Kat_666 Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 No a ja wlasnie sobie z winka wrocilem ;] Wypilem sobie Sangrie i od razu mi sie humorek poprawil :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 bruce - te rury, to chodzi Ci o takie, takie z gazem. Jeżeli tak to IMO najlepsze miejsce na tego typu zabawy :P U mnie też parenaście metrów od domu są rurki i też tam chodzimy. Najfajniej jak sie z nich można zrąbać :P te sa akurat z woda (ciepla i zimna :D ) , a srednice maja...eee...ponad metr :D zawsze sie na nich scigamy, a one fajnie zakrecaja :D po jednej stronie na koncu jest jakis budynek, po drugiej mur i drut kolczasty, kumpel sie kiedys nie wyrobil przed tym drutem...... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 nie wiem o jakim drucie piszesz Bruce ale wlasnie wrocilem z imprezki i jest zajebioza tyle razy sie logowalem ze az reseta musialem walnac bo sie windows obrazil :D ;p pozdrowionka dla wszystkiach nawalonych :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 No ja już po :] Doszedłem do wniosku że Napoleon to shit IMHO. Ale Warki i Tyskacze, nie narzekam :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 pijaakiiii wszystko pijaki =] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 pijaakiiii wszystko pijaki =]Sie odezwał :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 rozbrajaja mnie te wasze posty po pijaku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Odkleili :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 AAAAAAAAAAAAAAAA Dlaczego topic sie odkleil :?: Teraz bedzie trudniej znalezc... :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 no to w takim razie codziennie musi byc ktos nawalony, zeby topic byl na wierzchu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Spoko ;] No ludzie do roboty, trzeba topic podtrzymać :] Ja podtrzymam w piątek :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 wszyko w rekach Bruca i jego regularnych popijawach :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Hehe spokojnie ja w piątek będe pił z koleżankami (będzie się działo) , a w sobote parapetówa u brata :D:D:D Także % nie zabraknie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Ja jutro bede sie procentował , napisze napewno post po pijaku u kumpla na kompie... W piatek do szkoly nie ide wiec znowu długasny weekend przedemna :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 no jutro przed polskim z kumplem wino obalimy ;] jak sie wbije do biblioteki, to zdam relacje swoja droga MAM JUTRO 4 POLSKIE POD RZAD!!!!!!! FAK a piatek jeszce 2 :lol: i jak tu nie pic??? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 nooo na polskim nie pilem, ale.... mam ewolna chate kilka godzin jeszcze, wiec...sie napije :] mojego kofanego bizonka ;] podkreslilem pewna ciekawostke ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Róźowe? Co w tym dziwnego? Oprócz tego że nie wiedziałem że są wina marki wino - różowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Jest wino różowe - faktycznie nazywa się rose ale nie ma to nic wspólnego t tym sikaczem. Prawdziwe różowe wino robi się na połódniowym wybrzeży Francji. Dlaczego odkleiliście?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Jest wino różowe - faktycznie nazywa się rose ale nie ma to nic wspólnego t tym sikaczem. Prawdziwe różowe wino robi się na połódniowym wybrzeży Francji. Dlaczego odkleiliście?? Poczytaj sobie pare ostatnich postów na "Pokaż swoją twarz... " Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Ile za tego "Bizonka" ??! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Ile za tego "Bizonka" ??! roznie, od 3.2 do 3.7 :] sie wkurzylem, bo kumpel znalaz sklep, gdzie gold (winko winogronowe) jest po 2.3!! :( a ja po 2.7 kupuje :/ ehhh aha...pisalme to juz w tym topicu, ale bizon smakuje, jak landrynki ;] est wino różowe - faktycznie nazywa się rose ale nie ma to nic wspólnego t tym sikaczem. licz sie ze slowami!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 A z jakiej jesteś dzielnicy bruce? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 A z jakiej jesteś dzielnicy bruce? jest pod avatarem napsiane ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Bielany mówisz... hmm.. tam tanie wino może być :D nie do co u mnie. ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 tanie wino jest wszedzie :D toz to polska :D trzeba tylko poszukac :D idz do żabki :D tam zawsze cos znajdziesz ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 [gluteus maximus]. ja mam tylko Alberta i Sezam i Remę 100000000 czy ileś tam :D A żabki ani widu u mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 jacos wlusilem dio domoi , nieio ma niakogow w domu, koledzyu odwizli mnie do domiu bo koniedc imp re zy a ja juzb bymzzz zgsasl juzzzzzzzz mam doscccc proooocenyt rulezzzzzzzz juetrio do szkooly nozes zessy kotwa ide aspsc jutowwwwaaaa doio budty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 jacos wlusilem dio domoi , nieio ma niakogow w domu, koledzyu odwizli mnie do domiu bo koniedc imp re zy a ja juzb bymzzz zgsasl juzzzzzzzz mam doscccc proooocenyt rulezzzzzzzz juetrio do szkooly nozes zessy kotwa ide aspsc jutowwwwaaaa doio budty WOW chyba nie zalowales trunkow :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Nie no bizonek niezly :lol: Tanie wino jest wszedzie! Qrde a u mnie najtansze 2.80 ... Ale takie w granicach 3.50 moze byc (sangria, gull itp. :P) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 ten super tanie to zwykla siara :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...