Skocz do zawartości
tomcyk

Po pijaku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

No ja się nie znam na tych wzorach, bo z chemii cieniutki byłem , wiem ze etylowy alkochol prowadzidzi daleko z tąd (na tamten świat) ale ja mam tanią gorzałkę z zaufanych źródeł (póki co) :|

P.S.  Gdyby nasz rząd (za preproszeniem) bardziej  interesował się obyczajami to byśmy pili alkochole lepszej klanys(choćby zwkykłego B***a (nie chcę robić reklamy)) a nie to na co nas stać czyli low end.

Alkochohol jest jak komputer, też da się podkręcić  :twisted: 

P.S Ciekawe czym "najzimniejsi" chłodzą driki  :twisted: 

Nie chcę myśleć nawet o najzimniejszym  :D

Hmm , nie pokićkało ci się czasem z metanolem :?:

a co reszty związków CxOHx to reszta jest silnie trująca , Etanol też ale nie tak jak reszta

Dawka czyni trucizne (sentencja Paracelsusa). Takze przypuszczam ze przy spozyciu odpowiednio malej dawki mozna by :mrgreen: :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zawsze po kilku piwach kiedy ledwo żyje i wisze nad kiblem to sobie przysięgam że nigdy się nie dam namówić na kolejne hlanie ale wystarczy ze przyjdą kumple użyją pewnych specyficznych argumentów że tracę czujność i ufam że tym razem nie będe wisiał przewieszony w pół w kiblu i liczył tam rybki (czasem płytają tam delfinki,pieski i sarenki -zależy od ilości alkoholu) a najgorsze że ilość chmielu i alkoholu w wydychanym powietrzu jest tak duza ze ciągle się upijam samym wydechem do tego wyobraże sobie jakis tlusty sos który mam zjeść albo cos i znowu wisze w kiblu aż czache rozrywa CÓŻ ZA SŁĄBĄ MAM PRZEPUSTOWOŚĆ W GARDEŁKU :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zawsze po kilku piwach kiedy ledwo żyje i wisze nad kiblem to sobie przysięgam że nigdy się nie dam namówić na kolejne hlanie ale wystarczy ze przyjdą kumple użyją pewnych specyficznych argumentów że tracę czujność i ufam że tym razem nie będe wisiał przewieszony w pół w kiblu i liczył tam rybki (czasem płytają tam delfinki,pieski i sarenki -zależy od ilości alkoholu) a najgorsze że ilość chmielu i alkoholu w wydychanym powietrzu jest tak duza ze ciągle się upijam samym wydechem do tego wyobraże sobie jakis tlusty sos który mam zjeść albo cos i znowu wisze w kiblu aż czache rozrywa CÓŻ ZA SŁĄBĄ MAM PRZEPUSTOWOŚĆ W GARDEŁKU  :lol:

Dobre :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nooo

to dzisiaj bykl maraton :D

przed polskim jeden zkloty kielich na 2

po lekcjach ganja i 1 wino, godzine pozniej fajka i jedno wino :D

teraz przerwa do ok niedzieli :D

A nie myślisz czasami, że to podchodzi pod alkoholizm?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde :D:D:D

3 jabole + 0.5... Robią swoje... Of coz na 4 :D:D:D

1 jabola - Sophia = Zbiłem przez przypadek :D

Ldwo żyje :P

Nara pijaki :D:D:D

Ja mam uraz do jaboli a raczej do granatów... miałem total zgon po nich jakieś 2 lata temu... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde :D:D:D

3 jabole + 0.5... Robią swoje... Of coz na 4 :D:D:D

1 jabola - Sophia = Zbiłem przez przypadek :D

Ldwo żyje :P

Nara pijaki :D:D:D

Ja mam uraz do jaboli a raczej do granatów... miałem total zgon po nich jakieś 2 lata temu... :)
Heh... Zaraz spadam :D:D:D

Ta Sophia to max tragedia....

Nikomu nie polecam... wręcz odradzam....

Narta... teraz na serio :D:D:D

heh... Jeszcze pisze :D:D:D

Witaminy uzupełnie...Żeby rano nie mieć kaca :P

Bo mam robote :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sobie wczoraj obalilem komandosa ;]]]

Moj qmpel sangrie i pozniej jeszcze zielone palil :D

Najpierw samoloty lataly dookola jego glowy, a pozniej musielismy uciekac bo nas sledzili :lol: Odprowadzilem go pod house zeby sie przez kraweznik nie zabil :D ;)

Pozdrowienia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...