SSi Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Witam. Mam problem z podlaczeniem urzadzen usb. Windows wykrywa sprzet ( aparat cyfrowy , mp3 player ) lecz nie potrafi zainstalowac "wymaganego" sterownika. W zakladce moj kmputer nie sa wyswietlane urzadzenia usb i nie mozna przesylac miedzy nimi danych. Na kazdym innym komputerze z systemem XP nie potzeba zadnych sterownikow ! Szukalem odpowiedzi na roznych forach. Jestem jedyny ktory ma taki problem ? Pozdrawiam Maszinu: Semp 2600+ Asrock k7upgrade 512mb twinmos gf 6200 hdd 160gb sata win xp sp2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thebruno Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Czyli urządzenie w ogóle nie dziala?? Ja kiedys podlączałem pensticka usb2 do portu usb 1 i wtedy tez coś miał problemy ze sterownikami, ale w koncu wszystko działało tylko wolniej. Sprawdz w menadżerze urządzeń czy wszysko w porządku z portam ewentualnie poszukaj sterów na stronie producenta płyty głównej pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 u mnie porty usb 1.1 nie dzialaja nie wiem czemu, tez cos wykryje ale zainstalowac sie nie da. Jak podłącze pod usb 2.0 to jest wszystko ok; nie wiem moze cos w biosie zamieszalem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...