Skocz do zawartości
tomcyk

Po pijaku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

bruce - te rury, to chodzi Ci o takie, takie z gazem. Jeżeli tak to IMO najlepsze miejsce na tego typu zabawy :P U mnie też parenaście metrów od domu są rurki i też tam chodzimy. Najfajniej jak sie z nich można zrąbać :P 

te sa akurat z woda (ciepla i zimna :D ) , a srednice maja...eee...ponad metr :D

zawsze sie na nich scigamy, a one fajnie zakrecaja :D

po jednej stronie na koncu jest jakis budynek, po drugiej mur i drut kolczasty, kumpel sie kiedys nie wyrobil przed tym drutem...... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem o jakim drucie piszesz Bruce ale wlasnie wrocilem z imprezki i jest zajebioza tyle razy sie logowalem ze az reseta musialem walnac bo sie windows obrazil :D ;p

pozdrowionka dla wszystkiach nawalonych :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest wino różowe - faktycznie nazywa się rose ale nie ma to nic wspólnego t tym sikaczem. Prawdziwe różowe wino robi się na połódniowym wybrzeży Francji.

Dlaczego odkleiliście??

Poczytaj sobie pare ostatnich postów na "Pokaż swoją twarz... "

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ile za tego "Bizonka" ??!

roznie, od 3.2 do 3.7 :]

sie wkurzylem, bo kumpel znalaz sklep, gdzie gold (winko winogronowe) jest po 2.3!! :(

a ja po 2.7 kupuje :/

ehhh

aha...pisalme to juz w tym topicu, ale bizon smakuje, jak landrynki ;]

est wino różowe - faktycznie nazywa się rose ale nie ma to nic wspólnego t tym sikaczem.

licz sie ze slowami!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jacos wlusilem dio domoi , nieio ma niakogow w domu, koledzyu odwizli mnie do domiu bo koniedc imp re zy a ja juzb bymzzz zgsasl juzzzzzzzz mam doscccc

proooocenyt rulezzzzzzzz juetrio do szkooly nozes zessy kotwa ide aspsc jutowwwwaaaa doio budty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jacos wlusilem dio domoi , nieio ma niakogow w domu, koledzyu odwizli mnie do domiu bo koniedc imp re zy a ja juzb bymzzz zgsasl juzzzzzzzz mam doscccc 

proooocenyt rulezzzzzzzz                juetrio do szkooly nozes zessy kotwa            ide aspsc jutowwwwaaaa doio budty

WOW

chyba nie zalowales trunkow :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...