Skocz do zawartości
tomcyk

Po pijaku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Cytat
  Cytat
  Cytat
ty wiesz ze na to forum zagladaja dzieci...... :?

A dzieci dorastaja i pozniej robia takie wixy... zeby sie to nikomu juz nie przdarzylo.

Dosc straszne :/ No ale moze to bedzie dla wszystkich przestroga...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kochani dzis sie zaczalem wpisywac bo czesto wóda sie leje

Zaczalem 0.5 Luxusowej sam bo kolo mnie opuscil, z Liftem i czipsami Lays no nic bede zdawal relacje jak mi idzie dzis i za kazdym razem :wink: 3majcie sie kochani YO :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

drodzy forumowicze!!!!

w mopim zafajdanym zyciu nadszedl taki moment, kiedy to postanowilem zrobic cos haniebnego, niedopuszczalnego i nie meskiego.........

od dzisiaj, tj 12.10.2003 marcin lisiecki vel bruce zostaje ABSTYNENTEM!!!!

koniec z imprezami alkoholowymi, JABOLAMI, wodka itp!

koniec!

po wczorajszej bibie stwierdzam, ze nie warto sie tak truc (oraz mieszac jaboli zpiwem ;] )

pozdrawiam wszystkiech, ktorzy nie pija % :]

EOT :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

drodzy forumowicze!!!!

w mopim zafajdanym zyciu nadszedl taki moment, kiedy to postanowilem zrobic cos haniebnego, niedopuszczalnego i nie meskiego.........

koniec!

po wczorajszej bibie stwierdzam, ze nie warto sie tak truc (oraz mieszac jaboli zpiwem ;] )

Gratuluje Bruce! Pierwsza meska decyzja w twoim zyciu! :P :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat

drodzy forumowicze!!!!

koniec!

ghe hehe ja tez bykem abstynentem po imprezie jabolowo piwnej :P..... ale tylko rpzez miesiąc, wiec nie martwcie sie o Niego, przejdzie mu z czasem :)

Gratuluje Bruce! Pierwsza meska decyzja w twoim zyciu! :P :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

drodzy forumowicze!!!!

koniec!

niech zgadne dziewczyna Cie kopnela w pupe za "ekscesy" ? ja mialem to samo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

nikt mnie nie kopnal ;)

wrecz zabawa byla fajna

ale.....ja po prostu stwierdzilem, ze nie warto ;] 

btw.....jedna z imprezowiczek stwierdzila, ze sotanie pletwonurkiem i wskoczyla do kompostownika ;] 

ekhehehhe

marnujesz sie oj marnujesz sie. Recepta prosta. Zamiast zostawac abstytentem, jak kiedys probowal Michał Plewka vel MeHow =] zejdz do liczby 2-3 pivek na imprezce lub jakis smacznych drinkow (NIE REDBULL Z VODKA, ABLO VODKA Z DENATURATEM =] ). Tak jest duzo lepiej. Naprawde! Try this =]

GL HF Bruce =]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

drodzy forumowicze!!!!

koniec!

Pogadamy za tydzien moze dwa...Przyestawalem pic kilkanascie razy(juz z takimi obietnicami skonczylem)...rzucalem na 100% i 1000% i nigdy wiecej, zero alkoholu do konca roku itd,itp...i zawsze nic z tego nie wychodzilo.Bo wódka dobra jest,a co do jaboli to rzuce taka refleksje ze juz zadko u nas na Podlasiu mozna je spotkac systematycznie wypieraja je wiśniówki moje debesciacka to Mietowa z Suwałk :D Choc po ostatniej obnizce akcyzy pijemy z kolesiami tylko wodke (Sobieski rulezzzzz)...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat

nikt mnie nie kopnal ;)

wrecz zabawa byla fajna

btw.....jedna z imprezowiczek stwierdzila, ze sotanie pletwonurkiem i wskoczyla do kompostownika ;] 

ekhehehhe

marnujesz sie oj marnujesz sie. Recepta prosta. Zamiast zostawac abstytentem, jak kiedys probowal Michał Plewka vel MeHow =] zejdz do liczby 2-3 pivek na imprezce lub jakis smacznych drinkow (NIE REDBULL Z VODKA, ABLO VODKA Z DENATURATEM =] ). Tak jest duzo lepiej. Naprawde! Try this =]

