xbfan Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 witam mam pewien problem wiec chcialem podlaczyc xboxa pod PC tylko niewiem jak :D na plycie sa niby 2 karty sieciowe tak pisze w everest ,, nvidia i marvel,, :D z tylu sa 2 wejscia pod neta wiec wszystko jest chyba ok:D problem tkwi w tym ze gdy wpisuje adresy dla marvela przestaje mi chodzi internet ktory jest podpiety do nvidia :D nierozumiem dlaczego bo gdy wylacze marvela internet normalnie mi chodzi :D nawet gdy wylacze internet marvel nadal mi niechce laczyc sie z xboxem :( a gdy xboxa podminam pod nvidia normalnie moge wysylac rozne bzdety :D problem w tym ze chcialbym miec i internet i xboxa polaczonego z pc tak jak to mialo miejsce z dawna mobo :P w polaczeniach sieciowych mam jeszcze jakies polaczenie 1394 :D ale to jest chyba od wireless lan nieznam sie na tym wiec prosze o pomoc :P pozdrwiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xbfan Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 ok juz sobie poradzilem :D temat mozna zamknac :D pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...