osek Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 witam zgromadzenie.... czy znacie może jakissposób jak zapisać na dysku dźwięk.... dajmy na to- wchodząc na strone- piosenka ładuje się i odgrywa sama.... (strony całej nie da się zapisać ani bezpośredniego linku do piosenki nie ma...) nie wiem czy dosć jasne to napisałem ; ) poprostu- coś leci w głośnikach a ja jakimś softem chciałbym to zgrać... da sie? ;] pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 dam Wam jeszcze troche czasu na zastanowienie się, spoko : P eheehee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Piosenka jest pewnie we flashu, ktorego mozna pobrac na dysk.. Jaka posiadasz karte dzwiekowa jak Audiby to masz opcje zapisu "what u hear" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 goldwave i tam źródło dźwięku wybierasz nagrywasz violla ....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...