Skocz do zawartości
tomcyk

Po pijaku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

jacos wlusilem dio domoi , nieio ma niakogow w domu, koledzyu odwizli mnie do domiu bo koniedc imp re zy a ja juzb bymzzz zgsasl juzzzzzzzz mam doscccc 

proooocenyt rulezzzzzzzz                juetrio do szkooly nozes zessy kotwa            ide aspsc jutowwwwaaaa doio budty

WOW

chyba nie zalowales trunkow :lol:

:arrow: non niezle było, plan mial byc taki , nawalic sie do 12 a potem trzewzwiec, ale jakos szybciej zlecialo, wolalem juz wdomu posiedziec niz spac z ta chołota bo niewiadomo co by mi zrobili, A rano ledwo co do budy polazlem. Dopiero na 6h odzylem i zaczolem wydawac jakies dzwieki.

% rulezz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Złoty kielich to clasyk.Jak dla mnie pierwsza klasa.

Ale gorzej z tym Goldem.Nie piłem i nie mogę znaleść.

A coś widzię Bruce,że niezwykle się udzielasz.. ;D w tym temacie ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ja dzisiaj znowu pilem :D

tym razem zloty kielich+ jakas nalewka (pozeczkowa, bardzo dobra za 5.6!!! zdzierstwo!!!)

w sumie fajnie, tylko 2 kumpli ma problem, bo wrocili do domu nawleni..ehhh

czy w dzisiajszych czasach ludzie nie umieja juz kulturalnie pic (tak, zeby nie rzygac?? :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witaaam !!! :]

mam na sobie sweterek z wcorajszej imprezy L:D

i m ialem dzisiaj 3 kalsowki :D

ekhehehhehe

z jednej dostane 5, z drugiej laske, z trezeciej okolo 2-3 :D

ekhehehe

pier**** niemiecki :D

a teraz jest fajnie :D

wypilismy we 3 browary, zlotego kielicha, bizona i jakas nalewke agro;polu (smak ok,a le posmak...bleeeeeeeeeeeeee

slucham se blank&jones i jest fajnie :D

pzopdrawiam all pijanych :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tanie wina rulez :D Szczególnie rocznik 2003 ;]

Muszę się pochwalić że metodę wyjmowania korków zębami opracowałem do perfekcji 8)

A moim ulubioną marką jest "Arizona", która jest niestety coraz rzadziej dostępna na naszym rynku :( :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tym razem zloty kielich+ jakas nalewka (pozeczkowa, bardzo dobra za 5.6!!! zdzierstwo!!!)

czy w dzisiajszych czasach ludzie nie umieja juz kulturalnie pic (tak, zeby nie rzygac?? :/

Ja tam z kolegami:

lecimy sztafete 3 po sto (ml) :D najlepiej zimnej... rzecz jasna (w)łódki [nie potrzebne skreślić] i do tego po 4 browarki.

I jest wporządku.

Mój ulubiony cytac po pijaku:

"Aaaale o coo choodzii?? " :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam z kolegami:

lecimy sztafete 3 po sto (ml) :D najlepiej zimnej... rzecz jasna (w)łódki [nie potrzebne skreślić] i do tego po 4 browarki.

I jest wporządku.

Mój ulubiony cytat po pijaku:

"Aaaale o coo choodzii?? " :P

UPDATE:

Moje odpowiedzi dwoją mi się w oczach O_o

też to widzicie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cos czuje ze to nie C2H5-OH tylko jeden nizej. Ja bym nie ryzykowal z wodka za 7. Toc spiryt od Armencow juz 15 zeta za pol litra kosztuje, a tego bym do ust nie wzial. BTW ciekawe czy mozna sie upic innymi alkoholami, tzn tymi ktore sa pochodnymi wyzszych weglowodorow = butanol, propanol. Albo taki glicerol (ciekawe czy 3 grupy OH = 3 razy taka jazda :lol: :lol: :lol: ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja się nie znam na tych wzorach, bo z chemii cieniutki byłem , wiem ze etylowy alkochol prowadzidzi daleko z tąd (na tamten świat) ale ja mam tanią gorzałkę z zaufanych źródeł (póki co) :|

P.S. Gdyby nasz rząd (za preproszeniem) bardziej interesował się obyczajami to byśmy pili alkochole lepszej klanys(choćby zwkykłego B***a (nie chcę robić reklamy)) a nie to na co nas stać czyli low end.

Alkochohol jest jak komputer, też da się podkręcić :twisted:

P.S Ciekawe czym "najzimniejsi" chłodzą driki :twisted:

Nie chcę myśleć nawet o najzimniejszym :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja się nie znam na tych wzorach, bo z chemii cieniutki byłem , wiem ze etylowy alkochol prowadzidzi daleko z tąd (na tamten świat) ale ja mam tanią gorzałkę z zaufanych źródeł (póki co) :|

P.S.  Gdyby nasz rząd (za preproszeniem) bardziej  interesował się obyczajami to byśmy pili alkochole lepszej klanys(choćby zwkykłego B***a (nie chcę robić reklamy)) a nie to na co nas stać czyli low end.

Alkochohol jest jak komputer, też da się podkręcić  :twisted: 

P.S Ciekawe czym "najzimniejsi" chłodzą driki  :twisted: 

Nie chcę myśleć nawet o najzimniejszym  :D

Hmm , nie pokićkało ci się czasem z metanolem :?:

a co reszty związków CxOHx to reszta jest silnie trująca , Etanol też ale nie tak jak reszta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...