dax Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 (edytowane) Dobra. Wiem, że po nazwie tematu pewnie nikt nie wie o co mi chodzi. Jak łaże po sklepach to tez nie wiedzą. Chce kupić 1m kwadratowy zwykłego plastiku (no w moim wypadku czarnego). Jak się pytam o plastik, to facet się mnie pyta czy chodzi o plekse :blink: Nie chodzi o plekse, bo pleksa jest matowa. Ja chcę plastik. Nawet CrimsonSky tutaj: http://www.thebestcasescenario.com/forum/showthread.php?t=1 pisze, że wycina to z płyty plastiku: I penciled out some lines on the plastic panels, and using a scribing tool I cut the grooves you see here: Więc powie mi ktoś gdzie to kupić albo jak to się w takim razie nazywa w Polsce? :huh: Pozdrawiam daX Edytowane 9 Sierpnia 2005 przez dax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_martin Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 może akryl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dax Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Akryl się świeci, ja chce mat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Poszukaj w sklepach modelarskich napewno gdzieś będzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dax Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Jest! Nareszcie! Obszukałem całe miasto i trafiłem! AGENCJE REKLAMOWE! Tam sprzedają plastiki jakie chcecie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Hehe, no wiadomo, ze agencje reklamowe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 plexy i akryl, to też rodzaj plastiku, pozatym można je zmatowić i po kłopocie Akryl się świeci, ja chce mat. 1586436[/snapback] ... Nie chodzi o plekse, bo pleksa jest matowa. ... sam se zaprzeczasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SATAn_ Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 nie wiem czy dobrze mowie(pisze) ale Chyba CI chodzi o taki plastki w plynie,po zaschnieciu sie robi normalny plastic.Gdzies to widzialem ale nie wiem gdzie i czy to jest To :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dax Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Tomahawk - coś mi sie pomieszało, czesto pisze co innego niż myśle, wybacz :P Satan - nie, chodzi mi o zwykłą płyte plastiku Swoją drogą wczoraj byłem w agencji reklamowej i płyta czarnego plastiku jest brzydka bo ma dziwną fakture w dodatku jest zbyt cienka, ale przy okazji pokazali mi prawidłową czarną plekse - nie jest to przeźroczyste ani troche, a piękniutkie... Idealne, nawet nie wiedziałem, że coś takiego istnieje :) Przy okazji twarde i wytrzymałe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nigeryjczyk Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Wejdz na www.ww-model.pl, wybierz druga zakladke od góry, potem AKCESORIA I KONWERSJE - strony 21 i 22. Masz tam plytki i prety polistyrenowe. Dokladnie to samo co uzywal koles podczas robienia tej obudowy DOOM3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sziken Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 jak sie nazywa ten typ modingu sprzetu ? prucz tego ze wlozyc WC chodzi mi wlasnie konkretnie o ta obudowe doom 3 bo mnie to sie nie podoba pod zadnym wzgledem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 w OBI dzisiaj widziałem plastiki różnej maści przeznaczone do zasłaniani np poręczy balkonowych... był np czysty plastik o szerokości ok 30cm i sprzedawany na metry... może się do czegoś nadać.. bo był w miarę twardy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dax Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Wejdz na www.ww-model.pl, wybierz druga zakladke od góry, potem AKCESORIA I KONWERSJE - strony 21 i 22. Masz tam plytki i prety polistyrenowe. Dokladnie to samo co uzywal koles podczas robienia tej obudowy DOOM3 1591627[/snapback] No tak, wcześniej to tego podać nie mogłeś :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 A ktoś wie gdzie dostać plexi w Łodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...