Skocz do zawartości
RuDeK :]

Opłaca Się To Kupić ?

Rekomendowane odpowiedzi

sa poprawione r od HIS'a z dx 9.0 widziałem na pudełku i sprzedawca tłumaczył ze to zaden shit >pełna obsługa z DX 9.0 nie kompatybilnosc tylko obsługa! oczywiscie dx 9.0B !! a wydajnosc na SLI bedzie lepsza niz na AGP ale karta itak marna lepiej kup GF 6200 SSLI ida po 250zł !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sa poprawione r od HIS'a z dx 9.0 widziałem na pudełku i sprzedawca tłumaczył ze to zaden shit >pełna obsługa z DX 9.0 nie kompatybilnosc tylko obsługa! oczywiscie dx 9.0B !! a wydajnosc na SLI bedzie lepsza niz na AGP ale karta itak marna lepiej kup GF 6200 SSLI ida po 250zł !

1591747[/snapback]

LOL ??!?!!??!? jakie SLI ??? radek 9200 i SLI ?? :lol: :mur: :mur: :mur: :mur: dx 9.0 ??? :huh:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Overclocked

1591747[/snapback]

stary wez przeczytaj to co napisales 5x i popraw bo ja wogole nie wiem o co ci biega:p Edytowane przez Overclocked

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta karta jest dobra jak Ci padnie bios w karcie agp i musisz ponownie flashowac

1594664[/snapback]

Do flashowania biosu używa się karty za 5zł a nie R9200 ;)

Co do tematu to IMO bez sensu kupować taką grafike, lepiej zainwestować w Ti4200 zgodnie z radami przedmówców :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do flashowania biosu używa się karty za 5zł a nie R9200 ;)

Co do tematu to IMO bez sensu kupować taką grafike, lepiej zainwestować w Ti4200 zgodnie z radami przedmówców :)

1594688[/snapback]

o nie

lepiej w r9550 ktore mozna kupic za 160pln uzywke (bo ti4200 tansze nie bedzie)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wy chyba nie wiecie o jedny, :)

ostatnio jak X700 poszła z dymem na moim dfi to stwierdziłem , że jestem bez kompa... bo przecież mało kto ma zbędną grafę na pci-e ... co innego z AGP, każdemu gdzieś sie wala rivka między nogami ;)

Rozwiązaniem było używanie przez jakiś czas karty na PCI (w moim przypadku s3trio (sic!) )

mając takiego radzia 9200pci, później sie można przesiąść na nf4 bez konieczności kupowania nowej grafy, a nawet najtańsza na pcie to >200zł :(

Tak więc kupno takiej karty nie jest złym pomysłem :) chyba, że ktoś ją potrzebuje do grania co w samej istocie jest kretynizmem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wy chyba nie wiecie o jedny, :)

ostatnio jak X700 poszła z dymem na moim dfi to stwierdziłem , że jestem bez kompa... bo przecież mało kto ma zbędną grafę na pci-e ... co innego z AGP, każdemu gdzieś sie wala rivka między nogami ;)

Rozwiązaniem było używanie przez jakiś czas karty na PCI (w moim przypadku s3trio (sic!) )

mając takiego radzia 9200pci, później sie można przesiąść na nf4 bez konieczności kupowania nowej grafy, a nawet najtańsza na pcie to >200zł :(

Tak więc kupno takiej karty nie jest złym pomysłem :) chyba, że ktoś ją potrzebuje do grania co w samej istocie jest kretynizmem ;)

1604199[/snapback]

a r9200 na pci kosztuje prawie 200pln

wic ja wole swojego S3 VirgeDX + Voodoo2 - na to w co gram zazwyczaj wystarczy ,a kosztowalo 15pln

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi