Skocz do zawartości
tomcyk

Po pijaku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

alkoholu juz uzylem calkiem sporo  w tym browar-wino-woda i jest spox ;-) tyle ze przy dumpie ghosta z c: nie wiem jak wywalilem 10giga muzy z f: no ale kliki juz jakies dziwne ....... ;-)

Pozdro :-D

to moj tekst z poprzedniej strony .... czasem cos wyjdzie nie tak .... ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teyaz jestem nayebany i jest fajnie i pisze bo mi sie nudzi a zaraz ide spać jest zuper fajnie i to tye dziekuje wszyskim panie i panowie o ja nie maoge ale dziaisaj bylo zajebuisckue nie chce mi sie poprawiac i tak wiedie o co chodzi ale mam problemy z pisaniem ale nie szkodzi super bylo, LO II rulez... Ale zajebiście........ ,.. ... WOOOOWm heheheeee~!!. aLE FAJNIE SIE PIsze. Pozdro wszyscy,, jestescie sopko, pa. Ognisko zajebiste wogóle maciek wszscy super goscie co tu gadac spadam stad mysle ze fjnie bylo i tyle, pa.... No narezcie sie tu wpisalem,, oa,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe Djiskra dzisiaj Ci mija data waznosci avatara ;) musisz pogadac z Miope o tym ;)

A co do tematu to w sumie ktos go wczesniej przykleil wiec chyba ten topic nie jest az tak straszny chociaz faktycznie ostatnio poziom sie pogorszyl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Przeczytajcie regulamin

2. Przeczytajcie posty Khunu

3. Pomyślcie chwilę

4. Pomyślcie jeszcze chwilę.

Ad.2 No przeczytalem, pisal chlopak po pijaku i nawet mu wyszlo, stopien dysortografii alkoholowej 610 .. czyli niezle, ale mozna lepiej :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe Djiskra dzisiaj Ci mija data waznosci avatara ;) musisz pogadac z Miope o tym ;)

A co do tematu to w sumie ktos go wczesniej przykleil wiec chyba ten topic nie jest az tak straszny chociaz faktycznie ostatnio poziom sie pogorszyl.

oł fak, zapomniałbym, racja. Będę musiał ponegocjować prolongate ;)

Nie mam nic treści tematu (acz osobiście idea dzielenia się takimi "wyczynami" mnie odrzuca), chodzi mi tylko o

Ad.2 No przeczytalem, pisal chlopak po pijaku i nawet mu wyszlo, stopien dysortografii alkoholowej 610 .. czyli niezle, ale mozna lepiej :D

słownictwo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok ok, teraz ja 8) . Przed chwila uadalo mi sie do domku wrocic z imprezki u kumpla (imieniny) i kumpeli (urodziny). Niezle sie 'lodowa' lala Pamietam ze 3 litry tego mielismy... (4 soby pijace, z czego ja najmlodszy). Po 1,5 l + szaszlyki + kielbaski z grilla zaczalem wymiekac, ale do 2 l jeszcze pamietam ze pilem :) Ide spac bo mnie glowka boli ze oj oj :D

Chcialem sie w nocy wpisac ale dostepu do kompa niet (swoja droga ciekawe co bym napisal :D :D )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sobie mysle i mysle, tak pijemy i pijemy i to pytanie kieruje do osob ktore nie skonczyly 18 lat.

Czy wasi rodzice wiedza ze pijecie? Bo moi narazie nie....

Ja mam 18 lat i moi starsi wiedza ze pije. Nie widza w tym nic zlego. Warunek jest jeden.. Nie przyjsc do domu narabanym i nie rzygac :D.

PS. Wczoraj mialem mily wieczorek z Tatra i American Pie 3 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sobie mysle i mysle, tak pijemy i pijemy i to pytanie kieruje do osob ktore nie skonczyly 18 lat.

Czy wasi rodzice wiedza ze pijecie? Bo moi narazie nie....

Ja mam 18 lat i moi starsi wiedza ze pije. Nie widza w tym nic zlego. Warunek jest jeden.. Nie przyjsc do domu narabanym i nie rzygac :D.

PS. Wczoraj mialem mily wieczorek z Tatra i American Pie 3 :D

no to fajnych masz rodzicow,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Racja. Lepiej samochodem pójde pojeździć :D:D

Samochodzik to ty lepiej zostaw w spokoju bo przy zlych wiatrach jeszcze siedziec pojdziesz. Albo i gorzej...

Czym się różni policjant od księdza?

-Ksiądz mówi "Pan z wami" a policjant "Pan z nami"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...