Skocz do zawartości
tomcyk

Po pijaku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Kochani dzis sie zaczalem wpisywac bo czesto wóda sie leje

Zaczalem 0.5 Luxusowej sam bo kolo mnie opuscil, z Liftem i czipsami Lays no nic bede zdawal relacje jak mi idzie dzis i za kazdym razem :wink: 3majcie sie kochani YO :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

drodzy forumowicze!!!!

w mopim zafajdanym zyciu nadszedl taki moment, kiedy to postanowilem zrobic cos haniebnego, niedopuszczalnego i nie meskiego.........

od dzisiaj, tj 12.10.2003 marcin lisiecki vel bruce zostaje ABSTYNENTEM!!!!

koniec z imprezami alkoholowymi, JABOLAMI, wodka itp!

koniec!

po wczorajszej bibie stwierdzam, ze nie warto sie tak truc (oraz mieszac jaboli zpiwem ;] )

pozdrawiam wszystkiech, ktorzy nie pija % :]

EOT :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

drodzy forumowicze!!!!

w mopim zafajdanym zyciu nadszedl taki moment, kiedy to postanowilem zrobic cos haniebnego, niedopuszczalnego i nie meskiego.........

koniec!

po wczorajszej bibie stwierdzam, ze nie warto sie tak truc (oraz mieszac jaboli zpiwem ;] )

Gratuluje Bruce! Pierwsza meska decyzja w twoim zyciu! :P :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

drodzy forumowicze!!!!

koniec!

ghe hehe ja tez bykem abstynentem po imprezie jabolowo piwnej :P..... ale tylko rpzez miesiąc, wiec nie martwcie sie o Niego, przejdzie mu z czasem :)

Gratuluje Bruce! Pierwsza meska decyzja w twoim zyciu! :P :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

drodzy forumowicze!!!!

koniec!

niech zgadne dziewczyna Cie kopnela w pupe za "ekscesy" ? ja mialem to samo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nikt mnie nie kopnal ;)

wrecz zabawa byla fajna

ale.....ja po prostu stwierdzilem, ze nie warto ;] 

btw.....jedna z imprezowiczek stwierdzila, ze sotanie pletwonurkiem i wskoczyla do kompostownika ;] 

ekhehehhe

marnujesz sie oj marnujesz sie. Recepta prosta. Zamiast zostawac abstytentem, jak kiedys probowal Michał Plewka vel MeHow =] zejdz do liczby 2-3 pivek na imprezce lub jakis smacznych drinkow (NIE REDBULL Z VODKA, ABLO VODKA Z DENATURATEM =] ). Tak jest duzo lepiej. Naprawde! Try this =]

GL HF Bruce =]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

drodzy forumowicze!!!!

koniec!

Pogadamy za tydzien moze dwa...Przyestawalem pic kilkanascie razy(juz z takimi obietnicami skonczylem)...rzucalem na 100% i 1000% i nigdy wiecej, zero alkoholu do konca roku itd,itp...i zawsze nic z tego nie wychodzilo.Bo wódka dobra jest,a co do jaboli to rzuce taka refleksje ze juz zadko u nas na Podlasiu mozna je spotkac systematycznie wypieraja je wiśniówki moje debesciacka to Mietowa z Suwałk :D Choc po ostatniej obnizce akcyzy pijemy z kolesiami tylko wodke (Sobieski rulezzzzz)...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nikt mnie nie kopnal ;)

wrecz zabawa byla fajna

btw.....jedna z imprezowiczek stwierdzila, ze sotanie pletwonurkiem i wskoczyla do kompostownika ;] 

ekhehehhe

marnujesz sie oj marnujesz sie. Recepta prosta. Zamiast zostawac abstytentem, jak kiedys probowal Michał Plewka vel MeHow =] zejdz do liczby 2-3 pivek na imprezce lub jakis smacznych drinkow (NIE REDBULL Z VODKA, ABLO VODKA Z DENATURATEM =] ). Tak jest duzo lepiej. Naprawde! Try this =]

