Sacrell Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Witam !!! W sumie nie wiem gdzie umiesci ten temta, wiec dalem tutaj Mam problem bo niby Linux (Fedora Core 4) widzi chipset dźwięk (tak mi sie zdaje) a jednak kompletna cisza jest. Konfiguracja typu: Advanced Linux Sound Architecture - nie działa :( Usługa dźwięku Enlightened - nie działa :( System Open Sound - nie działa :( System Open Sound z obsługą wątków - nie działa :( Automatyczne - nie działa :( Nie wiem co dodatkowo można wgrać bo niby pstryknie podczas ladowania systemu w tych glosniczkach jak rozpoznaje i koniec. Moze jakies sugestie ? dzieki za wszelkie info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 sprobuj jeszcze raz wlaczyc alsa i wlacz jakis mikser dzwieku (alsamixer) bo bardzo prawdopodobne ze masz wszystkie kanaly wyciszone... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 j.w. u mnie (debian+tm4002) wystarczylo zainstalowac mikser i podglosnic dzwiek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...