GL HF Bruce =]

zgadzam się w 100%...kiedyś też ostro szalałem a teraz max. 4 browarki na imprezce albo jakieś smaczne driny w klubie...posiedzieć,pogadać...wrócić do domku...kulturka...nie to co kiedyś jak np. przespałem pół swojej 18-stki 8O :wink: albo leżałem gdzieś zarzygany w kiblu...już dawno przestało mi to odpowiadać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat
  Cytat

nikt mnie nie kopnal ;)

wrecz zabawa byla fajna

ekhehehhe

GL HF Bruce =]

zgadzam się w 100%...kiedyś też ostro szalałem a teraz max. 4 browarki na imprezce albo jakieś smaczne driny w klubie...posiedzieć,pogadać...wrócić do domku...kulturka...nie to co kiedyś jak np. przespałem pół swojej 18-stki 8O :wink: albo leżałem gdzieś zarzygany w kiblu...już dawno przestało mi to odpowiadać...
W pelni sie z toba zgadzam. Nie lubie za duzo popic :/ czasami tylko cholewcia dostaje kociego rozumu i orientuje sie, ze bedzie zle, gdy juz jest zle :/ z tym jakos nie umiem walczyc =] ale jak mowie, zawsze pije z umiarem imprezy zygane zdarzaja mi sie raz lub dwa do roku.

Pozdr

MeHow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja nie pije w ogóle, 100% trzeźwy zawsze i wszędzie.Powód-bo podpisałem papiery przy bierzmowaniu i postaram sie wytrwać(do 21-mam nadzieje że sie uda), a poza tym jakoś mi do tego nie spieszno.I Mówie wam-można spie spoko bawić na imprezie będąc trzeźwym, a jaki polew jest z tych którzy ledwie chodzą albo rzygają na siebie-największe jaja:):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gadacie głupoty ( OT )

nie trzeba zygac na kazdej imprezce.....jak mysla coponiektórzy...

ja tam lubie sie nabrzyngolić (choć wiadomo ze nie tak jak jeszcze 2 roki temu ... no i teraz mi nie wypada przy mojej pani)pobawic sie dobrze !!!!!!!

i przyznam sie TAK , NIE UMIEM SIE DOBRZE BAWIC BEZ ALKOHOLU.....ale za to znam umiar i umiem sie zachować

(bydło robiłem w ogoolniaku)

ps.bede powoli konczył sesje wiec sie ostro napstrykam:)to sie odezwe:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

no wiec.....jzu nie ejstem abstynentem ;]

buahahahah

dzisiaj po sql poszlismy na bizona :)

a jutro tez zapewne pojdziemy na cos :)

ehhhh

to sie anzywa wytrwalosc :)

bruce i to sie chwali!! co by z ciebie byl ze metal gdybys nie wzial procenta do ust!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

bruce gratuluje :/ :/ :/ :/ :/ bys chociaz cos normalnewgo pil :/

kidys pilem wina i po 20 zeta za butelke, ale teraz mi nie wchodza.....

a wez pod uwage fakt, ze np sophia ksoztuje 7 zeta, a taka lipa z miodem 5.2

2 zeta ropznicy....eeee....czy to tak wiele??

tanie wina rulezz :]

chcoiaz wiem, ze o syf nie z tej ziemi, pelno chemii i innego syfu :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat

bruce gratuluje :/ :/ :/ :/ :/ bys chociaz cos normalnewgo pil :/

kidys pilem wina i po 20 zeta za butelke, ale teraz mi nie wchodza.....

a wez pod uwage fakt, ze np sophia ksoztuje 7 zeta, a taka lipa z miodem 5.2

2 zeta ropznicy....eeee....czy to tak wiele??

tanie wina rulezz :]

chcoiaz wiem, ze o syf nie z tej ziemi, pelno chemii i innego syfu :/

kopara mi trzasnela o ziemie :o jak mozna to pic :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...