Skocz do zawartości
tomcyk

Po pijaku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

spoko tez bylem nieleti teraz juz tyle nie pije ;-)

dobra nie jestem tu za darmo 15 monut temu 1l/3 + wczesniej juz bylem pijany tylko po to wlaczylem kompa co bym sie wlasnie t dopisal

ide spac

si ja jutro

pozdr 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już egzaminy opiłem z kumplami, wróciłem do domu i chciałem tu wejść ale gdzieś kabel z gniazdka od telefonu wyleciał (to jest kilkanaście metrów łączonego kabla) i nie chciało mi się chodzić po pijaku i sprawdzać gdzie nie styka, więc poszedłem spać. Ale nastęnym razem jak tu wejdę to raczej mnie nie zrozumiecie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i wpisuje sie teraz.....szczerze mówiac to byłem trak naj-eban-y wczoraj ze sobie zapomniałem sie wpisac......zły jestem na siebie....a kaca to maaaaaaamm.......wybaczcie , ale to juz był ten typ fazy ktooregosie nie pamieta:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

noo to ja mam praktyki (nic mi na nich nie idzie) pojutrze zdaje

ale powiedzcie DOBRY KUMPEL ma 21 dzisiaj to nie moszna nieopić takiej daty po raz drugi!!!!!!!!!

wczoraj był pierwszy raz....

dobrze mówie?

czymajcie sie bede kiedy bede:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ło chuj dwoi mi się w oczach

A to wszystko przez winko "LIPA Z MIODEM"

Hep, polecam, tanie a dobre!!

wezcie nie wklejajcie takich obrazqf bo bez picie sie czuje jakbym mial bobme :q

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tylko chcialem powiedziec ze w porownaniu smaku zywca i okocimia zywiec jest do [gluteus maximus]. to tyle z mojej strony w tym topicu bo sie jednak nie wypilem za duzo wiec nie bede wypisywal glupot.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...