Pitbull82 Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Faktycznie, chodziło mi o metanol :) sora za pomyłkę :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasquens Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 No ja się nie znam na tych wzorach, bo z chemii cieniutki byłem , wiem ze etylowy alkochol prowadzidzi daleko z tąd (na tamten świat) ale ja mam tanią gorzałkę z zaufanych źródeł (póki co) :| P.S. Gdyby nasz rząd (za preproszeniem) bardziej interesował się obyczajami to byśmy pili alkochole lepszej klanys(choćby zwkykłego B***a (nie chcę robić reklamy)) a nie to na co nas stać czyli low end. Alkochohol jest jak komputer, też da się podkręcić :twisted: P.S Ciekawe czym "najzimniejsi" chłodzą driki :twisted: Nie chcę myśleć nawet o najzimniejszym :D Hmm , nie pokićkało ci się czasem z metanolem :?: a co reszty związków CxOHx to reszta jest silnie trująca , Etanol też ale nie tak jak reszta Dawka czyni trucizne (sentencja Paracelsusa). Takze przypuszczam ze przy spozyciu odpowiednio malej dawki mozna by :mrgreen: :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 hej :D jestem pod wplywem :D ok 1 alpazki :D noo troche ponad :D jutro ide jeszcze raz i bedzie to tydzien pijacki :D rozno 7 dni :D i w roku szkolnym :D jeszcze mi sienie zdazylo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Ty to sie masz dobrze :D ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 le po piciu tego syfu, moj mozg i watroba chyba nie tak dobrze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puffy Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Ja zawsze po kilku piwach kiedy ledwo żyje i wisze nad kiblem to sobie przysięgam że nigdy się nie dam namówić na kolejne hlanie ale wystarczy ze przyjdą kumple użyją pewnych specyficznych argumentów że tracę czujność i ufam że tym razem nie będe wisiał przewieszony w pół w kiblu i liczył tam rybki (czasem płytają tam delfinki,pieski i sarenki -zależy od ilości alkoholu) a najgorsze że ilość chmielu i alkoholu w wydychanym powietrzu jest tak duza ze ciągle się upijam samym wydechem do tego wyobraże sobie jakis tlusty sos który mam zjeść albo cos i znowu wisze w kiblu aż czache rozrywa CÓŻ ZA SŁĄBĄ MAM PRZEPUSTOWOŚĆ W GARDEŁKU :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Ja zawsze po kilku piwach kiedy ledwo żyje i wisze nad kiblem to sobie przysięgam że nigdy się nie dam namówić na kolejne hlanie ale wystarczy ze przyjdą kumple użyją pewnych specyficznych argumentów że tracę czujność i ufam że tym razem nie będe wisiał przewieszony w pół w kiblu i liczył tam rybki (czasem płytają tam delfinki,pieski i sarenki -zależy od ilości alkoholu) a najgorsze że ilość chmielu i alkoholu w wydychanym powietrzu jest tak duza ze ciągle się upijam samym wydechem do tego wyobraże sobie jakis tlusty sos który mam zjeść albo cos i znowu wisze w kiblu aż czache rozrywa CÓŻ ZA SŁĄBĄ MAM PRZEPUSTOWOŚĆ W GARDEŁKU :lol: Dobre :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Dawka czyni trucizne (sentencja Paracelsusa). Takze przypuszczam ze przy spozyciu odpowiednio malej dawki mozna by :mrgreen: :mrgreen: może jeszcze nie kapnąc w kalendarz , ale oslepnąc tak :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 eee tam smaki mie biorą wiec bedzie sie działo mysle w łikend:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 nooo to dzisiaj bykl maraton :D przed polskim jeden zkloty kielich na 2 po lekcjach ganja i 1 wino, godzine pozniej fajka i jedno wino :D teraz przerwa do ok niedzieli :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 nooo to dzisiaj bykl maraton :D przed polskim jeden zkloty kielich na 2 po lekcjach ganja i 1 wino, godzine pozniej fajka i jedno wino :D teraz przerwa do ok niedzieli :D A nie myślisz czasami, że to podchodzi pod alkoholizm? