MacieX Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 nie bede mowil ile wypilem bo ktos z rodziny przeglada to forum :) i tak przypal jak to przeczyta :-)))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabasch Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 troszke wstwaiony jestem z edka ledwo widze lata wszystko ale cisnieniowo irde kleje sie mi zgubil kondensatorek co go znalazlem w koncu ale ma tego zlego przynajmniej tego nie podlacze ajeszcze przed chwilka bylo dobrze :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabasch Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 orzeszku ale sie tu dawno nikt nie wstawil??sie wpisal znaczy tylko ja cisnienie zlapalem :P <uchachcany> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Dwa dni.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 http://subone.republika.pl/Drinkdriving.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 http://subone.republika.pl/Drinkdriving.htmty wiesz ze na to forum zagladaja dzieci...... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 http://subone.republika.pl/Drinkdriving.htmty wiesz ze na to forum zagladaja dzieci...... :? no i niech sie ucza, zeby w przyszlsoci uniknac czegos takiego do topicu pasuje... po pijaq ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 http://subone.republika.pl/Drinkdriving.htmty wiesz ze na to forum zagladaja dzieci...... :? A dzieci dorastaja i pozniej robia takie wixy... zeby sie to nikomu juz nie przdarzylo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 http://subone.republika.pl/Drinkdriving.htmty wiesz ze na to forum zagladaja dzieci...... :? A dzieci dorastaja i pozniej robia takie wixy... zeby sie to nikomu juz nie przdarzylo. Dosc straszne :/ No ale moze to bedzie dla wszystkich przestroga... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=uri=- Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Kochani dzis sie zaczalem wpisywac bo czesto wóda sie leje Zaczalem 0.5 Luxusowej sam bo kolo mnie opuscil, z Liftem i czipsami Lays no nic bede zdawal relacje jak mi idzie dzis i za kazdym razem :wink: 3majcie sie kochani YO :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 a ja niby szedlem sie totlanie naprac, a tu tylko 2 piva i pomysl na biznes powstal =] =] =] ale za to fajke palilismy =] zwykla jak sherlock holmes =] =] =] fajnie bylo. greetings 4 all who like drinking % =] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 drodzy forumowicze!!!! w mopim zafajdanym zyciu nadszedl taki moment, kiedy to postanowilem zrobic cos haniebnego, niedopuszczalnego i nie meskiego......... od dzisiaj, tj 12.10.2003 marcin lisiecki vel bruce zostaje ABSTYNENTEM!!!! koniec z imprezami alkoholowymi, JABOLAMI, wodka itp! koniec! po wczorajszej bibie stwierdzam, ze nie warto sie tak truc (oraz mieszac jaboli zpiwem ;] ) pozdrawiam wszystkiech, ktorzy nie pija % :] EOT :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 drodzy forumowicze!!!! w mopim zafajdanym zyciu nadszedl taki moment, kiedy to postanowilem zrobic cos haniebnego, niedopuszczalnego i nie meskiego......... od dzisiaj, tj 12.10.2003 marcin lisiecki vel bruce zostaje ABSTYNENTEM!!!! koniec z imprezami alkoholowymi, JABOLAMI, wodka itp! koniec! po wczorajszej bibie stwierdzam, ze nie warto sie tak truc (oraz mieszac jaboli zpiwem ;] ) pozdrawiam wszystkiech, ktorzy nie pija % :] EOT :D Gratuluje Bruce! Pierwsza meska decyzja w twoim zyciu! :P :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 drodzy forumowicze!!!! w mopim zafajdanym zyciu nadszedl taki moment, kiedy to postanowilem zrobic cos haniebnego, niedopuszczalnego i nie meskiego......... od dzisiaj, tj 12.10.2003 marcin lisiecki vel bruce zostaje ABSTYNENTEM!!!! koniec z imprezami alkoholowymi, JABOLAMI, wodka itp! koniec! po wczorajszej bibie stwierdzam, ze nie