KlOsZ4Rd Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 zamowilem sobie geforce 6600 galaxy zalman fan.konfig taki jak w podpisie.zamierzam troszeczke oczywiscie karte podkrecic :) .czy zasilacz chieftec 360 W z podpisu wystarczy czy trzeba zmieniac na cos mocniejszego.z gory thx za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 ja mam podobny problem: Czy modecom 350GTF pociagnie GF 6800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven246 Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Chieftec sobie poradzi, co do modecoma to nie jestem pewien, zależy od reszty konfigu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 konfig z podpisu + Hdd 40GB + DVD + cdrw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven246 Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 @Pluska W twoim przypadku zaopatrzył bym się jednak w coś mocniejszego. Na podobnym konfigu zdarzały się u kumpla restarty. Z drugiej strony on miał modecom-feel, więc słabszy model. ... Hmmm, poczekajmy na opinie innych forumowiczów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 sprzet jak w podpisie i karta tez nie malo podkrecona 430/900 ;) wszystko smiga az milo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 KlOsZ4Rd - nie wymieniaj pochopnie, chieftec to siwtnie zasilacze, smialo mozesz poprobowac, jesli beda restarty to wymienisz, nie amsz co sie obaiwac spalenia kompa w calosci, to nie codegen ;) Pluskwa - Ja na twoim miejscu to bym zmienil zasilke, modecomy na stanowisku testowym nie daja rady osiagnac 320....................przy tescie twoj modecom SPALKIL SIE przy ciaglym napieciu 340........ Ja na A64 venice +2napedy+HDD+6800gt@ultra logic 400watow(lepsze duzo od modecoma) nie wyranbial mialem restarty, dopiero tracer 550 wyrobil bez zadnego problemiku, sadze ze minimum jakis chieftec 420....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Pluskwa - Ja na twoim miejscu to bym zmienil zasilke, modecomy na stanowisku testowym nie daja rady osiagnac 320....................przy tescie twoj modecom SPALKIL SIE przy ciaglym napieciu 340........ 1585889[/snapback] Ty chyba nie odróżniasz znaczenia słów Volt i Watt prawda? Czy to jest twój zasilacz: Link Jeżeli tak to chciałem cię poinformować, że nie różni się on niczym od Codegena 300 (no poza naklejką). Sorry za OT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 ... Pluskwa - Ja na twoim miejscu to bym zmienil zasilke, modecomy na stanowisku testowym nie daja rady osiagnac 320....................przy tescie twoj modecom SPALKIL SIE przy ciaglym napieciu 340........ Ja na A64 venice +2napedy+HDD+6800gt@ultra logic 400watow(lepsze duzo od modecoma) nie wyranbial mialem restarty, dopiero tracer 550 wyrobil bez zadnego problemiku, sadze ze minimum jakis chieftec 420....... 1585889[/snapback] no to dziwne ze rangerowi... ...wszystko smiga az milo 1585855[/snapback] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 To nie dziwne, ze rangerowi wszytko smiga<_< mojemu kumplowi na codegenie 300w tez radek 9800pro i bartonie wszytko smigalo.............ale niecaly miesiac, gdyz codegen sie spalil(a nie byl wszesniej zadnych zwich itp.)i razem z tym poszlo mobo proc i grafa :D :] PiotruśPan - wiem ze tracery to jest shit, ja jednka mam zasilacz, ktory sprawdzalem i powiem tak, wiele 550 to codegeny, jednak czasem mozna dostac one kosztuja okolo 200zl prawdziwe 550tracera i maja b.duze kondensatory i w miare trzyma napiecia(12,57v), jednak żadko sie go spotyka no i kosztuje 200 a nie 120 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 tanx nie porównuj Modecoma do Codegena! Chcesz powiedzieć że za swojego tracera "550" dałeś 200PLN :blink: ? Jeżeli tak to przepłaciłeś i to sporo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 za 200 zł masz tagana 330 albo chiefteca 400 :| jak mozna porownywac modecoma gtf i codegena.... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mendezX700 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 muj kumpel kupuje gf6800LE i obawia sie ze jego sasilacz megabajt 350W nie uciagnie tej karty czy musi wymienic nieznam sie zbytnio na zasilkach wiec niewiem ile ten megabajt jest wart ani czy jest dobry:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Tracer 550w kosztuje 179zł (wolę już mojego NeoTEC'a) ad. Mendez megabajt napewno nie powinno zagrzac tam miejsca przy 6800(nawet LE), niech zmieni na coś porządnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Ja się boje troche o mojego kompa z tą zasiłka, a co dopiero jak dał bym tam GF 6800!! (jak bym go tam włozył [a bym nie włozył ;) ] to bym kompa nie włączyał...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...