Liptonti Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 poprosilbym o jeden , dwa sprawdzone programiki do w.w przerobek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 np. Avi2Dvd DivxtoDvD Nero Recode tylko po co?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Nero vision express Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1004a Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 tylko i wylacznie avi2dvd + cce - ladnie dodaj napisy i mozna zrobic image, bardzo latwo polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 tylko i wylacznie avi2dvd + cce - ladnie dodaj napisy i mozna zrobic image, bardzo latwo polecam 1585612[/snapback] j.w. A jeżeli coś mniej wymagającego to polecam WinAVI Conventer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 zacząłem sie bawic avi2dvd (nie wiem czy z cce) ale on mi plik 350 megowy chce na 9,4 giga obraz iso zrobic..... co robie źle?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...