GL HF Bruce =]

zgadzam się w 100%...kiedyś też ostro szalałem a teraz max. 4 browarki na imprezce albo jakieś smaczne driny w klubie...posiedzieć,pogadać...wrócić do domku...kulturka...nie to co kiedyś jak np. przespałem pół swojej 18-stki 8O :wink: albo leżałem gdzieś zarzygany w kiblu...już dawno przestało mi to odpowiadać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nikt mnie nie kopnal ;)

wrecz zabawa byla fajna

ekhehehhe

GL HF Bruce =]

zgadzam się w 100%...kiedyś też ostro szalałem a teraz max. 4 browarki na imprezce albo jakieś smaczne driny w klubie...posiedzieć,pogadać...wrócić do domku...kulturka...nie to co kiedyś jak np. przespałem pół swojej 18-stki 8O :wink: albo leżałem gdzieś zarzygany w kiblu...już dawno przestało mi to odpowiadać...
W pelni sie z toba zgadzam. Nie lubie za duzo popic :/ czasami tylko cholewcia dostaje kociego rozumu i orientuje sie, ze bedzie zle, gdy juz jest zle :/ z tym jakos nie umiem walczyc =] ale jak mowie, zawsze pije z umiarem imprezy zygane zdarzaja mi sie raz lub dwa do roku.

Pozdr

MeHow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja nie pije w ogóle, 100% trzeźwy zawsze i wszędzie.Powód-bo podpisałem papiery przy bierzmowaniu i postaram sie wytrwać(do 21-mam nadzieje że sie uda), a poza tym jakoś mi do tego nie spieszno.I Mówie wam-można spie spoko bawić na imprezie będąc trzeźwym, a jaki polew jest z tych którzy ledwie chodzą albo rzygają na siebie-największe jaja:):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gadacie głupoty ( OT )

nie trzeba zygac na kazdej imprezce.....jak mysla coponiektórzy...

ja tam lubie sie nabrzyngolić (choć wiadomo ze nie tak jak jeszcze 2 roki temu ... no i teraz mi nie wypada przy mojej pani)pobawic sie dobrze !!!!!!!

i przyznam sie TAK , NIE UMIEM SIE DOBRZE BAWIC BEZ ALKOHOLU.....ale za to znam umiar i umiem sie zachować

(bydło robiłem w ogoolniaku)

ps.bede powoli konczył sesje wiec sie ostro napstrykam:)to sie odezwe:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wiec.....jzu nie ejstem abstynentem ;]

buahahahah

dzisiaj po sql poszlismy na bizona :)

a jutro tez zapewne pojdziemy na cos :)

ehhhh

to sie anzywa wytrwalosc :)

bruce i to sie chwali!! co by z ciebie byl ze metal gdybys nie wzial procenta do ust!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bruce gratuluje :/ :/ :/ :/ :/ bys chociaz cos normalnewgo pil :/

kidys pilem wina i po 20 zeta za butelke, ale teraz mi nie wchodza.....

a wez pod uwage fakt, ze np sophia ksoztuje 7 zeta, a taka lipa z miodem 5.2

2 zeta ropznicy....eeee....czy to tak wiele??

tanie wina rulezz :]

chcoiaz wiem, ze o syf nie z tej ziemi, pelno chemii i innego syfu :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bruce gratuluje :/ :/ :/ :/ :/ bys chociaz cos normalnewgo pil :/

kidys pilem wina i po 20 zeta za butelke, ale teraz mi nie wchodza.....

a wez pod uwage fakt, ze np sophia ksoztuje 7 zeta, a taka lipa z miodem 5.2

2 zeta ropznicy....eeee....czy to tak wiele??

tanie wina rulezz :]

chcoiaz wiem, ze o syf nie z tej ziemi, pelno chemii i innego syfu :/

kopara mi trzasnela o ziemie :o jak mozna to pic :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...