bruce Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 ten super tanie to zwykla siara :D ojjj zdziwilbys sie :D gold rulla :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 zeby nie bylo, z ebrus pija tylko winka po 3 zlote, to..... btw take me down to the paradise city, where..... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 ten super tanie to zwykla siara :D ojjj zdziwilbys sie :D gold rulla :D To muszę spróbować !! :D :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Nie no zaszalales Bruce ;]]]]]] Ide sobie teraz na winko, ciekawe czy bedzie ten gold :> Jak nei to biore standardowy zestaw :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 jacos wlusilem dio domoi , nieio ma niakogow w domu, koledzyu odwizli mnie do domiu bo koniedc imp re zy a ja juzb bymzzz zgsasl juzzzzzzzz mam doscccc proooocenyt rulezzzzzzzz juetrio do szkooly nozes zessy kotwa ide aspsc jutowwwwaaaa doio budty WOW chyba nie zalowales trunkow :lol: :arrow: non niezle było, plan mial byc taki , nawalic sie do 12 a potem trzewzwiec, ale jakos szybciej zlecialo, wolalem juz wdomu posiedziec niz spac z ta chołota bo niewiadomo co by mi zrobili, A rano ledwo co do budy polazlem. Dopiero na 6h odzylem i zaczolem wydawac jakies dzwieki. % rulezz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Nie no zaszalales Bruce ;]]]]]] Ide sobie teraz na winko, ciekawe czy bedzie ten gold :> Jak nei to biore standardowy zestaw :P dostalem na imieniny ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Marcina? Miałem dzień wcześniej :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 No chyba ze tak ;) No i qpa a nie gold :( Dobrze ze komandosy sa prawie wszedzie ;]]]]]]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 polecam zloty kielich :D dzisiaj pilem mniami ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Złoty kielich to clasyk.Jak dla mnie pierwsza klasa. Ale gorzej z tym Goldem.Nie piłem i nie mogę znaleść. A coś widzię Bruce,że niezwykle się udzielasz.. ;D w tym temacie ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 mam ostatnio spore problemy....ze soba, z rodzina, eeeeeee no w ogole wsio sie wali :/ wiec...chociaz na chwilke chce zapomniec :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Rozumiem.. chodź z drugiej strony.. komu jest teraz łatwo? :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf_ Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 ale czy ktokolwiek pisze tuo bimbrze?? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 No chyba jeszcze nie bylo pisane ale czas zaczac ;] Nie pogardzilbym jakas receptura :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 no ja dzisiaj znowu pilem :D tym razem zloty kielich+ jakas nalewka (pozeczkowa, bardzo dobra za 5.6!!! zdzierstwo!!!) w sumie fajnie, tylko 2 kumpli ma problem, bo wrocili do domu nawleni..ehhh czy w dzisiajszych czasach ludzie nie umieja juz kulturalnie pic (tak, zeby nie rzygac?? :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Polecam WIŚNIÓWKE MOCNĄ LUKSUSOWĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Bruce wiesz...nie kazdy jest tak dobry :lol: Trzeba nabrac doswiadczenia ;]]]] ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 witaaam !!! :] mam na sobie sweterek z wcorajszej imprezy L:D i m ialem dzisiaj 3 kalsowki :D ekhehehhehe z jednej dostane 5, z drugiej laske, z trezeciej okolo 2-3 :D ekhehehe pier**** niemiecki :D a teraz jest fajnie :D wypilismy we 3 browary, zlotego kielicha, bizona i jakas nalewke agro;polu (smak ok,a le posmak...bleeeeeeeeeeeeee slucham se blank&jones i jest fajnie :D pzopdrawiam all pijanych :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Tanie wina rulez :D Szczególnie rocznik 2003 ;] Muszę się pochwalić że metodę wyjmowania korków zębami opracowałem do perfekcji 8) A moim ulubioną marką jest "Arizona", która jest niestety coraz rzadziej dostępna na naszym rynku :( :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 arizone, to moja siostea jeszcze pila :] i fakytycznie..juz prawie jej nie ma :( w sumie tanie wina, to jedyne wina z data waznosci ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Czyli tanie wina to przeciwieństwo tych high endowych, im nowsze tym lepsz aczkolwiek nie do końca bo musi się siara ze spirytem i owocami przegryźć :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 teraz to i tak juz nie jest prawdziwa siarka... chyba, ze od chlopa kupisz na mazurach :D sanepid sie kiedys przycepil i juz to nie to samo :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 może i nie jest to siara ale ważne że robi to co ma robić :twisted: i jest w miarę tanie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 no ja dzisiaj znowu pilem :D tym razem zloty kielich+ jakas nalewka (pozeczkowa, bardzo dobra za 5.6!!! zdzierstwo!!!) w sumie fajnie, tylko 2 kumpli ma problem, bo wrocili do domu nawleni..ehhh czy w dzisiajszych czasach ludzie nie umieja juz kulturalnie pic (tak, zeby nie rzygac?? :/ Ja tam z kolegami: lecimy sztafete 3 po sto (ml) :D najlepiej zimnej... rzecz jasna (w)łódki [nie potrzebne skreślić] i do tego po 4 browarki. I jest wporządku. Mój ulubiony cytac po pijaku: "Aaaale o coo choodzii?? " :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 no ja dzisiaj znowu pilem :D tym razem zloty kielich+ jakas nalewka (pozeczkowa, bardzo dobra za 5.6!!! zdzierstwo!!!) w sumie fajnie, tylko 2 kumpli ma problem, bo wrocili do domu nawleni..ehhh czy w dzisiajszych czasach ludzie nie umieja juz kulturalnie pic (tak, zeby nie rzygac?? :/ Ja tam z kolegami: lecimy sztafete 3 po sto (ml) :D najlepiej zimnej... rzecz jasna (w)łódki [nie potrzebne skreślić] i do tego po 4 browarki. I jest wporządku. Mój ulubiony cytat po pijaku: "Aaaale o coo choodzii?? " :P UPDATE: Moje odpowiedzi dwoją mi się w oczach O_o też to widzicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 A ja dzisdjsa piłem wódeczkę z tajnych źródeł za 7zł. za 0,5 litra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasquens Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Cos czuje ze to nie C2H5-OH tylko jeden nizej. Ja bym nie ryzykowal z wodka za 7. Toc spiryt od Armencow juz 15 zeta za pol litra kosztuje, a tego bym do ust nie wzial. BTW ciekawe czy mozna sie upic innymi alkoholami, tzn tymi ktore sa pochodnymi wyzszych weglowodorow = butanol, propanol. Albo taki glicerol (ciekawe czy 3 grupy OH = 3 razy taka jazda :lol: :lol: :lol: ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 No ja się nie znam na tych wzorach, bo z chemii cieniutki byłem , wiem ze etylowy alkochol prowadzidzi daleko z tąd (na tamten świat) ale ja mam tanią gorzałkę z zaufanych źródeł (póki co) :| P.S. Gdyby nasz rząd (za preproszeniem) bardziej interesował się obyczajami to byśmy pili alkochole lepszej klanys(choćby zwkykłego B***a (nie chcę robić reklamy)) a nie to na co nas stać czyli low end. Alkochohol jest jak komputer, też da się podkręcić :twisted: P.S Ciekawe czym "najzimniejsi" chłodzą driki :twisted: Nie chcę myśleć nawet o najzimniejszym :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 No ja się nie znam na tych wzorach, bo z chemii cieniutki byłem , wiem ze etylowy alkochol prowadzidzi daleko z tąd (na tamten świat) ale ja mam tanią gorzałkę z zaufanych źródeł (póki co) :| P.S. Gdyby nasz rząd (za preproszeniem) bardziej interesował się obyczajami to byśmy pili alkochole lepszej klanys(choćby zwkykłego B***a (nie chcę robić reklamy)) a nie to na co nas stać czyli low end. Alkochohol jest jak komputer, też da się podkręcić :twisted: P.S Ciekawe czym "najzimniejsi" chłodzą driki :twisted: Nie chcę myśleć nawet o najzimniejszym :D Hmm , nie pokićkało ci się czasem z metanolem :?: a co reszty związków CxOHx to reszta jest silnie trująca , Etanol też ale nie tak jak reszta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...