Skocz do zawartości
tomcyk

Po pijaku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

ja wczoraj to miałem takiego kaczora :( i tak myśle że to było po śliwowicy 70% 8O a zrobiłem tego tyko lufe a odbijało mi się przez 1 dzień, rormalnie miałem dziure w bebechu jak by ktoś mi cegłę zamontował. ale po maloksie rura mnie przestała palić i już się czuje spoko. takwięc uważajcie na śliwowicę chłopaki i dziewczyny bo się z letka odbija. Malox i Killer Rulez :) :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

qrcze... ale fajnie wyglada klawiaturka po 4 browcach :lol:

to lyknij 4 kubki (0.3l) czystej to wtedy nie tylko klawiatura fajnie wyglada - uwierz na slowo :wink: :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie stan wskazujacy moze i jest do grania ....ale kto tam lubi konczyc na stanie wskazujacym??????????????????

Uwazam ze jak sie cos zaczelo to sie powinno skonczyc i tyle:):):):):)

Pozdrawiam żuli:)

Szacuneczek

A po co???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To się możesz cieszyć, bo to nic przyjemnego. Zauważyłem jednak, że Apap i tym podobne pomagają.

Nie denerwuj :P Paracetamole na mnie nie dzialaja.

A na dorazna ulge nie ma nic lepszego niz ogorek kiszony smakuje wspaniale ;)

Ale i tak najprosciej wiedziec ile sie jest w stanie wytrzymac bez sensacji nastepnego dnia szczegolnie jesli cos takiego jak wolne sie zdarza tylko podczas katastrof naturalnych ;)

Kaca nie mam prawie nigdy, ale teraz mniej więcej wiem, których alkoholi nie można mieszać. I najważniejsze - nie pić podrzędnych wódek i jaboli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam właśnie wroocilem z sylwestera( z goor) i powiem ze nie wiem jak wy ale ja przez te 3 dni to dalismy czadu:)

Zupelnie sie odmoozdzyłem - ale potrzebne to było bo za miesiac sesja to wiecie jak jest:)

Niech żyje BETHON

Szacuneczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Apropos ludzi nie majacych kaca. To ponoc istnieja tacy, tzn przezywaja oni kaca DUUUUUUUUUUUZO slabiej, tym niemniej czuja sie troszeczke gorzej niz w normie. Czytalem kiedys na onecie, jakis artykul o tym. Bylo tam mowione ze ludzie ktorzy nie maja kacy, maja tez z reguly jakies inne przypadlosci. A od siebie dodam jeszcze, ze jak dla mnie trzeba od czasu do czasu miec kaca, fajnie sie wtedy mysli, zajebista sprawa. Zyjac nie zyc ;-). A dla ludzi ktorzy maja mocne kace polecam trzy sprawdzone metody.

1. Tanczyc na imprezie jesli jest to impreza a nie biba.

2. Wszamac ile wlezie przed chlaniem, bo wbrew pozorom dzieki temu kac tez jest lzejszy, czas rzygania conajmniej opozniony, ale jesli juz sie zacznie beltac, to bedzie gorzej, bo bedzie sie mialo czym :-)

3. Nie klasc sie spac, chyba wiele osob wie, jak prze<span style="color:red;">[ciach!]</span>e jest isc spac, gdy sie ma tak zwany helikopter. Chec na belta zdwojona i w ogole, po takim snie nie jest sie wypoczetym itd.

Moge zagwarantowac, ze jesli wykorzystac sie te rady to po wypiciu pol litra albo i nawet wiecej, rano prawie nie czuje sie efektow chlania :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Apropos ludzi nie majacych kaca. To ponoc istnieja tacy, tzn przezywaja oni kaca DUUUUUUUUUUUZO slabiej, tym niemniej czuja sie troszeczke gorzej niz w normie. Czytalem kiedys na onecie, jakis artykul o tym. Bylo tam mowione ze ludzie ktorzy nie maja kacy, maja tez z reguly jakies inne przypadlosci. A od siebie dodam jeszcze, ze jak dla mnie trzeba od czasu do czasu miec kaca, fajnie sie wtedy mysli, zajebista sprawa. Zyjac nie zyc ;-). A dla ludzi ktorzy maja mocne kace polecam trzy sprawdzone metody.  

1. Tanczyc na imprezie jesli jest to impreza a nie biba.  

2. Wszamac ile wlezie przed chlaniem, bo wbrew pozorom dzieki temu kac tez jest lzejszy, czas rzygania conajmniej opozniony, ale jesli juz sie zacznie beltac, to bedzie gorzej, bo bedzie sie mialo czym :-)

3. Nie klasc sie spac, chyba wiele osob wie, jak prze<span style="color:red;">[ciach!]</span>e jest isc spac, gdy sie ma tak zwany helikopter. Chec na belta zdwojona i w ogole, po takim snie nie jest sie wypoczetym itd.

Moge zagwarantowac, ze jesli wykorzystac sie te rady to po wypiciu pol litra albo i nawet wiecej, rano prawie nie czuje sie efektow chlania :-)

Eee tam z tym spaniem to nie do konca tak, ja jak wypilem 0.7 czystej to po przespaniu sie wlasnie nie mialem kaca - suszylo mnie tylko jakas godzinke i nic wiecej. Po za tym wtedy w ogole nei jadlem :lol:

Za to kiedy indziej pijac wodke lodowa - wypilem tylko 0.5 i jadlem mialem takiego kaca na 2 dzien ze nie moglem z loozka wstac.

Wiec wg. mnie kac zaley od tego co pijesz a i jak palisz pety to tesh moze byc gorzej nastepnego dnia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ee tam u mnie kac zalezy po samopoczuciu jakie sie ma przy piciu niby to nie mozliwe ale jakos tak sie trzyma hyh jak sie zajebiscie bawisz to rano glowa tek napier*ala ze to bajka a jak marnie to po 0.7 mozna nie miec kaca :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

>> > > Rodzaje upojenia alkoholowego

>> > > 1. Na Kopciuszka - przyjsc do domu w jednym bucie

>> > > 2. na Królewne Sniezke - obudzic sie w lózku z siedmioma

>> > facetami

>> > > 3. na Czerwonego Kapturka - obudzic sie w lózku babci

>> > > 4. na Spiaca Królewne - przez 100 lat niczego nie pamietasz

>> > > 5. na Myszke Miki - opuchniete uszy, biale rekawiczki, ale

>> > nie masz

>> > > fraka

>> > > 6. na Krzysztofa Kolumba - nie wiesz gdzie jedziesz, jak już

>> > > przyjedziesz to nie wiesz gdzie jestes, ale za przejazd i

>> > tak placi

>> > > panstwo.

>> > > 7. Na Reksia - obudziles sie w budzie dla psa

>> > > 8. na Wladce pierscieni - obudziles sie na komisariacie w

>> > kajdankach

>> > > 9. na Ogniem i mieczem - obudziles sie w kotlowni na koksie

>> > > 10. na W pustyni i w puszczy - obudziles sie w parku

>> > miejskim na

>> > > grzadce z rózami

>> > > 11. Na Rejtana - obudziles sie przed wlasnymi drzwiami z

>> > rozdarta

>> > > koszula

>> > > 12. na Wakacje z duchami - obudziles sie na strychu

>> > zawiniety w

>> > > przescieradlo

>> > > 13. I pamietaj - nie jestes naprawde pijany, jezeli jestes w

>> > stanie

>> > > lezec na podlodze bez trzymania!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LuKaSeKbP: widze ze tez po spozyciu

Kur ale mi odwalilo dzisiaj sie schlac wscieklymi i piwem aaaa zycie jest piekne i <font color="#FF0000">[ciach!]</font> mac wogole jest zajebiscie

eh stary wsciekle psy mmmm.... :lol: lubie to :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...