Miazga82 Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Witam, szukam jakiegos zakładu w Wawie lub firmy która zajmóje sie obróką plexi. Nie moge niczego takiego znależć. Czy może ktoś z was korzystał z usłóg takiej firmy w wawie to prosze o adres i ewentualnie ceny jakie sobie rzyczą. Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 idz do agencji reklamowej. tan sę zajmują obróbka plexy. wytną ci kazdy kształd dokłądnie na wymiar. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maclat Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 (edytowane) Na rogu Radzymińskiej i Łodygowej/Młodzieńczej są bodajże 3 agencje reklamowe, polecam zajrzeć. Tak,wiem że to daleko :-P edit: co do cen, to nie wiem jak to wygląda w stolicy ale u mnie w kielcach za przygotowanie kawałka plexy 300x300x4 mm z 8 otworami do przykręcenia, oraz do tego dziurą na wentylek 80 (+4 otwory na wkręty do niego) pan sobie zażyczył 50zł...moim zdaniem troche za dużo..Myślę że można jednak znaleźć taniej jak sie poszuka Edytowane 9 Sierpnia 2005 przez maclat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
touchthis Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 (edytowane) y...ludzie a samemu to sie nie da ? 15 minut w warsztacie i miałem wyciętą plexi z zaokrąglonymi krawędziami i 8 dziur na nity [taki styl przyjąłem] oraz matowe logo wykonane bardzo drobnym papierem ściernym z szablonu z taśmy naklejonej na szybę. :blink: //--Edit--- Plexi 60x160x3 [albo 2] kosztuje 25 zł Edytowane 9 Sierpnia 2005 przez touchthis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Dzieki za odpowiedzi, choć miło by było gdyby ktos zarzucił adresem z Wawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maclat Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 no to przeciez napisalem - nie podam Ci dokladnie bo go nie znam ale wystarczy stanac kolo maca na radzyminskiej i po drugiej stronie ulicy mlodzienczej jest agencja reklamowa - bodajze zaraz pod tym sklepem z oswietleniem- widac to dosc dobrze.A jadac od strony Brodna w kierunku na Wolomin (czyli ul.Lodygowa), mijasz to skrzyzowanie i 50m od przystanku po prawej stronie jest kolejny zaklad. Caly czas mowie o skrzyzowaniu Radzyminskiej z Lodygowa/Mlodziencza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 http://www.taniareklama.pl/ zobacz tutaj, może coś ciekawego znajdziesz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Okey dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...