Gość -=uri=- Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Po dniu przerwy znów z Gutkiem atakujemy naszego Sobieskiego...pozdrowienia dla systematyczny zapodawaczy alkoholu...40% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 niemam sily glowa mi leci PAPA maxymalne nie spojze w monitor bo niewiem o co tu sie pisze pozdrawiam bo jakies posty doo odpowiedzenia a niemam sil jutro prxegladek watek to zobacze ide dzwonic niema to jak kumple z liceum :):) [pozdro :) alkohol roxc jutro wydaje na to pozwolenia L:)papap dobre powyższy tekst był skutkiem browarów, wina i butli koniaku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Też tak kiedyś myślałem do puki jednego wieczora nie wypiłem jabola+0,5 bolsa+okocim mocny. -wszystko na dwóch. Faza była wystarczająca... a kac był MEGA!! nie mogłem głową ruszyć tak bolała... tylko siedziałem nieruchomo cały dzień i grałem w q3To mocny jesteś Avandrel. Ja jak pochlałem i na drugi dzień siadłem do kompa i włączyłem q2 to po minucie patrzenia na wirujący obraz i skaczących przeciwników poleciałem do kibla sie wyżygać. Od tego czasu jedyne co robie na drugi dzień po imprezie na kompie to słucham muzyki....cichutko jak tylko się da:) Pozdrawiam wszystkich na fazie:) Niech % będzie z wami:) PS. Następnym razem postaram się coś napisać od razy jak wróce z imprezy , ale nie wiem czy mi się uda wpisać hasło do kompa:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Panowie, dzisiaj zaczął się długie weekend. Niezmarnujmy go. Po obiedzie ide do qumpla na nocke :] Plecak już pełen. Będzie jazda. Tylko żebym fifki nie zapomniał wziąć ;) Do jutra ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 ja jestem chory i na antybiotykach :( dopier w poneidzialek ide imprezowac :[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Wlasnie od kolegie nadaje jescze mozemy. bruce - kto powiedzial ze w pon. nie ide ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Wczoraj 3 Warki + Odrobina Spirytu = Mega kac :D:P:D Dziś odwiedzam kumpla... 4 piwka pójdą jak nic :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 no i impreza przelozyla sie na wtorek :] bedzie ognisko, walki na miecze itp ;] RURY RULEZZ :} Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 ja nie pije :) ja lubie zielonego pana owinietego w bialy szal :D heheh kto mi ukradl ślinę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 dobra : melduje sie dzisiaj bo jak wróciłem nie wiem o ktoorej wczoraj w nocy to .....kurde ja w sumie nic nie pamietam totalny reset systemu..Bibka w podkrakowskim RADZISZOWIE u kumpla Duzo wódy starzy znajomi..(poozniej pały) i mega ..ale to mega faza!!!!!!!!!!! nie wiem jak dotarłem do domu...a kaca wyleczyłem dopiero teraz ( gdzie kac mi sie nei zdarza) hyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyyhyhyhyhyhy ostro było ps : sorki ze nie wpisałem sie live/na goraco/ ale po prostu padłem na pysk jak wroociłem:) :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 JA pier... jest rano... ale sie wczoraj zrobilem :( kac gigant. Napiszcie szybko jakas domowa robotke, zeby mi przeszlo? Aha... zostaje abstynentem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 ekhehehe ja bylem abstynentem o ile pamietam od niedzieli rano, do poludnia w poneidzialek ;) wiec......po co takie postanowienia ;] jak kumpel proponuje pojsc na alpage, to....sie nei odmawia ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 ehhh ale brzuszek boli, oj boli :( ale wieczorem znowyu 18tka : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 tłuszcz , duzo tłustego!!!!!!!!!!!!!!! rozklada on alkohol i powstaja substancje neutralne co sie zową ESTRY:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Sposob jest oto taki: PRZED piciem duzo tlustego, zeby mozna bylo wiecej wlac :twisted: a PO witaminki (alkohol je jakby wyplukuje i stad m.in. jest kacyk) Skutecznosc potwierdzona wieloletnimi doswiadczeniami :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 no i impreza przelozyla sie na wtorek :] bedzie ognisko, walki na miecze itp ;] RURY RULEZZ :} bruce - te rury, to chodzi Ci o takie, takie z gazem. Jeżeli tak to IMO najlepsze miejsce na tego typu zabawy :P U mnie też parenaście metrów od domu są rurki i też tam chodzimy. Najfajniej jak sie z nich można zrąbać :P Dopiero wstałem od wczoraj. Elegancka impreza. Kolege do basenu razem z fotelem wrzuciliśmy :P Dzisiaj dzień odpoczynku, może na lodowisko pójde, a jutro :twisted: next party :D Mamy już na stanie 65 browarów, 4 malibu i jakieś 2 spiryty :P Kocham moje życie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Miały być 4 piwka... Było 5... W domu byłem 10 po 3 :) Nie jest źle :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 ojezusku ludzie ide na 18tke :) walnalem sobie na ruszcik kluski slaskie (jesli wiecie co to jest :) wy z "nieweglowej" okolicy) oraz udko z kurczaka. :) czas strzelic jakis bro ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Witam wszystkich :) Jestem na<span style="color:red;">[ciach!]