RuDeK :] Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 j.w Czy wydajnośc bedzie porownywalna z r9200SE na AGP ? http://www.proline.pl/shop.php?prodid=4154...f3132385f504349 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 tak czy siak to tam jest napisane, że brak towarów. ale wydaję mi się, że wydajność nie będzie porównywalna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK :] Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Chyba sobie to zamówie :] bo na nic lepszego nie mam hajsu a na Allegro nic urzywanego tanio ni ma :? :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 tylko po co przeciez masz AGP w kompie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 bezsens , lepiej poluj na jakiegos ti4200 z allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 9200 jest slaby, wersja 9200se na pci.... wolalbym wszystko przepic :wink: LPC dobrze radzi - bedziesz miec mocna karte na dx8 a nie shitowe dx9.0 tylko jeszcze zasilator... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK :] Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Wiem że mam AGP :P Chyba zrobie tak jak mówicie :] Zasilator teraz będe zmieniał na Huntkeya 300 W więc luss :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 spokojnie huntkey da rade (patrz podpis) ale czy nie lepiej doinwestowac w cos lepszego ? ( no chyba ze $ brak tak jak u mnie :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonidas Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 bedziesz miec mocna karte na dx8 a nie shitowe dx9.0 tylko jeszcze zasilator... 1587448[/snapback] A od kiedy to Radeon 9200 ma dx 9 ? Co nie zmienia faktu, że to najgorszy shit i lepiej przepić kasę niż to kupić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxjg555 Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 sa poprawione r od HIS'a z dx 9.0 widziałem na pudełku i sprzedawca tłumaczył ze to zaden shit >pełna obsługa z DX 9.0 nie kompatybilnosc tylko obsługa! oczywiscie dx 9.0B !! a wydajnosc na SLI bedzie lepsza niz na AGP ale karta itak marna lepiej kup GF 6200 SSLI ida po 250zł ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 sa poprawione r od HIS'a z dx 9.0 widziałem na pudełku i sprzedawca tłumaczył ze to zaden shit >pełna obsługa z DX 9.0 nie kompatybilnosc tylko obsługa! oczywiscie dx 9.0B !! a wydajnosc na SLI bedzie lepsza niz na AGP ale karta itak marna lepiej kup GF 6200 SSLI ida po 250zł ! 1591747[/snapback] LOL ??!?!!??!? jakie SLI ??? radek 9200 i SLI ?? :lol: :mur: :mur: :mur: :mur: dx 9.0 ??? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leoni Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 to ja kupie sobie drugiego 9800 i tez pobawie sie w SLI..ale bedzie mialo powera...lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 (edytowane) sa poprawione r od HIS'a z dx 9.0 widziałem na pudełku i sprzedawca tłumaczył ze to zaden shit >pełna obsługa z DX 9.0 nie kompatybilnosc tylko obsługa! oczywiscie dx 9.0B !! a wydajnosc na SLI bedzie lepsza niz na AGP ale karta itak marna lepiej kup GF 6200 SSLI ida po 250zł ! 1591747[/snapback] stary wez przeczytaj to co napisales 5x i popraw bo ja wogole nie wiem o co ci biega:p Edytowane 14 Sierpnia 2005 przez Overclocked Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Ta karta jest dobra jak Ci padnie bios w karcie agp i musisz ponownie flashowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Ta karta jest dobra jak Ci padnie bios w karcie agp i musisz ponownie flashowac 1594664[/snapback] Do flashowania biosu używa się karty za 5zł a nie R9200 ;) Co do tematu to IMO bez sensu kupować taką grafike, lepiej zainwestować w Ti4200 zgodnie z radami przedmówców :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Do flashowania biosu używa się karty za 5zł a nie R9200 ;) Co do tematu to IMO bez sensu kupować taką grafike, lepiej zainwestować w Ti4200 zgodnie z radami przedmówców :) 1594688[/snapback] o nie lepiej w r9550 ktore mozna kupic za 160pln uzywke (bo ti4200 tansze nie bedzie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK :] Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 No też właśnie jeszcze myślałem nad r9550 :) Nawet nówki są tanie :] po 215-219 zł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kissiel Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Wy chyba nie wiecie o jedny, :) ostatnio jak X700 poszła z dymem na moim dfi to stwierdziłem , że jestem bez kompa... bo przecież mało kto ma zbędną grafę na pci-e ... co innego z AGP, każdemu gdzieś sie wala rivka między nogami ;) Rozwiązaniem było używanie przez jakiś czas karty na PCI (w moim przypadku s3trio (sic!) ) mając takiego radzia 9200pci, później sie można przesiąść na nf4 bez konieczności kupowania nowej grafy, a nawet najtańsza na pcie to >200zł :( Tak więc kupno takiej karty nie jest złym pomysłem :) chyba, że ktoś ją potrzebuje do grania co w samej istocie jest kretynizmem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Wy chyba nie wiecie o jedny, :) ostatnio jak X700 poszła z dymem na moim dfi to stwierdziłem , że jestem bez kompa... bo przecież mało kto ma zbędną grafę na pci-e ... co innego z AGP, każdemu gdzieś sie wala rivka między nogami ;) Rozwiązaniem było używanie przez jakiś czas karty na PCI (w moim przypadku s3trio (sic!) ) mając takiego radzia 9200pci, później sie można przesiąść na nf4 bez konieczności kupowania nowej grafy, a nawet najtańsza na pcie to >200zł :( Tak więc kupno takiej karty nie jest złym pomysłem :) chyba, że ktoś ją potrzebuje do grania co w samej istocie jest kretynizmem ;) 1604199[/snapback] a r9200 na pci kosztuje prawie 200pln wic ja wole swojego S3 VirgeDX + Voodoo2 - na to w co gram zazwyczaj wystarczy ,a kosztowalo 15pln Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek32167 Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=61805811 to sie bardziej oplaca :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...