angel554 Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Witam! Mój laptop odpalał się w niecałą minutę - lecz po zainstalowaniu corela, offica, adobr photoshopa i innych programikow odpala sie on 2 minuty - czas od włączenia do końca ładowania... Czy to noramlny czas? Jakie sa wasze czasy ładowania komuterów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz_ch Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Witam! Mój laptop odpalał się w niecałą minutę - lecz po zainstalowaniu corela, offica, adobr photoshopa i innych programikow odpala sie on 2 minuty - czas od włączenia do końca ładowania... Czy to noramlny czas? Jakie sa wasze czasy ładowania komuterów? 1585970[/snapback] wszystko zalezy jak wydajny masz sprzęt, procesor, pamięć, dysk, jaki masz system operacyjny, co ci się uruchamia podczas stratu systemu - jakie programy, jakie usługi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phuong Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 (edytowane) -najwazniejszy jest dysk Twardy!! A z predkoscia 4200rpm szybiego staru mozna doswiadczyc gdy ma sie zainstalowanego fabrycznie wina... ps.sprawdzilem u mnie i wyszlo 75sec ale po drodze 3 razy wpisuje haslo i przed zalogowaniem do wina automatycznie laczy mnie z siecia na wifi...programow mam setki zainstalowanych :wink: ,gier kolo 6.Nie wiem co myslec o tym czasie?,jezeli liczyc czas z zaladowaniem wszystkich prog w autostarcie to wychodzi 95sec... Edytowane 9 Sierpnia 2005 przez Phuong Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angel554 Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Mam acera aspire 5020 i nie wiem co mi tak spowolniło start systemu... Corel12, office 2003, photoshop cs2, alcohol... ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phuong Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 u mnie instalacja wieluuuuuuuuuuu poprawek windowsa :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deflektor Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 odpal jakiegos anti spyware, jakis antiwir, wejdz w start->uruchom->msconfig i w zakladce Uruchumianie zobacz co chcesz zeby sie odpalalo na poczatku i to zostaw reszte odchacz.w zakladce uslugi zaznacz Ukryj uslugi microsoftu i zobacz co moze byc przyczyna. moze po prostu za duzo uslug i programow. i jeszcze raz powtorze przeskanuj kompa na obecnosc spyware'u, adware;u i wirusow! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angel554 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 symantec corporate mnie tak dobił... :/ :/ bez antywira odpala się w 60 sekund - razem z autostartem :) - dobry wynik? :> Co za antywira polecicie żeby mi nie zniszczył tych 60sekund? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz_ch Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 symantec corporate mnie tak dobił... :/ :/ bez antywira odpala się w 60 sekund - razem z autostartem :) - dobry wynik? :> Co za antywira polecicie żeby mi nie zniszczył tych 60sekund? 1594311[/snapback] ja mam avg free edition. dość szybko się uruchamia i nie obciąża bardzo systemu. no i oczywiście darmowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abes99 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 NOD32 - zzera bardzo malo zasobow, szybki i dosc dobry, mam kilkanascie instalacji "pod soba" i od prawie dwoch lat zero problemow. Zapodaj sobie wersje testowa i oblookaj (i maly tip: zmien date np 1 rok w przod, zainstaluj testowke, przed resetem przywroc date ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phuong Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 NOD32 - zzera bardzo malo zasobow, szybki i dosc dobry, mam kilkanascie instalacji "pod soba" i od prawie dwoch lat zero problemow. Zapodaj sobie wersje testowa i oblookaj (i maly tip: zmien date np 1 rok w przod, zainstaluj testowke, przed resetem przywroc date ;) ) 1594897[/snapback] to juz nie dziala:( sam zainstalowalem w ten sposob na paru kompach z data na 90Lat:) ale juz sie nie da.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nova Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 to juz nie dziala:(Dokładnie. Działało z wersją 2.0 Ale jak wypuszczono wersję 2.5 poprawiono tą lukę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 symantec corporate mnie tak dobił... :/ :/ bez antywira odpala się w 60 sekund - razem z autostartem :) - dobry wynik? :> Co za antywira polecicie żeby mi nie zniszczył tych 60sekund? 1594311[/snapback] moj IBM 600E startuje w 1minute 1 sekunde :P Slarckware8.1 linux na kernelu 2.4.18 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majselbaum Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 moj IBM 600E startuje w 1minute 1 sekunde :P Slarckware8.1 linux na kernelu 2.4.18 :P 1597889[/snapback] a mój na windzie odpala się w 58s. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 (edytowane) pentium 2?? nie uwieze :P Edytowane 17 Sierpnia 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majselbaum Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 pentium 2?? nie uwieze :P 1599141[/snapback] jakie pentium 2??? coś nie teges masz z oczami?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 moj jest pentium2 :P nie porownoj a64 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majselbaum Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 moj jest pentium2 :P nie porownoj a64 :P 1599602[/snapback] a to sorry. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...