</span>y jak szpak .Pozdrawiam wszystkich naje*****ych i wszystkih któży uczcili długi wolny weekend. Możecie nie wiezyśą aler pisałem ten topić jakjieś 15n nim i jest zajebiście Niecvhh % będzie z wami (Udało mi się wpisać hasło:)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 walker... ja teraz jestem spizg.any :D wiec tez uczcilem wekkend jak wrend :D lol ide bo moje mucki szczekaja :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Kobuś zxajebisty jże cię niioez znam ale zqal jeasteś o tej godzinieni odpowiadzasz na mopje wiadomości niech żyje cała Polska na<span style="color:red;">[ciach!]</span>a :) mniech mnie zjevbie Paranoik al bo kto inny alke ten topic jest p to żeby pisć takie rzeczy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Chciałem jezzxcze pogrąć w Q2 ale nie udałop ni się trafiś w żadnego przecuiwnika więć dałem sobire spokj Naras wszyestkim ide wytdrszxeżwieć :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 walker spox ziomoie wiedze ze ty tesh masz problemy s trafieniem w klawisze :-) mi sie cholernie chce spac mozg mi robi lagi i mam zawiechy w oczach lloll to byo dopre :D pozdro 600V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 KOBUS I WALKER 3D No to ja sie wpisuje ...znów chalelem gorzałe dzisiaj.....uczciłem łikend:):):):):):) słucham ser muzy ledwo lukam na gfały ... i jest ok:) POLECAM LUKSUSOWĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ..mam mega faze wiec nei wiem co napisac.... czymcie sie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Śpie sobie i śpie aż tu telefon o 7 rano!!! -Dzień dobry czy zastałem pana Tadka?? +Nie , pan Tadek poszedł do pracy -A to przepraszam , dowidzenia Ja nie wiem czy ci ludzie nie myślą??Poszedłem spać na fazie po 1:00 a tu o 7 rano mnie budzą i teraz niedosyć że mam kaca takiego że musiałem iść do sklepu po napój, głowa mi pęka i chce mi się spać.LUDZIE NIEDZIELA TEŻ JEST OD PICIA WIĘC NIE DZWOŃCIE W PONIEDZIAŁEK RANO(taki mały apel) PS.Kobus mam nadzieje że ciebie też będzie poleć głowa :D bo nie chce być jedynym który dziś cierpi:) (już za pierwszym razem wpisałem hasło do XP'ka,wczoraj troche się męczyłem :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Hehe, a ja się o 8 rano z dziewczyną na gg ustawiłem, a w czoraj był przed półmetek we Wrocławskim Parowozie :twisted: Fajnie było :) Troszkę % weszło, jeszcze tak jakbym miał lekkie lagi... :P Swoją drogą fajny temat, szkoda że go dzisiaj o 3 rano nie skumałem bym coś skrobnoł :twisted: Pozdro dla wszystkich %-cęntujących w PL i @ll ower the world ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Moc piwa na kaca jest niesamowita:D Już mnie głowa nie boli:D Hehe, a ja się o 8 rano z dziewczyną na gg ustawiłem,Ja nie byłbym w stanie się tak poświęcać dla dziewczyny:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 OJ to dla mnie nie jest poświęcenie :) Poprostu ją kocham :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Śpie sobie i śpie aż tu telefon o 7 rano!!! -Dzień dobry czy zastałem pana Tadka?? +Nie , pan Tadek poszedł do pracy -A to przepraszam , dowidzenia Ja nie wiem czy ci ludzie nie myślą??Poszedłem spać na fazie po 1:00 a tu o 7 rano mnie budzą i teraz niedosyć że mam kaca takiego że musiałem iść do sklepu po napój, głowa mi pęka i chce mi się spać.LUDZIE NIEDZIELA TEŻ JEST OD PICIA WIĘC NIE DZWOŃCIE W PONIEDZIAŁEK RANO(taki mały apel) PS.Kobus mam nadzieje że ciebie też będzie poleć głowa :D bo nie chce być jedynym który dziś cierpi:) (już za pierwszym razem wpisałem hasło do XP'ka,wczoraj troche się męczyłem :) ) no ja tez mama mega kaca:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 a ja kaca po czapie nie mam nigdy ;-) wiec aby sobie jeszcze opalilem cife dzis i jest guuttttt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...