warto sie tak truc (oraz mieszac jaboli zpiwem ;] ) pozdrawiam wszystkiech, ktorzy nie pija % :] EOT :D ghe hehe ja tez bykem abstynentem po imprezie jabolowo piwnej :P..... ale tylko rpzez miesiąc, wiec nie martwcie sie o Niego, przejdzie mu z czasem :) Gratuluje Bruce! Pierwsza meska decyzja w twoim zyciu! :P :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 rs-u mnie tych imprez jabolowo-piwnych bylo juz za duzo ;] tylko kur** co mi teraz zostalo?? cpanie?? :/ hehs :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 drodzy forumowicze!!!! w mopim zafajdanym zyciu nadszedl taki moment, kiedy to postanowilem zrobic cos haniebnego, niedopuszczalnego i nie meskiego......... od dzisiaj, tj 12.10.2003 marcin lisiecki vel bruce zostaje ABSTYNENTEM!!!! koniec z imprezami alkoholowymi, JABOLAMI, wodka itp! koniec! po wczorajszej bibie stwierdzam, ze nie warto sie tak truc (oraz mieszac jaboli zpiwem ;] ) pozdrawiam wszystkiech, ktorzy nie pija % :] EOT :D niech zgadne dziewczyna Cie kopnela w pupe za "ekscesy" ? ja mialem to samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 nikt mnie nie kopnal ;) wrecz zabawa byla fajna ale.....ja po prostu stwierdzilem, ze nie warto ;] btw.....jedna z imprezowiczek stwierdzila, ze sotanie pletwonurkiem i wskoczyla do kompostownika ;] ekhehehhe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 nikt mnie nie kopnal ;) wrecz zabawa byla fajna ale.....ja po prostu stwierdzilem, ze nie warto ;] btw.....jedna z imprezowiczek stwierdzila, ze sotanie pletwonurkiem i wskoczyla do kompostownika ;] ekhehehhe marnujesz sie oj marnujesz sie. Recepta prosta. Zamiast zostawac abstytentem, jak kiedys probowal Michał Plewka vel MeHow =] zejdz do liczby 2-3 pivek na imprezce lub jakis smacznych drinkow (NIE REDBULL Z VODKA, ABLO VODKA Z DENATURATEM =] ). Tak jest duzo lepiej. Naprawde! Try this =] GL HF Bruce =] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=uri=- Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 drodzy forumowicze!!!! w mopim zafajdanym zyciu nadszedl taki moment, kiedy to postanowilem zrobic cos haniebnego, niedopuszczalnego i nie meskiego......... od dzisiaj, tj 12.10.2003 marcin lisiecki vel bruce zostaje ABSTYNENTEM!!!! koniec z imprezami alkoholowymi, JABOLAMI, wodka itp! koniec! po wczorajszej bibie stwierdzam, ze nie warto sie tak truc (oraz mieszac jaboli zpiwem ;] ) pozdrawiam wszystkiech, ktorzy nie pija % :] EOT :D Pogadamy za tydzien moze dwa...Przyestawalem pic kilkanascie razy(juz z takimi obietnicami skonczylem)...rzucalem na 100% i 1000% i nigdy wiecej, zero alkoholu do konca roku itd,itp...i zawsze nic z tego nie wychodzilo.Bo wódka dobra jest,a co do jaboli to rzuce taka refleksje ze juz zadko u nas na Podlasiu mozna je spotkac systematycznie wypieraja je wiśniówki moje debesciacka to Mietowa z Suwałk :D Choc po ostatniej obnizce akcyzy pijemy z kolesiami tylko wodke (Sobieski rulezzzzz)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 uri-moj kumpel z kalsy nie pil ponad pol roku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 nikt mnie nie kopnal ;) wrecz zabawa byla fajna ale.....ja po prostu stwierdzilem, ze nie warto ;] btw.....jedna z imprezowiczek stwierdzila, ze sotanie pletwonurkiem i wskoczyla do kompostownika ;] ekhehehhe marnujesz sie oj marnujesz sie. Recepta prosta. Zamiast zostawac abstytentem, jak kiedys probowal Michał Plewka vel MeHow =] zejdz do liczby 2-3 pivek na imprezce lub jakis smacznych drinkow (NIE REDBULL Z VODKA, ABLO VODKA Z DENATURATEM =] ). Tak jest duzo lepiej. Naprawde! Try this =] GL HF Bruce =] zgadzam się w 100%...kiedyś też ostro szalałem a teraz max. 4 browarki na imprezce albo jakieś smaczne driny w klubie...posiedzieć,pogadać...wrócić do domku...kulturka...nie to co kiedyś jak np. przespałem pół swojej 18-stki 8O :wink: albo leżałem