaj np. takie info - jaki masz konfig, czy coś było mieszane w kompie lub systemie przed tym jak zaczęło ci się tak dzieć, czy sprzęt był podkręcany itd. Wiecej szczegółów bo zazwyczaj odpowiedzć na posta takiego jak twój jest taka: "Nikt tu nie jest wróżką..." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven246 Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Sprawdź jaki masz zasilacz, to po pierwsze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mendezX700 Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 (edytowane) jest taki program jak np. everesthome sciagniesz go z tej stronki http://www.stenesite.prv.pl/ będziesz wiedział wszystko o swym kompie, a co do problemu może masz jakiegoś wirusa,miałem kiedyś ten sam problem komp restartował się sam od siebie,format mi pomógł:) Edytowane 9 Sierpnia 2005 przez mendezX700 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakunamatata Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 (...) a co do problemu może masz jakiegoś wirusa,miałem kiedyś ten sam problem komp restartował się sam od siebie,format mi pomógł:) 1586201[/snapback] Też mi to przyszło do głowy i format się odbył, jednakże po jakimś czasie problem znów się pojawił :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1317 Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Proponuje zaktualizować sterowniki karty graficznej. Miałem podobną sytuację w grach i po zmianie sterów wszystko było ok! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piko000 Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 a ja proponuje najbardziej banalne rozwiazanie :D mowiles ze sie nie znasz na komputerach, moze sproboj usunac niepotrzebne programy, bo gdy ma sie ich bardzo wiele ( i to przez wielkie B ) tak jest (mialem tak jakies 5-6 lat temu kiedy dostalem kompa :wink:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 a moze za wysokie temperaturki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenny-f Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 moze wentyl procka sie zacina lub cos, zasilacz słaby jest duzo mozliwosci, trzeba sprawdzac wszystko po kolei Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...