tomcyk Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 kwestia podejscia do sprawy........ Każdy ma swój gust:(:(:(:(:(:(:(kwestia podejscia do sprawy........ Każdy ma swój gust:(:(:(:(:(:(:( ZAraz ide sie napić...bo coś mnie suszy:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekkkkkkkk Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 He he he he. Że ja wczesniej nie widzialem tego posta :twisted: . Wpisuje sie w takim razie za prawie każdy weekend od.... Powiedzmy 18 roku życia... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Ale mnir łeb nawala. Właśnie wruciłem od qumpla z chaty. Ale jazda. Zars zygne. Spadam......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 spoko tez bylem nieleti teraz juz tyle nie pije ;-) dobra nie jestem tu za darmo 15 monut temu 1l/3 + wczesniej juz bylem pijany tylko po to wlaczylem kompa co bym sie wlasnie t dopisal ide spac si ja jutro pozdr 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 i teraz wiem o ktorej wrocilem!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolpage Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 wstalem dzisiaj, bol glowy, suszenie, dętka w ustach ehhh... wolalbym chyba nie pic, jest 10:18 a o 12:00 mam egzamin ustny z teorii z matmy, jak mu chuchne, to pewnie zdam ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 OT powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 ja juz sie nawet nawet zaraz ide zlozyc papiery jak im chuchne to moze bede od razu przyjety :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Ja już egzaminy opiłem z kumplami, wróciłem do domu i chciałem tu wejść ale gdzieś kabel z gniazdka od telefonu wyleciał (to jest kilkanaście metrów łączonego kabla) i nie chciało mi się chodzić po pijaku i sprawdzać gdzie nie styka, więc poszedłem spać. Ale nastęnym razem jak tu wejdę to raczej mnie nie zrozumiecie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 hehehehe ja jutro zdaje gleboznastwo.....(nie śmiać mi sie ).. i jak zalicze u pani doktor to tak sie wieczorem z chłopakami nawale.....ze nei wim czy sie pojawie:) hehehhehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 no i wpisuje sie teraz.....szczerze mówiac to byłem trak naj-eban-y wczoraj ze sobie zapomniałem sie wpisac......zły jestem na siebie....a kaca to maaaaaaamm.......wybaczcie , ale to juz był ten typ fazy ktooregosie nie pamieta:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 no to ide spac................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Widze ze gleboznawstwo zaliczone :lol: Mam nadzieje ze gleby nie zaliczyles po egzaminie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Wow załatwiłem sobie właśnie dzisiaj zaaajebiste praktyki trza to było opić. Poza tym moja kobieta (<--- avatar) była na spotkaniu w sprawie pracy i przeszła pierwszy etap :D Trza było opić !!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 noo to ja mam praktyki (nic mi na nich nie idzie) pojutrze zdaje ale powiedzcie DOBRY KUMPEL ma 21 dzisiaj to nie moszna nieopić takiej daty po raz drugi!!!!!!!!! wczoraj był pierwszy raz.... dobrze mówie? czymajcie sie bede kiedy bede:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 w sumie to sie wpisze na faze:):):):) z reszta wazne jest to ze pijemy drugi dzien kumpla 21:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 http://prowokator.com/forum/viewtopic.php?t=345 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Ituriel .. który to Ty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 http://picserver.student.utwente.nl/getpicture.php?id=181046 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 http://picserver.student.utwente.nl/getpicture.php?id=181046Ło chuj dwoi mi się w oczach A to wszystko przez winko "LIPA Z MIODEM" Hep, polecam, tanie a dobre!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 hmm podejrzewam ze sie tu jutro wpisze... jak nie zapomne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 hmm podejrzewam ze sie tu jutro wpisze... jak nie zapomne...Ja kurde pare razy zapomniałem, pitty :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 http://picserver.student.utwente.nl/getpicture.php?id=181046Ło chuj dwoi mi się w oczach A to wszystko przez winko "LIPA Z MIODEM" Hep, polecam, tanie a dobre!! wezcie nie wklejajcie takich obrazqf bo bez picie sie czuje jakbym mial bobme :q Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 bede pamietal! mam nadzieje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Obrazek jest boski. zawsze zamponiam po pijaku na niego spojrzec, jestem ciekawy czy zobacze go normalnie - jedna para oczu czy beda 4 paty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 ja tylko chcialem powiedziec ze w porownaniu smaku zywca i okocimia zywiec jest do [gluteus maximus]. to tyle z mojej strony w tym topicu bo sie jednak nie wypilem za duzo wiec nie bede wypisywal glupot. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 <span style="color:red;">[ciach!]</span>a musze przestać popijać, bo ostatnio jakieś dziwne doły łapie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 No kuurde!! Znowu :( Niestety dzisiaj wypiłem kilka piwek na smutno :( Ehhhh, szkoda pisać, gadać :( Na rozwój sytuacji trza czekać :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diesel Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 LYSKI Crown Royal, piwo Korona, i zywiec oczywiscie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 nooooo........a ja jutro do roboty ide:( bede sie meczył fajna faza kilka jaboli plus dwa piwka:):):):):):): Szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...