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 hmmmmmmmmm nie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 hmmmmmmmmm nie :D To g00d. :P ______________________________________________ Najważnijsze, że znasz swoją granice. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Bedzie za pozno jak do tego dojdziesz :P ;) A zreszta...... ;]]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 witam :D wlasnie wypilem sobie bizonika :D dziammi :D 29/30 listopada-calonoscnaimpreza...juhuuuuuuuuuuuuuuuuuu :D hehe tralalalalalalala wypas :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 no to krowa na trzechplus troszki zielonego dymu..... mega wypas a jutr ona 6.20 do roboty wstaje:( ale wieczór był kozacki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 hehs...i znowu caly czas wypowiadaja sie 3-4 osoby :D taka zuleria forumowa ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 siema!! Właśnie wóciłem z oski.... w sumie to jestem wciąż na ośce i jest zajebi**** (cenzura :-( ) no pilismy po 3 pifka i 0,5 na 3 i jest fajnie :)) pozdrawiam wszystkich bawiących sie!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Kurde :D:D:D 3 jabole + 0.5... Robią swoje... Of coz na 4 :D:D:D 1 jabola - Sophia = Zbiłem przez przypadek :D Ldwo żyje :P Nara pijaki :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Kurde :D:D:D 3 jabole + 0.5... Robią swoje... Of coz na 4 :D:D:D 1 jabola - Sophia = Zbiłem przez przypadek :D Ldwo żyje :P Nara pijaki :D:D:D Ja mam uraz do jaboli a raczej do granatów... miałem total zgon po nich jakieś 2 lata temu... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Kurde :D:D:D 3 jabole + 0.5... Robią swoje... Of coz na 4 :D:D:D 1 jabola - Sophia = Zbiłem przez przypadek :D Ldwo żyje :P Nara pijaki :D:D:D Ja mam uraz do jaboli a raczej do granatów... miałem total zgon po nich jakieś 2 lata temu... :)Heh... Zaraz spadam :D:D:D Ta Sophia to max tragedia.... Nikomu nie polecam... wręcz odradzam.... Narta... teraz na serio :D:D:D heh... Jeszcze pisze :D:D:D Witaminy uzupełnie...Żeby rano nie mieć kaca :P Bo mam robote :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 1 jabola - Sophia = Zbiłem przez przypadek :D Nara pijaki :D:D:D burzuj!!! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrOOve Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 <span style="color:red;">[ciach!]</span>a troche popilem :D a kolezka zdarzyl 3 butelki o ulice ro<span style="color:red;">[ciach!]</span>lic :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 heheh a co do jaboli to już mieciąc u mnie stoi Mocna Nalewka Gorzka i jest upite nawet nie połowa... każdemu proponuje ale zazwyczaj wszyscy odmawiają... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 bo trza wiedziec, co kupowac :D czyli zrobic rozeznanie na zasadzie: idziesz z kumplami do sklepu, kupujecie 10-15 rodzajom i pijecie :D te ktore smakowaly kupicie jeszcze raz, tych niedobrych...nie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 No akurat ja tego nie kupowałem... dostałem na 18 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Ja właśnie idę z kumplami "blondyne całować" ;] "całować blondyne" = pić czystą :wink: pozdro bracia alkocholicy ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Ja sobie wczoraj obalilem komandosa ;]]] Moj qmpel sangrie i pozniej jeszcze zielone palil :D Najpierw samoloty lataly dookola jego glowy, a pozniej musielismy uciekac bo nas sledzili :lol: Odprowadzilem go pod house zeby sie przez kraweznik nie zabil :D ;) Pozdrowienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 melduje sie ;p RW na dwoch i ganja :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 http://info.onet.pl/830604,69,item.html czytajcie jak mozna skonczyc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...