PoLi Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 witam mam do wyboru te 3 wszystkie 3 karty sa z poziomu do 800-900 zł karty....wiem ze są to 3 dobre karty,zakładając ze wszystkie trzy odblokują mi sie na 16/6 bo w sumie szanse są duze,ktora karta bedzie miała najlepszą wydajność,która najlepiej sie podkręci? czytałem wiele postów z ktorych wynika ze Asus 6800Le ma nawet i 12 i 13 tyś w 3dMarku 03 Leadtek ma 11 tys w 3dMarku 03... z GalaXy sie nie spotkałem....licze na waszą wiedze na temat kart graficznych z seri 68xx :) wiec co byście radzili? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Wszystkie karty beda miec identyczna wydajnosc na takich samych ustawieniach potokow/vertexow i takich samych taktowaniach. Nie roznia sie nawet timingami pamieci :P Jakby co to mam 6800 na sprzedaz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Mam to co w podpisie ale w takiej cenie łyknął bym galaxy ale glacier'a z silencer'em. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 (edytowane) właśnie dzisiaj do mnie przyszedł ( galaxy glacier ), po wymianie asusa le i powiem super! cisza i 41 stopni w idle, chłodzenie bomba, 350 domyślnie na rdzeniu i potoki się odblokowały :> wszystko działa. Ma jeszcze 6 werteksów przez producenta! więc do odblokowania tylko potoki. Jeden minus, jest olbrzymia z tym chłodzeniem. pozdro. Edytowane 8 Sierpnia 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzales Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 mi na miom galaxy niestety nie udło się dblokować 16 potoków tzn odblokowałem ale sypał artefaktami :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...