Igor Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Dla wszystkich skacowanych polecam KLINA, ja zaraz tak zrobie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 cudownie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Graham_ co ty z tym cudownie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 hm... przemyslenia po pijaku sa cudowne:) Polecam wszyskim JAZZ CLUB KORNET W KRAKOWIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Muzyczka zajebista i pije sie bosko...a flacha przed jest wskazana!!!!!!!!!!1 Szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Hmm, łeb mnie bolał tylko raz, gdy brakło kasy i w celach testowych :) kupilismy z kumplami kilka flaszek jakiegoś taniego winka - spałem chyba wtedy na siedząco, bo jakiekolwiek przechylenie głowy to mi łeb rozrywało, za to rano wstałem już zupełnie rześki i bez bólu... :) A tak to wmuszam w siebie czasami sporo wódki, piwa i innego(już lepszego) winka i poprzedniego efektu nie mogę powtórzyć :-/ a na nogach już się słaniam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 ale ja po butli wina, ilus piwach, spirytoosie i ganji nie mialem kuwa kaca :P to jest goopie :D To się możesz cieszyć, bo to nic przyjemnego. Zauważyłem jednak, że Apap i tym podobne pomagają. Ja jek jestem po kilku głębszych (w domu), to gram w necie w gierki FPP - najlepsze jest to, że nikt mnie nie może trafić (strafe od ściany do ściany) :lol: A ja za to trafiam wszystkich (siebie czasem też) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Varrol - polecam Rainbow Six na małej mapce w multi po 1-2 winach owocowych. Niesamowite akcje wychodzą :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatI Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Bu to na ostatniej wycieczce do szklarskiej poreby tak sie wszyscy dzien w dzien u mnie chlali (ja tez ;)), a nastepnego dnia w gory ze byl taki kac ze ujsc nie szlo!!! Bu to sie nazywa chlanie uzo bolsiak malibu szejki i te sprawy ;) .... no i aluminium szeleści ;) buahahahah Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Hmm, łeb mnie bolał tylko raz, gdy brakło kasy i w celach testowych :) kupilismy z kumplami kilka flaszek jakiegoś taniego winka - spałem chyba wtedy na siedząco, bo jakiekolwiek przechylenie głowy to mi łeb rozrywało, za to rano wstałem już zupełnie rześki i bez bólu... :) A tak to wmuszam w siebie czasami sporo wódki, piwa i innego(już lepszego) winka i poprzedniego efektu nie mogę powtórzyć :-/ a na nogach już się słaniam... Co tam tanie wina, swojego czasu kumpel uraczył nas swoim domowym winem. Pierwsze było nawet niezłe ale następne... też spałem na siedząco :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laweciarz Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Varrol - polecam Rainbow Six na małej mapce w multi po 1-2 winach owocowych. Niesamowite akcje wychodzą :wink:A będąc zjaranym zajebiście gra się z kumplem w Liero. Można się nieźle wytarzać ze śmiechu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Kurna o czym wy piszecie, ja właśnie siedze z umplami i pijemy winka. Cin&Cin żądzi!!! Zajebisty z sokiem pomarańczowym. Nie wiem o co im chodzi ale oglądają Blair witch project i mają jazdy.. to jest głupi film. Ale hak im w smak :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Varrol - polecam Rainbow Six na małej mapce w multi po 1-2 winach owocowych. Niesamowite akcje wychodzą :wink: Co do FPP trzeba tylko pamiętać, żeby nie używać bazooki (ew. na otwartych przestrzeniach), bo sa małe problemy z celowaniem :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 A probowaliscie grac w DARTSa po 8 pivach?? Jak mnie przodem to tarczy ustawili to jeszcze jakos lotki dolatywaly, ale jak mialem sie sam ustawic to i barmam mogl oberwac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 A probowaliscie grac w DARTSa po 8 pivach?? Jak mnie przodem to tarczy ustawili to jeszcze jakos lotki dolatywaly, ale jak mialem sie sam ustawic to i barmam mogl oberwac Próbowałem, ale nie w barze, tylko w domu, jednak po zrobieniu kilku dziór w ścianie zrezygnowałem (ale kilka razy trafiłem w tarczę). