Mutos Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Melduje, ze kilka piwek wypiłem. Ale nic szczególnego - ale odmeldować się trzeba :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GSI Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Prosze nie kręcić kompa .Won od Biosa :).................... Przeczytaj wyżej :) to moje uzasadnienie :) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Racja. Lepiej samochodem pójde pojeździć :D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GSI Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Ja ci dam samochodem grzecznie pojdz spac lepiej ......... Samochodów , komputerów , zwierząt 8O 8O itp prosze mi nie tykać po pijaku :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 kompa czemu ?? ja pierwszy raz jak bios flashowalem na plycuie glownej to bylem tak za<span style="color:red;">[ciach!]</span>y ze nie pamietralem jak to zrobilem ale zrobilem dobrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 kompa czemu ?? ja pierwszy raz jak bios flashowalem na plycuie glownej to bylem tak za<span style="color:red;">[ciach!]</span>y ze nie pamietralem jak to zrobilem ale zrobilem dobrze... wyjatek potwierdzajacy regule ;) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 alkoholu juz uzylem calkiem sporo w tym browar-wino-woda i jest spox ;-) tyle ze przy dumpie ghosta z c: nie wiem jak wywalilem 10giga muzy z f: no ale kliki juz jakies dziwne ....... ;-) Pozdro :-D to moj tekst z poprzedniej strony .... czasem cos wyjdzie nie tak .... ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 GSI -> Ni mam auta :( Ale mam kota :D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Teyaz jestem nayebany i jest fajnie i pisze bo mi sie nudzi a zaraz ide spać jest zuper fajnie i to tye dziekuje wszyskim panie i panowie o ja nie maoge ale dziaisaj bylo zajebuisckue nie chce mi sie poprawiac i tak wiedie o co chodzi ale mam problemy z pisaniem ale nie szkodzi super bylo, LO II rulez... Ale zajebiście........ ,.. ... WOOOOWm heheheeee~!!. aLE FAJNIE SIE PIsze. Pozdro wszyscy,, jestescie sopko, pa. Ognisko zajebiste wogóle maciek wszscy super goscie co tu gadac spadam stad mysle ze fjnie bylo i tyle, pa.... No narezcie sie tu wpisalem,, oa, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 O KUewa ale blendow narobilem, ale warto bylo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 No ja jestem po festynie... (byl w weekend tamten) i bylo zajebiscie (tzn zgrzewa browarow na 2 osoby) ... taki lajt. Byla IRA, lady punk , wilki i Lzyi byla super zabawa. Pozdro 4 all. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Mam ochotę zamknąć ten temat ze względu na ogólnie panoszący się tu prymitywizm, przejawiający się choćby w słownictwie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Hehe ja tez LO II i dzis sie nawalilem bo mialem powoda hehe :D. A ty Dijkstra wyluzuj :lol:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Bo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 1. To jest ośla łaczka 2. To jest topic "Po pijaku" 3. Straszenie jest tu nie na miejscu :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Dijkstra - łyknij sobie coś :D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 1. Przeczytajcie regulamin 2. Przeczytajcie posty Khunu 3. Pomyślcie chwilę 4. Pomyślcie jeszcze chwilę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 hehe Djiskra dzisiaj Ci mija data waznosci avatara ;) musisz pogadac z Miope o tym ;) A co do tematu to w sumie ktos go wczesniej przykleil wiec chyba ten topic nie jest az tak straszny chociaz faktycznie ostatnio poziom sie pogorszyl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 1. Przeczytajcie regulamin 2. Przeczytajcie posty Khunu 3. Pomyślcie chwilę 4. Pomyślcie jeszcze chwilę. Ad.2 No przeczytalem, pisal chlopak po pijaku i nawet mu wyszlo, stopien dysortografii alkoholowej 610 .. czyli niezle, ale mozna lepiej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 hehe Djiskra dzisiaj Ci mija data waznosci avatara ;) musisz pogadac z Miope o tym ;) A co do tematu to w sumie ktos go wczesniej przykleil wiec chyba ten topic nie jest az tak straszny chociaz faktycznie ostatnio poziom sie pogorszyl. oł fak, zapomniałbym, racja. Będę musiał ponegocjować prolongate ;) Nie mam nic treści tematu (acz osobiście idea dzielenia się takimi "wyczynami" mnie odrzuca), chodzi mi tylko o Ad.2 No przeczytalem, pisal chlopak po pijaku i nawet mu wyszlo, stopien dysortografii alkoholowej 610 .. czyli niezle, ale mozna lepiej :D słownictwo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Nie zauwazylem zadnego [ciach!] :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Fakt. Jak ja popije to nie pisze takci wulgaryzmów. Ciuś ciuś Khunu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Spoko Panowie, A ja bylem na ogisku sobie i troche wypilem, ale jakos malo bo nic mnie nie wzielo, ale zameldowac sie trzeba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Tak sobie mysle i mysle, tak pijemy i pijemy i to pytanie kieruje do osob ktore nie skonczyly 18 lat. Czy wasi rodzice wiedza ze pijecie? Bo moi narazie nie.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 buehehe moi tez nie wiedza i sie predko nie dowiedza:P chyba ze kiedys wpadne:/ ale staram sie pic zeby sie nie upic:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Ok ok, teraz ja 8) . Przed chwila uadalo mi sie do domku wrocic z imprezki u kumpla (imieniny) i kumpeli (urodziny). Niezle sie 'lodowa' lala Pamietam ze 3 litry tego mielismy... (4 soby pijace, z czego ja najmlodszy). Po 1,5 l + szaszlyki + kielbaski z grilla zaczalem wymiekac, ale do 2 l jeszcze pamietam ze pilem :) Ide spac bo mnie glowka boli ze oj oj :D Chcialem sie w nocy wpisac ale dostepu do kompa niet (swoja droga ciekawe co bym napisal :D :D ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Tak sobie mysle i mysle, tak pijemy i pijemy i to pytanie kieruje do osob ktore nie skonczyly 18 lat. Czy wasi rodzice wiedza ze pijecie? Bo moi narazie nie.... Ja mam 18 lat i moi starsi wiedza ze pije. Nie widza w tym nic zlego. Warunek jest jeden.. Nie przyjsc do domu narabanym i nie rzygac :D. PS. Wczoraj mialem mily wieczorek z Tatra i American Pie 3 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Tak sobie mysle i mysle, tak pijemy i pijemy i to pytanie kieruje do osob ktore nie skonczyly 18 lat. Czy wasi rodzice wiedza ze pijecie? Bo moi narazie nie.... Ja mam 18 lat i moi starsi wiedza ze pije. Nie widza w tym nic zlego. Warunek jest jeden.. Nie przyjsc do domu narabanym i nie rzygac :D. PS. Wczoraj mialem mily wieczorek z Tatra i American Pie 3 :D no to fajnych masz rodzicow, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Racja. Lepiej samochodem pójde pojeździć :D:D Samochodzik to ty lepiej zostaw w spokoju bo przy zlych wiatrach jeszcze siedziec pojdziesz. Albo i gorzej... Czym się różni policjant od księdza? -Ksiądz mówi "Pan z wami" a policjant "Pan z nami" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Czas to pieniądz- pieniądz to piwo, wiec wypij to piwo bo szkoda czsu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...