Skocz do zawartości
tomcyk

Po pijaku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

a ja sam sobie napisze [ciach!] mac, bo kuzwa kupilem sobie wczoraj dwa bronki, z pierwszego upilem ledwo z szyjki i kazali mi go wyrzucic (albo skierowanie do sadu)

nosz<span style="color:red;">[ciach!]</span>a ich mac!

i to nie dalo sie ze szmaciarzami pogadac, bo widac bylo, ze szukaja tylko pretekstu zeby nas udupic

sami niech sie dupcza tymi swoimi palami...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ja tu znowu bede gadał... jak wychlałem z kumplem ruski spirol..tzn litr spirolu tam w 4 osoby .....to ja pierdykam ...wchodziło zajebiściei w ogoole...ale poozniej co sie działo???szkoda gadać

tak szczerze to nie polecam RUSKIEGO SPIRYTU ale wiem ze predzej czy poozniej jak sie pojawi na akademikach to znowu sie na.pi.erd.ole hehehehehehe

FAzowa sprawa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

FOREST KILA ZBILA ...........wiem ze jesteś narombany w tej chwili

wiec czasnij cos:):):)::

Bo ja ci powiem ze normalnie mało co na oczy widze....

znowu jestem nadrzumiony

te studia mnie dobiją...to wrzuć tu cios od siebie , co noie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ooooo mUtos........ nie smuć sie stary..nie wiem czemu masz doła ale jak coś to walnij jeszcze kilka

przynajmniej ja tak robie jak mam doła po piciu:)

Miłej zabawyWCIĄŻ JEDNAK zycze...............

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ludzie ludzie ludziska jetem na<span style="color:red;">[ciach!]</span>y jak meszerzmit bylem u komunisty dzisiej na kłomuni zajebiscue bylo a naa dotatek my mieli basen w polowie dzamprsy (walet rulezz:) ezdem naprany jutro pogadamy:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam po długiej nieobecności.

Jestem na<span style="color:red;">[ciach!]</span>y od dwóch miesięcy (dzień w dzień). Trzeba się bronić przed SARS'em - obecnie jestem w Chinach. Pozdrawiam i życzę owocnego o/c.

P.S.: Nie pijcie chińskiego likieru - jest paskudny ale ma 60%

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam po długiej nieobecności.

Jestem na<span style="color:red;">[ciach!]</span>y od dwóch miesięcy (dzień w dzień). Trzeba się bronić przed SARS'em - obecnie jestem w Chinach. Pozdrawiam i życzę owocnego o/c.

P.S.: Nie pijcie chińskiego likieru - jest paskudny ale ma 60%

Jeśli Ci chodzi o SAKE to sprawa dyskusyjna... Jest dobre, pod warunkiem, że nie przeszkadza zapach zmywacza do paznokci, poza tym spox

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no pieknie temat nie uzywany od 14dni

ja dzisiaj lajtowo som browarros moja kobieta@ nauka chatowa wolna ( hehe o----- ---> O ; wykozystana zeby nie bylo niedomowien ) no i sam sobie ot tak piwkuje jest kul a na forum jak zwykle zabawnie i najrozniej ...

WZW NIE UZYWANIEM TEGO TOPIKU ZAKLADAM ANKIETE NA TEMAT JEGO PRZYKLEJENIA

nie wszyscy o nim wiedza a jak bedezie na wiezchu uj to urosnie POZDRO 8) pije za kondycje naszego forum zdrowie

i za liska sie napije choc nie widzialny to on urodzil Tweaka !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tam wlasnie z egzaminu wrocilem (glosowalem wczoraj), przed egzaminem caly weekend sie "uczylem", pierw u qmpla na 18 [piatek-sobota] :D a potem na jakiejs wiejskiej zabawie w sobote do pozna :D o dziwo egz. dobrze napisalem (przynajmniej taka mam nadzieje ;))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dokladnie forest.....przyklejmy temat , bo co, na razie wiedza o nim tylko nieliczni....a tak to trafi do mas:)

REed co ty na to?

A Reed na to niemozliwe

http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=337...=asc&highlight=

IMO dobrze...

Tu na forum sa tez nieletni :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i to o to chodzi ze sa nieletni?????

Nie tylko.

Czy wiesz cos o ustawie o wychowaniu w trzezwosci ?

Pozatym uwazam ze przechwalanie sie : kto ile wypil, jak dlaeko po tym zygal i jak mocno go leb po tym napier....l nie jest najlepszym pomyslem do propagowania.

IMHO to nawet wyraz glupoty, czym tu sie chwalic ?

Sam nie jestem abstynentem, zaysam czasem pewne ilosci alkoholu, nie zawsze male, ale czy to jest powod do chwalenia sie tym ? 8O

Jestem na NIE, niezmiennie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...