gdzieś zarzygany w kiblu...już dawno przestało mi to odpowiadać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 nikt mnie nie kopnal ;) wrecz zabawa byla fajna ale.....ja po prostu stwierdzilem, ze nie warto ;] btw.....jedna z imprezowiczek stwierdzila, ze sotanie pletwonurkiem i wskoczyla do kompostownika ;] ekhehehhe marnujesz sie oj marnujesz sie. Recepta prosta. Zamiast zostawac abstytentem, jak kiedys probowal Michał Plewka vel MeHow =] zejdz do liczby 2-3 pivek na imprezce lub jakis smacznych drinkow (NIE REDBULL Z VODKA, ABLO VODKA Z DENATURATEM =] ). Tak jest duzo lepiej. Naprawde! Try this =] GL HF Bruce =] zgadzam się w 100%...kiedyś też ostro szalałem a teraz max. 4 browarki na imprezce albo jakieś smaczne driny w klubie...posiedzieć,pogadać...wrócić do domku...kulturka...nie to co kiedyś jak np. przespałem pół swojej 18-stki 8O :wink: albo leżałem gdzieś zarzygany w kiblu...już dawno przestało mi to odpowiadać...W pelni sie z toba zgadzam. Nie lubie za duzo popic :/ czasami tylko cholewcia dostaje kociego rozumu i orientuje sie, ze bedzie zle, gdy juz jest zle :/ z tym jakos nie umiem walczyc =] ale jak mowie, zawsze pije z umiarem imprezy zygane zdarzaja mi sie raz lub dwa do roku. Pozdr MeHow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 A ja nie pije w ogóle, 100% trzeźwy zawsze i wszędzie.Powód-bo podpisałem papiery przy bierzmowaniu i postaram sie wytrwać(do 21-mam nadzieje że sie uda), a poza tym jakoś mi do tego nie spieszno.I Mówie wam-można spie spoko bawić na imprezie będąc trzeźwym, a jaki polew jest z tych którzy ledwie chodzą albo rzygają na siebie-największe jaja:):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 gadacie głupoty ( OT ) nie trzeba zygac na kazdej imprezce.....jak mysla coponiektórzy... ja tam lubie sie nabrzyngolić (choć wiadomo ze nie tak jak jeszcze 2 roki temu ... no i teraz mi nie wypada przy mojej pani)pobawic sie dobrze !!!!!!! i przyznam sie TAK , NIE UMIEM SIE DOBRZE BAWIC BEZ ALKOHOLU.....ale za to znam umiar i umiem sie zachować (bydło robiłem w ogoolniaku) ps.bede powoli konczył sesje wiec sie ostro napstrykam:)to sie odezwe:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 no wiec.....jzu nie ejstem abstynentem ;] buahahahah dzisiaj po sql poszlismy na bizona :) a jutro tez zapewne pojdziemy na cos :) ehhhh to sie anzywa wytrwalosc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 uri-moj kumpel z kalsy nie pil ponad pol roku :)Cienias ja nie pije przez cale zycie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 no wiec.....jzu nie ejstem abstynentem ;] buahahahah dzisiaj po sql poszlismy na bizona :) a jutro tez zapewne pojdziemy na cos :) ehhhh to sie anzywa wytrwalosc :) bruce i to sie chwali!! co by z ciebie byl ze metal gdybys nie wzial procenta do ust! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 bruce gratuluje :/ :/ :/ :/ :/ bys chociaz cos normalnewgo pil :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 bruce gratuluje :/ :/ :/ :/ :/ bys chociaz cos normalnewgo pil :/ kidys pilem wina i po 20 zeta za butelke, ale teraz mi nie wchodza..... a wez pod uwage fakt, ze np sophia ksoztuje 7 zeta, a taka lipa z miodem 5.2 2 zeta ropznicy....eeee....czy to tak wiele?? tanie wina rulezz :] chcoiaz wiem, ze o syf nie z tej ziemi, pelno chemii i innego syfu :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 bruce gratuluje :/ :/ :/ :/ :/ bys chociaz cos normalnewgo pil :/ kidys pilem wina i po 20 zeta za butelke, ale teraz mi nie wchodza..... a wez pod uwage fakt, ze np sophia ksoztuje 7 zeta, a taka lipa z miodem 5.2 2 zeta ropznicy....eeee....czy to tak wiele?? tanie wina rulezz :] chcoiaz wiem, ze o syf nie z tej ziemi, pelno chemii i innego syfu :/ kopara mi trzasnela o ziemie :o jak mozna to pic :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...