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 W domu tez mam tarcze elektroniczna, ale to nie to samo co w barze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 hmmm nie moge zasnac - chyba zara pociagne wina albo voody z barku - a co tam juz ide............. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 ja właśnie wróciłem "dziabnięty" i teraz popijam piwko, więc NA ZDROWIE wszystkim pijącym przed kompem :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coil Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Do kolekcji: Spirytus + sok pomarańczowy + Martini + dużo lodu. Po trzech takich (pojemność ok. 350 ml.) anastezjolog już nie jest potrzebny. Jestem przy pierwszym :twisted:. Coil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 A będąc zjaranym zajebiście gra się z kumplem w Liero. Można się nieźle wytarzać ze śmiechu. Nie mów. Liero leży u mnie na dysku już 3 lata 8) Niezłe są pojedynki po faji :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOLO Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 heh:) ja tez jestem troche nadziabany w koncu sa moje urodzinki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 heh:) ja tez jestem troche nadziabany w koncu sa moje urodzinki :Dwszystkiego naj.. z okazji:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 no 19 moje imieniny wiec imprezka i tez cos dziabne ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorr Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Na kaca jest najlepsze MC (minaral cooling) :) hmmmmmmm ... jak na kacu po wyładowaniu sie z wyra zapodaje mineral cooling z lodoowy to do wyra wracam pijany. Mineral cooling na kaca beeeee. Woda a ogorow kiszonych. Zdrowa 100% witaminka C. Rewelka. Albo male piwo ... potem duze piwo ... i od nowa ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 hmmm to ja znowu jestem w stanie...(buerkkk) - ej a jakby tak zrobic zbiorowe chlanie wszystkich uzytkownikow forumna ???/ 3000 loodo by sie zjechalo - zajebiscie bny bylo... eee pordrawiamm.... SZACUNECZEK :D :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 heheheh genghiskhan widze ze sie nie patyczkujesz.......ja w ostatni czwartek polazłem na akademiki i o drugiej w nocy wbiłem gwożdzia w stół....a w chacie byłem z powrotem o godzinie 11 nastepnego dnia --wiec nie moglem napisac jak było....a tera to juz nie pamietam:(:(:(:( Szacuneczek Żużle:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Jestem po butelce Chabret'a demi sec i jest oki. Winko ma tylo 11 konia ale jest sspookoo :lol: 3m ramy @ll Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 gralem w cs mecza sieciowego blok na blok byla akcja źle rzocilem granatem poranilem wiecejs woich nish wrogow potem ktos zapodal dymny walilem na slepo i zabilem wszystkich swoich :lol: puxniej mnie rozstrzelali hehe.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 qrcze... ale fajnie wyglada klawiaturka po 4 browcach :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 To się możesz cieszyć, bo to nic przyjemnego. Zauważyłem jednak, że Apap i tym podobne pomagają.Nie denerwuj :P Paracetamole na mnie nie dzialaja. A na dorazna ulge nie ma nic lepszego niz ogorek kiszony smakuje wspaniale ;) Ale i tak najprosciej wiedziec ile sie jest w stanie wytrzymac bez sensacji nastepnego dnia szczegolnie jesli cos takiego jak wolne sie zdarza tylko podczas katastrof naturalnych ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laweciarz Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 A na dorazna ulge nie ma nic lepszego niz ogorek kiszony smakuje wspaniale ;)No właśnie. Ja też bardzo lubie ogóra zagryźć, albo wody po ogórkach się napić (witamina C), ale ostatnio słyszałem, że ogórki kiszone powodują wydzielanie się kwasu aldehydowego, a to z kolei jeszcze gorszego kaca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...