ati Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Witam!! Posiadam forum IPB 2.0.4 (Trial) Chciałbym aby na stronie głownej mojego serwisu były linki do najnowszych tematów na forum. Forum znajduje się na innym serwie i nie mam zielonego pojecia jak to zrobic. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Czy jest ktoś w stanie mi pomóc?? Widze, że tutaj na Tweak'u jest tak zrobione więc sie da !! Bardzo proszę o pomoc!! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 ssi.php?a=out&f=1,2,3,4,5&show=10&type=rss gdzie 1,2,3,4,5 to numery for do eksporty, show=10 ilość ostatnich wątków eksportuje RSSa z którym można zrobić już co się chce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 tiaaa można jaśniej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...