michomis Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 witam mam okazje nabyc karte graficzna w USA przez kogos kto tam jest, na www.newegg.com, karta to MSI NX6800U-T2D256, oto link do niej: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?...144#DetailSpecs z tego co widze, to kosztuje ona $416 minus $50 rabatu, czli razem $371 liczac z przesylka :) wiem ze jest to dosc tanio, bo te karty w Polsce kosztuja ponad 2000 zl. mam w zwiazku z tym pytanie do ludzi, ktorzy kupowali karty za granica i korzystaja z nich w Polsce, podzielcie sie swoimi doswiadczeniami. moze macie jakies inne propozycje do zakupu ? moze jakies karty sa w USA jeszcze tansze, lub lepsze. prosze o opinie bo srednio sie w tym orientuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camillo Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Pamiętaj, że często przy zakupie karty z USA będziesz miał potem problem z gwarancją, bo co niby zrobisz, jak taka karta Ci padnie? Pokryjesz koszty wysyłki do USA i z powrotem? Plus to tego czas oczekiwania niewiadomo jak długi... Cena jest bardzo atrakcyjna, ale ja osobiście nie brałbym karty z USA. A jeśli już chcesz kupić kartę w USA to koniecznie zastanów się na 7800GTX, który powinien być w podobnej cenie co 6800 Ultra, a jest kartą nowszą, wydajniejszą i w ogóle dużo lepszą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bachus81 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 popieram lepiej kup w Polsce Leadteka 6800 GT PCIE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Jezeli juz kupujesz w stanach to bierz 7800gtx, a co do gwarancji - nie oplaca sie dwac w polsce 2x tyle za karte i załozenie ze zaraz ma sie zepsuc nie jest tez dobre ;) jezeli bedzie wszystko okayt na poczatku to dlaczego miała by sie zepsuc? mi sie nie zdarzyło jeszcze zeby karta padła wczesniej niz 4 lata od zakuu, jezeli jaka nowka chodziła dobrze. Niech tylko tsa osoba ze stanow ja sprawdzi po zakupie, czy chodzi i bierz. jak dla mnie nsie oplaca ale jie mam nikogo w stanach.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ven0m Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Trzeba by śledzić coś jak slick deals, było do kupienia 7800GT za mniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...