Skocz do zawartości
HQ12

"Imperium Ksiedza Rydzyka"

Rekomendowane odpowiedzi

taaaaakk tak sie nazywa dokumet produkcji TVP1 o radiu maryja ... zapytacie skad wiem he he he a no sluchalem dzis z ranca radia i ciekawych zeczy sie tam dowiedzialem, sluchalem godzinnego monlologu o tm ze TVP1 chce zniszczyc radio maryja 8O , ze to terrorysci i to jes wojna :lol: pan ksiadz Rydzyk wielce wzbuzony faktem iz robia dokument o nim i jego "imperium" nieszczedzil TVP1 gorzkich oczywiscie cezuralnych ale jakze dobitnch slow pod adresem TVP1 ...pan ksiadz zazekal sie ze nieudzielal zanych wywiadow,, material ktory zdobylo TVP1 przy uzycui kamer szpiegowskich "wielkosci guzika" :lol: zostal nakrecony przez bylego ksiedza "trrorysta w przebraniu" ktory to udal sie na kilka tajnych spotkan RM...."wy mozecie sie do tego przyloczyc do ludzi ktozy chca zniszczyc RM ,tak oni sie specjalizuja w nisczenu koscilola tego co Boskie......to sa zwyczajni terrorysci to , to jest wojna ale nie na karabiny maszynowe tylko uzyja mediow azeby zniszczyc RM......to zli ludzie sa niewiezcie plotka bo oni chca zniszczyc co Boskie!....i to za nasze pieniadze ,przecie kazdy z nas placi abonament.......czy faktycznie maja jakis material ? moze zrobia tylko fotomontaz niemajac zadnego nagrania tak jet to mozliwe przy uzyciu najnowszych komputerow" te cytany niesa dlokladnym odwzorowanie tego co sluchalem poniewaz niemam az tak dobrej pamieci zeby zapamietac godzine tekstu moze cos przekrecilem ale mniej wiecej tak to wygladalo,,, wkazdymbadzrazie niewiedzialem czy smiac sie czy plakac czego ten caly Rydzyk sie do cholery boi??!!nie no ale jaja musze czescie zalaczac RM :lol:

jakos tak tknelo mnie zebym zamiesil tutaj tego posta ad tych "supernowoczesnych komputerow" hie hie hie :lol: haaaa ha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Qrde Radio Maryja kontr atakuje hehehe a pozatym lubie ich texty natemat polityki albo jak ktos sie wypowiada a tu niestety sie rozłączył jaki pech buehehehehe

wiadomo nawet TP S.A. jest w rekach syjonistycznych niemieckich faszystow z UE i ZSRR :lol: i robi co moze aby zniszczyc Radio Maryja :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Qrde Radio Maryja kontr atakuje hehehe a pozatym lubie ich texty natemat polityki albo jak ktos sie wypowiada a tu niestety sie rozłączył jaki pech buehehehehe

wiadomo nawet TP S.A. jest w rekach syjonistycznych niemieckich faszystow z UE i ZSRR :lol: i robi co moze aby zniszczyc Radio Maryja :lol: :lol:

wlasnie wlasnie zapomnialemdodac ze UE spiskujeprzeciwko RM i kontroluje wszystkie media "slowa ksiedza Rydzyka" :lol: przpuszcza sie ze to na zlecenie UE jest realizowany ten szkalujacy material :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie wlasnie zapomnialemdodac ze UE spiskujeprzeciwko RM i kontroluje wszystkie media "slowa ksiedza Rydzyka" :lol: przpuszcza sie ze to na zlecenie UE jest realizowany ten szkalujacy material :lol:

A za wysztkim stoji Beenladen i Stowarzyszenie Przyjaciol Sniegu z Piatigorska wspomagane przez zenski zespol taneczny "Dzichad" z Afganistaniu przy cichym poparciu misia Koala i pingwina z Tak Taka :lol: :lol: :lol: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

radio ma_ryja i księża to najwięksi sku******* XX wieku. Nic dodać nic ująć. Powino się ich spalić. Złodzieje i nieroby. Aż dziw bierze że ludzi od tysięcy lat dają się manipulowac ;(.

------------------------------------------------------------------------------

Jeśli kogoś to urazilo-niech przemysli swoje postepowanie.

------------------------------------------------------------------------------

Hyhy będą jajca na polskim bo napisałem wypracowanie o stereotypach i wspomniałem o. rydzyka (niech spłonie). POdobno facia słucha tego g****. Więc będzuie ciekawei ;] (a jeszcze przed tym wypracowniem zostałem zbeszczany przez wychowawczynie ;) zrobiłem www na której napisałem że nbie lubie xsiezy i radia ma_ryja. A że facia kandydowała z LPR'u to była fajna scenka ;] [z wyzywaniem od heretyków włącznie ;]])

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi