B3T0N Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 aaa soooo sie ziejeeeeeeeeeee :lol: jesftem f ftanie lekusko nietsesfym :D ide spac , bo jutro modowac bude trza hehe dziwne ale 3 brovary i mi niezle zakrecily we lbie :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 a ja sam sobie napisze [ciach!] mac, bo kuzwa kupilem sobie wczoraj dwa bronki, z pierwszego upilem ledwo z szyjki i kazali mi go wyrzucic (albo skierowanie do sadu) nosz<span style="color:red;">[ciach!]</span>a ich mac! i to nie dalo sie ze szmaciarzami pogadac, bo widac bylo, ze szukaja tylko pretekstu zeby nas udupic sami niech sie dupcza tymi swoimi palami... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 no ja tu znowu bede gadał... jak wychlałem z kumplem ruski spirol..tzn litr spirolu tam w 4 osoby .....to ja pierdykam ...wchodziło zajebiściei w ogoole...ale poozniej co sie działo???szkoda gadać tak szczerze to nie polecam RUSKIEGO SPIRYTU ale wiem ze predzej czy poozniej jak sie pojawi na akademikach to znowu sie na.pi.erd.ole hehehehehehe FAzowa sprawa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Eloł Ja jestem po 150ml Finlandii i po Winie, no i ide spać narka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Moja najlepsza akcja to rozmowa z psem :D i wykonywanie rzutu karnego kapusta w srodku nocy na cudzej dzialce :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Ups! Pomylilem sie co do tematuv :) Powinien byc taki temat o roznych dziwnych rzeczach, jakie zdarzaly sie wam po pijaku. Na pewno kazdy przezyl cos takiego, wiec niech sie podzieli. Moze byc smiesznie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 a ja wypilem mineralke, sok, pol innego soku, boli mnie glowa i ide niedlugo pic 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Eloł. Znów sie loguje. 0,7 Soplicy i 1L Finlandii Cranbery na 3. to troszka za dużo. Over and OUT ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cidzej Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 ja jestem po wypadzie na rower ;) zalidzylismy chyba wszystkie lawki po drodze ;) (a jest ich troche na trasie sluzewiec-powsin ;D ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Weszło = zgon Narka Jutro będzie ciężki dzień naa,m.zesagyfdshjkkz,mnx nara jhcvjsahdvccc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Wypiłem 2 piwa (bezalkocholowe) i już jestem nietrzeźwy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 A ja Schnapsa :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 no to powiem wam ze przeżywam teraz totalne MIAŻDŻITSU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nic ciekawego nie napisze.....jak zwykle hehehehehhe:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Ano a ja wciaz jeszcz z lekka trzezwawy lajtowo 0,5l swojaka i 5l istry maj low wermusika jeszcze nie powiedzialem dobranoc hehe :-) wyskocze -> balkon @ szluge ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 FOREST KILA ZBILA ...........wiem ze jesteś narombany w tej chwili wiec czasnij cos:):):):: Bo ja ci powiem ze normalnie mało co na oczy widze.... znowu jestem nadrzumiony te studia mnie dobiją...to wrzuć tu cios od siebie , co noie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Rany boskie, nie wypiłe duż jak na mnie (bo co to jest te 5 bronxów) ale jakoś tak mi siem we łbie krenci... I mam małego doła :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 ooooo mUtos........ nie smuć sie stary..nie wiem czemu masz doła ale jak coś to walnij jeszcze kilka przynajmniej ja tak robie jak mam doła po piciu:) Miłej zabawyWCIĄŻ JEDNAK zycze............... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 piwko z sokiem jest lepsze...ale nie mieli pózniej soku :( bez soku też dobere bo piwko dobre jest i bilardzik też jest fajny... Fajny był festynik.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 ludzie ludzie ludziska jetem na<span style="color:red;">[ciach!]</span>y jak meszerzmit bylem u komunisty dzisiej na kłomuni zajebiscue bylo a naa dotatek my mieli basen w polowie dzamprsy (walet rulezz:) ezdem naprany jutro pogadamy:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Witam po długiej nieobecności. Jestem na<span style="color:red;">[ciach!]</span>y od dwóch miesięcy (dzień w dzień). Trzeba się bronić przed SARS'em - obecnie jestem w Chinach. Pozdrawiam i życzę owocnego o/c. P.S.: Nie pijcie chińskiego likieru - jest paskudny ale ma 60% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Kuuużwa, doła miałem, bo piciu siem skończyło :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Witam po długiej nieobecności. Jestem na<span style="color:red;">[ciach!]</span>y od dwóch miesięcy (dzień w dzień). Trzeba się bronić przed SARS'em - obecnie jestem w Chinach. Pozdrawiam i życzę owocnego o/c. P.S.: Nie pijcie chińskiego likieru - jest paskudny ale ma 60% Jeśli Ci chodzi o SAKE to sprawa dyskusyjna... Jest dobre, pod warunkiem, że nie przeszkadza zapach zmywacza do paznokci, poza tym spox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 no pieknie temat nie uzywany od 14dni ja dzisiaj lajtowo som browarros moja kobieta@ nauka chatowa wolna ( hehe o----- ---> O ; wykozystana zeby nie bylo niedomowien ) no i sam sobie ot tak piwkuje jest kul a na forum jak zwykle zabawnie i najrozniej ... WZW NIE UZYWANIEM TEGO TOPIKU ZAKLADAM ANKIETE NA TEMAT JEGO PRZYKLEJENIA nie wszyscy o nim wiedza a jak bedezie na wiezchu uj to urosnie POZDRO 8) pije za kondycje naszego forum zdrowie i za liska sie napije choc nie widzialny to on urodzil Tweaka ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Ja se dopiero popijalem zkumplami. sprawdzam poczte i ide spac, trza sie wyspac, ubrac odswietne ubranie i isc zaglosowac w referendum. haha:):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 ja tam wlasnie z egzaminu wrocilem (glosowalem wczoraj), przed egzaminem caly weekend sie "uczylem", pierw u qmpla na 18 [piatek-sobota] :D a potem na jakiejs wiejskiej zabawie w sobote do pozna :D o dziwo egz. dobrze napisalem (przynajmniej taka mam nadzieje ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 dokladnie forest.....przyklejmy temat , bo co, na razie wiedza o nim tylko nieliczni....a tak to trafi do mas:) REed co ty na to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 dokladnie forest.....przyklejmy temat , bo co, na razie wiedza o nim tylko nieliczni....a tak to trafi do mas:) REed co ty na to? A Reed na to niemozliwe http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=337...=asc&highlight= IMO dobrze... Tu na forum sa tez nieletni :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 i to o to chodzi ze sa nieletni????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 i to o to chodzi ze sa nieletni????? Nie tylko. Czy wiesz cos o ustawie o wychowaniu w trzezwosci ? Pozatym uwazam ze przechwalanie sie : kto ile wypil, jak dlaeko po tym zygal i jak mocno go leb po tym napier....l nie jest najlepszym pomyslem do propagowania. IMHO to nawet wyraz glupoty, czym tu sie chwalic ? Sam nie jestem abstynentem, zaysam czasem pewne ilosci alkoholu, nie zawsze male, ale czy to jest powod do chwalenia sie tym ? 8O Jestem na NIE, niezmiennie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 kwestia podejscia do sprawy........ Każdy ma swój gust:(:(:(:(:(:(:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...