dru8d Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 sorry, że rozpoczynam troche głupi topic, ale nie mogłem sie powstrzymać po zobaczeniu tego czegoś: http://service.madonion.com/compare?2k1=3114081 powiedzcie mi co to jest, bo ja wiem, że wielu rzeczy nie rozumiem i nie muszę rozumieć, ale tego co zobaczyłem... już bardziej w UFO wierze... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 moze juz pozno i jestem tepy .....ale co jest nie tak w tamtym wyniku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 na pewno to ze jest za malo o jakies 2500 punktow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Troche zamalo jak na gf4 4400 z 128 mb i altona xp. Moze ma w biosie AGP Aperature Size na 4 mb ustawione?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 ta plyta nie ma czasami chpisetu ALI MAGIC??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 na pewno to ze jest za malo o jakies 2500 punktow :)a co to za problem sobie odpalic 20 procesow w tle ? , mozesz miec nawet duzo mniejszy wynik wtedy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...