perkens Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 wie ktoś może jak zmieniać tylko kolory w gifach, bo mam kilka gifów różnych klubów i chciałbym, żeby miały barwy mojego klubu HELP :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Wczytać do dowolnego edytora(wystarczy paint) i zmienić kolory? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perkens Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Wczytać do dowolnego edytora(wystarczy paint) i zmienić kolory? 1585179[/snapback] zrobiłem tak, gif zmienił kolor ale sie nie rusza :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Do animowanych gifów trzeba programów które rozbiją je na klatki http://www.corel.com/servlet/Satellite?pag...d=1047024390003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 lub image ready (: od adobe :> i wiele wiele innych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perkens Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 a wiecie może jak to zrobić w Adobe Photoshop bo to jedyny obok MS Painta program graficzny jaki posiadam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perkens Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 użyłem tego Image Ready, podzielił gifa na klatki tak jak trzeba ale mam problem ze zwykłą zmianą kolorów, pisze coś o warstwaach wogóle nie wiem o co chodzi, kto pomoże? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...