Skocz do zawartości
tomcyk

Po pijaku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm, łeb mnie bolał tylko raz, gdy brakło kasy i w celach testowych :) kupilismy z kumplami kilka flaszek jakiegoś taniego winka - spałem chyba wtedy na siedząco, bo jakiekolwiek przechylenie głowy to mi łeb rozrywało, za to rano wstałem już zupełnie rześki i bez bólu... :)

A tak to wmuszam w siebie czasami sporo wódki, piwa i innego(już lepszego) winka i poprzedniego efektu nie mogę powtórzyć :-/ a na nogach już się słaniam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale ja po butli wina, ilus piwach, spirytoosie i ganji nie mialem kuwa kaca :P

to jest goopie :D

To się możesz cieszyć, bo to nic przyjemnego. Zauważyłem jednak, że Apap i tym podobne pomagają.

Ja jek jestem po kilku głębszych (w domu), to gram w necie w gierki FPP - najlepsze jest to, że nikt mnie nie może trafić (strafe od ściany do ściany) :lol: A ja za to trafiam wszystkich (siebie czasem też) :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bu to na ostatniej wycieczce do szklarskiej poreby tak sie wszyscy dzien w dzien u mnie chlali (ja tez ;)), a nastepnego dnia w gory ze byl taki kac ze ujsc nie szlo!!! Bu to sie nazywa chlanie uzo bolsiak malibu szejki i te sprawy ;) .... no i aluminium szeleści ;) buahahahah

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, łeb mnie bolał tylko raz, gdy brakło kasy i w celach testowych :) kupilismy z kumplami kilka flaszek jakiegoś taniego winka - spałem chyba wtedy na siedząco, bo jakiekolwiek przechylenie głowy to mi łeb rozrywało, za to rano wstałem już zupełnie rześki i bez bólu... :)

A tak to wmuszam w siebie czasami sporo wódki, piwa i innego(już lepszego) winka i  poprzedniego efektu nie mogę powtórzyć :-/ a na nogach już się słaniam...

Co tam tanie wina, swojego czasu kumpel uraczył nas swoim domowym winem. Pierwsze było nawet niezłe ale następne... też spałem na siedząco :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurna o czym wy piszecie, ja właśnie siedze z umplami i pijemy winka. Cin&Cin żądzi!!! Zajebisty z sokiem pomarańczowym. Nie wiem o co im chodzi ale oglądają Blair witch project i mają jazdy.. to jest głupi film. Ale hak im w smak :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Varrol - polecam Rainbow Six na małej mapce w multi po 1-2 winach owocowych. Niesamowite akcje wychodzą :wink:

Co do FPP trzeba tylko pamiętać, żeby nie używać bazooki (ew. na otwartych przestrzeniach), bo sa małe problemy z celowaniem :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A probowaliscie grac w DARTSa po 8 pivach?? Jak mnie przodem to tarczy ustawili to jeszcze jakos lotki dolatywaly, ale jak mialem sie sam ustawic to i barmam mogl oberwac

Próbowałem, ale nie w barze, tylko w domu, jednak po zrobieniu kilku dziór w ścianie zrezygnowałem (ale kilka razy trafiłem w tarczę).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na kaca jest najlepsze MC (minaral cooling) :)

hmmmmmmm ... jak na kacu po wyładowaniu sie z wyra zapodaje mineral cooling z lodoowy to do wyra wracam pijany.

Mineral cooling na kaca beeeee.

Woda a ogorow kiszonych. Zdrowa 100% witaminka C. Rewelka.

Albo male piwo ... potem duze piwo ... i od nowa ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heheheh genghiskhan widze ze sie nie patyczkujesz.......ja w ostatni czwartek polazłem na akademiki i o drugiej w nocy wbiłem gwożdzia w stół....a w chacie byłem z powrotem o godzinie 11 nastepnego dnia --wiec nie moglem napisac jak było....a tera to juz nie pamietam:(:(:(:(

Szacuneczek Żużle:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gralem w cs mecza sieciowego blok na blok byla akcja źle rzocilem granatem poranilem wiecejs woich nish wrogow potem ktos zapodal dymny walilem na slepo i zabilem wszystkich swoich :lol:

puxniej mnie rozstrzelali hehe....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To się możesz cieszyć, bo to nic przyjemnego. Zauważyłem jednak, że Apap i tym podobne pomagają.

Nie denerwuj :P Paracetamole na mnie nie dzialaja.

A na dorazna ulge nie ma nic lepszego niz ogorek kiszony smakuje wspaniale ;)

Ale i tak najprosciej wiedziec ile sie jest w stanie wytrzymac bez sensacji nastepnego dnia szczegolnie jesli cos takiego jak wolne sie zdarza tylko podczas katastrof naturalnych ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A na dorazna ulge nie ma nic lepszego niz ogorek kiszony smakuje wspaniale ;)

No właśnie. Ja też bardzo lubie ogóra zagryźć, albo wody po ogórkach się napić (witamina C), ale ostatnio słyszałem, że ogórki kiszone powodują wydzielanie się kwasu aldehydowego, a to z kolei jeszcze gorszego kaca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...