MARIOSKARPA Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 (edytowane) niema to jak mega zapiekanki :D McDonald sie chowa :D Edytowane 8 Sierpnia 2005 przez MARIOSKARPA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Aż mi smaka narobiłeś...idę do kuchni...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 (edytowane) Ale mi smaka zrobiłeś. Bym teraz zapiekanke zjadł taką jak na focie... A zdradź przepis(tj. co tam wkroiłeś) , żebym sobie mógł lepiej wyobrazić ją :) Edytowane 8 Sierpnia 2005 przez Sid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Hm, bede zgadywał, -booła :wink: -troszke masełka -szynka -ogór surowy albo konserwowy -ser -keczup albo sos do pizzy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kretftp Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 no i przez ciebie glodny jestem !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 A ja bym obstawiał że plasterek salami widze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 kurde ser się skończył ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 (edytowane) to nie buła, ino bochenek chleba taki świezutki z piekarni, do tego masełko, zapieczone, next cebulka podsmażona z sosem pomidorowym, troche przypraw, nastepnie ogórki konserwowe, salami, żólty ser, piekarnik, ketchup, browar i mega szama ;) Edytowane 8 Sierpnia 2005 przez MARIOSKARPA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 AAAAaAaaAAaaAAaa nie włącze przecież piekarnika o 22:30 a z mikrofali to są takie mokre i wogule beeeee ;( ;( ;( You bastard!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Mario gdzie mieszkasz? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 mkl gdzie jest lukow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 w Polsce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 ale smakofito fyklontajom toprze ze mam miche frytek przed ryjem :lol: a wisłą rormalnie wygrywa 2;1 :wow: ale i tak pewnie w atenach bedzie 3;0 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Jin* to ja tez wiem, a konkretniej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siuks Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Gdzieś na południe od Siedlec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 a gdzie sa Siedlce? :0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Na północ od Giewontu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 no spoko, juz prawie wiem gdzie, giewont chodzi ci o ten szczyt w gorach ? :) bo nie slyszalem o takim miescie/miejscowosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siuks Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Siedlce są na wschód od Warszawy na zachód od Terespola na północ od Lublina i na południe od Białegostoku :D Czaisz ziom tom zajafke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 mniej wiecej :D , Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 ok, pytalem z ciekawosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 hyba f cracofie 1586999[/snapback] Tyle też wiem.. dokładnie pytałem <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 (edytowane) Nowa Huta , a osiedle masz w moim nicku :P Edytowane 10 Sierpnia 2005 przez MARIOSKARPA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunista Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 (edytowane) No to Łuków(my & mkl city) to jest tam co jest ŁMeat Łuków- mięso robią. 30 km od siedlec, 30 km od radzynia podlaskiego, 30 km od miedzyrzeca podlaskiego. Taka centralna wieś, na jej czele stoji Zbysio Zemło czy jakos tak i mamy w środku wsi fontanne z której czeczeńce biorą wodę i się kompią Edytowane 18 Grudnia 2005 przez Komunista Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 najlepsze zapiekanki sa w el dorado, u endziora i u babci na kazimierzu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 No to Łuków(my & mkl city) to jest tam co jest ŁMeat Łuków- mięso robią. 30 km od siedlec, 30 km od radzynia podlaskiego, 30 km od miedzyrzeca podlaskiego. Taka centralna wieś, na jej czele stoji Zbysio Zemło czy jakos tak i mamy w środku wsi fontanne z której czeczeńce biorą wodę i się kompią Pamiętaj \, że Pan Zemło jest z partii i nie wolno się śmiać;) a co do zapiekanego to robiłęm wczoraj na blacie od pizzy :lol: :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...