klawisz Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 (edytowane) Siemka mam taki oto problem z chyba kartą graficzną :blink: otóż gdy gram w te dwie gry GTA SA,far cry podczas grania w jedną z tych gierek robi się zawiech i po paru sekundach wyskakuje taki oto komunikat :?VPU Recover zrestartował akcelerator graficzny ponieważ nie odpowiadał on na polecenia sterownika ekranowego,ten problem należy sgłośic do ATI technologies,Wygenerowany raport zawiera tylko informacje systemowe takie jak wersja sterownika ustawienia AGP(jakie AGP,ja mam PCI-E)rozmiar bufora ramki itp. Co to może być komp chodz tak jak należy w te gry da sie pograc bez problemu tylko boje się czy ten komunikat nie przepowiada :) czegoś złego. Edytowane 8 Sierpnia 2005 przez klawisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Podkrecales karte?? Sprawdz chlodzenie i temperature bo to moze byc przyczyna wyskakiwania tego komunikatu. Jesli nie pomoze sproboj innych sterownikow lub przeinstaluj stare Zmien tytul tematu na regulaminowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klawisz Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Mam podkrenconą karte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 No to ja odkrec byc moze przez to sie przegrzewa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klawisz Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 odkrenciłem do normalnych ustaweń i zagrałem w gta i wyskoczył ten sam komunikat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Mam podkrenconą karte 1586065[/snapback] odkrenciłem do normalnych ustaweń i zagrałem w gta i wyskoczył ten sam komunikat 1586535[/snapback] a to co, troche wali po oczach zmien stery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...